- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Ay maşallah canım. Doğumun yakın zamanda olduğu için şu an tam çok hızlı kilo verebilme dönemindesin sakin pes etme coook güzel kilolar vereceksinnnAminnn 7aylik olucak haftaya
Ya nebiliyim çekindim biraz
Ama artık burdayım ins
Ay maşallah canım. Doğumun yakın zamanda olduğu için şu an tam çok hızlı kilo verebilme dönemindesin sakin pes etme coook güzel kilolar vereceksinnn
Bendensin dostumInş canım ama neoldu bilmiyorum artık eskisi kadar hızlı veremiyorum
Biliyosun ben kahvaltı yapmıyordum artık kendime uygun bi diyet buldum aralıklı oruç yapıyorum
Bendensin dostum
Günde 2 ana, 1 ara öğün yapıyorum çoğu zaman..
Kızlar ben yatıyorum, malum 3 saat sonra kalkıp sahur hazırlayacağım, yarın görüşürüz
Afiyet olsun şimdiden ben yedim sahurumu yoğurt ve ananasKızlar ben yatıyorum, malum 3 saat sonra kalkıp sahur hazırlayacağım, yarın görüşürüz
Bence saçmalıyorsun Gonulcum.. sadece ananas ve yoğurtla mi oruç tutacaksinAfiyet olsun şimdiden ben yedim sahurumu yoğurt ve ananas
Canımİyi geceler kızlar bir şey soracaktım ben normalde yarın oruç tutmayacaktım ama tutmaya karar verdim bugünkü tartımı da baz almayayım diyorum akşama doğru bildirim yapsam sıkıntı olur mu zaten listede de değilim
Guncellemedim canım yaa çok ilgi olmadı gibi
Tamamdır canım sorun olmayacaksa öyle yapayım ben.CanımLAydLiNe iftardan önce tartilirsiniz demişti yanlış hatırlamıyorsam
Görsel olmayınca tam kafamızda netleşmedi sanırım canım. Ben de youtube da bir spor hocası bayanı takip etmeye başladım pilates yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum birlikte yapınca baya etkili oldu. Kilo vermedim ama sıkılaşma bariz. Belki tavsiye edeceğin videolardan falan varsa izlerken daha rahat yapabilir arkadaşlar naçizane tavsiyem. Yanlış anlaşılmasın emeğine saygım var bu konuda küçük bir tavsiyede bulunayım demiştim:)Guncellemedim canım yaa çok ilgi olmadı gibi
Ama isterseniz yine yazarım canlarım ben adet olunca tüm dünya duruyor da
Artık sizin için yine güncelleyebilir isterseniz.dayatma yapmayim diye böyle oldu aslında
Ama öğlen ne yediklerimi görmedin heralde mantı bulgur köfte salata karnım hala acıkmadı düşünBence saçmalıyorsun Gonulcum.. sadece ananas ve yoğurtla mi oruç tutacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?