Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende menumü paylaşayım
Sabah 10da
1.bucuk haşlanmış yumurta 5 yeşil 5 siyah zeytin çeyreğin yarısı ekmek domates salatalık maydanoz
Akşam yemeği saat 4te
2 küçük but iki kaşık pilav közlenmis patlıcan domates biber salatası
4 litre su içtim aşırı su içen biriyim
30 tane mekik çektim bütün kaslarim ağırıyo

Geçen hafta. 74.1
Şimdi. 71.8
Fark. - 2300 Gr
aboo meğer ben kimle yarışıyormuşum severim böyle iddialı insanları gerçekten tebrik ediyorum kız takımı yaktın çıtayı fena yükselttin darmaduman ettin çatlattın bizi
Vay vay vay, bu hafta sabitim veremedim diyene bak seeen
He bacım deme ilk fazlam vardı sonra sabit derken bütün gün oruçlu olunca 800 gr birden fark etti bende fena değilim hemi 800 900 1000 900 böyle gidiyor yani
Aayy inanmıyoruuuum.... gerçekten mi kaptanım? ona bakmamıştım takım birinciliğini görünce ona bakmayı unuttum
yürekten kutluyorum birgün bende oturacağım o koltuğa
eh fena değil kaptan güzel yorumlamış zaten bu Tokat pilav için
hoşgeldin bir bakmışsın 70 Li kilolara inmişsin burada muhabbetten farkında Bile olmazsın
İlk gun hepimizde ufak tefek fazlalıklar var ama ilerleyen günlerde toparlayacagiz eminim❤
Yoo bende yok yandaş arama kendine bu hafta benle yarışıyorsun 1,5 kg unutma

O kadar da abartmamışsın aslında. Öyle bir anlattın ki sanırsın dünyaları yedi. Yediklerin sakıncalı ama bugün ben de yaptım o kadar kaçamak neredeyse. Yarın düzeltiyoruz kendimizi.
Menün gayet güzel canım. Kemalpaşanın devamı gelmesin aman dikkat Bu hafta maalesef eksi kiloda girdin listeye. Bu vermiş olduğun kilo haftayı etkileyecek. Ona göre dikkat edersen eğer kendine haftaya seni de ilk üçte görebiliiz ve bu beni çok mutlu eder

İlk güne göre gayet güzel bir menü. Menü yazarken yediğimiz yiyeceklerin cinsini de yazıyoruz canım. Mesela ekmek değil de beyaz ekmek, kepek ekmeği ya da tam buğday ekmeği diyebilirsin. Pilav için de pirinç pilavı mı yoksa bulgur pilavımı belirtmen gerekiyor.

Him bak bilmiyordumkepek ekmeği canım pilav da pirinç pilavı pazartesi den itibaren yasakları yapıp yemem şimdi eşim burda o yüzden yasak olan şeyleri de yapıyorum malesef ve yapmisken azcık yiyorum ama eşim gidince tek kalacam daha çok dikkat ederim

Kızlar çok mu yemişim herkes şaşkın ıfade koymuş çok utandım şimdi

Gönül gümbür gümbür geliyor maşallah, bi de suyu çok içse, işlem tamam

Suya koymuş olabilirler o ifadeyi cnm
Haaa öyle ise iyiben de çok su içmekten muzdiribimkış ın bu kadar içiyorum yazın abartısız 10 litreaileden herkes doktora git diyor o kadar su içmek normal değil diyor böbrekleri yorarmisbilemedim ki çok mu anormalim

Spor tamamdır limonlu yeşil çay içiyorum şimdide bir demlik. Sahura kadar devam ederim böyle. Su 2 ye tamamlicam inşallah.
hem bir demlik bitki çayı hemde 2 lt su ben hayatta içemezdim tebrik ediyorum artık bu gece WC git gel git gel menü yazdım kaçırmışsın
Gönül gümbür gümbür geliyor maşallah, bi de suyu çok içse, işlem tamam
içemiyorum vakit az patlatacak gibi oluyorum

Görmemişim pardon canim
Senden beklenen performans gerçekten gümbür gümbür

hem bir demlik bitki çayı hemde 2 lt su ben hayatta içemezdim tebrik ediyorum artık bu gece WC git gel git gel menü yazdım kaçırmışsın
içemiyorum vakit az patlatacak gibi oluyorum

Bir demlik dediğime bakma kız 2 kupa bilemedin 3 anca çıkıyor.. 2 lt yide umuyorum tamamlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…