Bebiş ne kadar oldu.Evet canım.
15 aylık oldu canım, sağolasınBebiş ne kadar oldu.
Maşallah Allah bağışlasın.
15 aylık bebekle bu kadar kilo vermek büyük başarı maşallah diyorum. Benim oğlum 2,5 yaşında hala kurtulamadım kilolarımdan15 aylık oldu canım, sağolasın
Teşekkür ederim canım, inşallah sende vereceksin.15 aylık bebekle bu kadar kilo vermek büyük başarı maşallah diyorum. Benim oğlum 2,5 yaşında hala kurtulamadım kilolarımdan
2.5 haftadır diyete ve onca yürüyüşe rağmen gördüğüm + lardan sonra, bugun az da olsa - görmek beni çok mutlu etti kızlar
İnanın artık kendimden de yediklerimden de şüphe etmeye başlamıştımacaba uyur gezer yiyenlerden miyim diye
Neyse ki - ciğime kavuştum
15 aylık bebekle bu kadar kilo vermek büyük başarı maşallah diyorum. Benim oğlum 2,5
Menün çokmuş gibi görünüyor ama aslında toplamda normal bi menü bence,İyi akşamlar
Menümü paylasayim
Sahur 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 bardak limonlu yeşil çay
10.00 kahvaltı
10-15 adet kabartma (pisinin mayasizi ve yağı cekmeyeni ve de küçük kareler şeklinde)
2 dilim peynir, 7 zeytin, domates
13.30 2 yk domates soslu biber kızartması+ yoğurt+yarım dilim cavdar ekmeği
16.00 2 saat yürüyüş
İftar 20.00 1 tabak bol yesillikli kısır+ 1 bardak ayran
21.30 1 saat yürüyüş
Pertim ama kardiyo yapicam. Su şuana kadar 2.5 oldu.
Ne kadar
Hofff yaa Ben çok yürüyorum Spor yapıyorum ama bı o kadar da yiyorum hiç çıkmadım tartıya..
Canım, yukarıda yanlışlıkla seni de eklemişim cevaba15 aylık bebekle bu kadar kilo vermek büyük başarı maşallah diyorum. Benim oğlum 2,5 yaşında hala kurtulamadım kilolarımdan
Gözün aydın canım.2.5 haftadır diyete ve onca yürüyüşe rağmen gördüğüm + lardan sonra, bugun az da olsa - görmek beni çok mutlu etti kızlar
İnanın artık kendimden de yediklerimden de şüphe etmeye başlamıştımacaba uyur gezer yiyenlerden miyim diye
Neyse ki - ciğime kavuştum
Tekrar tebrik ederim. Ben de 1. Den sonra kısa sürede verdim kiloları. O zaman daha aktif bi hayatım vardı. Büyük şehire yakın bir ilçede yaşıyorduk çok yürürdüm her yere yürüyerek giderdim. Şimdi küçük bir ilçedeyiz. İle arabayla gidiyoruz her yere arabayla. Evde ve bahçede yürümek de o kadar verimli olmuyor. Dolayısıyla 2. Doğumdan sonra veremedim tam. Tatlıyı da çok seviyorumtamamen kesemiyorum. Ancak azaltabiliyorum. Neyse buna da şükür Allah sağlık sıhhat versin hepimizeTeşekkür ederim canım, inşallah sende vereceksin.
1. Çocuktan sonra 3 yıl verememiştim ben de.
2. Çocuktan sonra da aldıklarının yarısını baya bi geç verebildim.
Bu 3. Çocuğum ve bu kez erken başladım, 70 e ulaşırsam 2. Çocuğumun hamileliğinin öncesindeki kiloma dönmüş olacağım, yani 2. Ve 3. Çocuğun kilosunu sıfırlamış olacağım inşallah
62 kilo ile evlenmiştim 16 yıl önce, ama şuan o kiloya ulaşmak imkansız gözüküyor..bu 2- 3 haftadır kilo vermem çok çok yavaşladı..
Ayşegülcüm sen sabret .Teşekkür ederim canım, inşallah sende vereceksin.
1. Çocuktan sonra 3 yıl verememiştim ben de.
2. Çocuktan sonra da aldıklarının yarısını baya bi geç verebildim.
Bu 3. Çocuğum ve bu kez erken başladım, 70 e ulaşırsam 2. Çocuğumun hamileliğinin öncesindeki kiloma dönmüş olacağım, yani 2. Ve 3. Çocuğun kilosunu sıfırlamış olacağım inşallah
62 kilo ile evlenmiştim 16 yıl önce, ama şuan o kiloya ulaşmak imkansız gözüküyor..bu 2- 3 haftadır kilo vermem çok çok yavaşladı..
Gençken zayıflama yontemimdi zaten çok spor yaptığım için diyet yapmazdımspor hayatimdi çünkü ama yaş ilerledi evlenince hayatim değişti resmen Eskişehirspor gibi spor yapamafigim için ve aynı düzeyde yediğim için çok fena kilo aldım üstüne hastalandım üstüne daha da çok kilo aldım sana tavsiyem diyet yaparak kilo vermen çünkü bu yöntem çok tehlikeli sadece Spor la kilo vermekİyi akşamlar
Menümü paylasayim
Sahur 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 bardak limonlu yeşil çay
10.00 kahvaltı
10-15 adet kabartma (pisinin mayasizi ve yağı cekmeyeni ve de küçük kareler şeklinde)
2 dilim peynir, 7 zeytin, domates
13.30 2 yk domates soslu biber kızartması+ yoğurt+yarım dilim cavdar ekmeği
16.00 2 saat yürüyüş
İftar 20.00 1 tabak bol yesillikli kısır+ 1 bardak ayran
21.30 1 saat yürüyüş
Pertim ama kardiyo yapicam. Su şuana kadar 2.5 oldu.
Ne kadar
Hofff yaa Ben çok yürüyorum Spor yapıyorum ama bı o kadar da yiyorum hiç çıkmadım tartıya..
Menü de spor da suda çok güzelSalı menü
Sabah 9.15
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 parça çeçil peynir
3 zeytin
Ara 13.30
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen 14.15
Yağı süzdürülmüş ton balığı
Salata
Ara 17.30
1 salatalık
Akşam 20.20
2 fırın tavuk but
Bol salata
2 - 3 lokma ekmek
Ara 21.30
3 çilek
40 dk leslie
3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?