Geçtim geçtim seni geçtimmmKızlar kilo verenleri tebrik ediyorum biraz işlerim var o yüzden bildirimimi şimdi yapayım.
Geçen hafta 67.7
Bu hafta 67
Fark -700 gr.
Vücut ölçülerine göre kilo veremedim sanıyordum ama iki hafta önce olmayan bir kıyafetim bugün üzerime gaayet güzel oldu kızlar şok oldum vallahi :) o yüzden ip atlamaya devaammm :)))
Lesli sonrası bölgesel hareket yap canım en çok hangi bolgen sorunluKızlar benim dışarıda yürüyüş yapma şansım yok pek. Yürüyüş alanına arabayla gitmem gerek.
Evin etrafında da çok köpekler var tırsıyorum.
Haftada 4- 5 kere Leslie yapıcam.
Sizce yeterli mi ki.
Eşimi her zaman ikna edemiyorum yürüyüş için.
Tebrikler canımKızlar kilo verenleri tebrik ediyorum biraz işlerim var o yüzden bildirimimi şimdi yapayım.
Geçen hafta 67.7
Bu hafta 67
Fark -700 gr.
Vücut ölçülerine göre kilo veremedim sanıyordum ama iki hafta önce olmayan bir kıyafetim bugün üzerime gaayet güzel oldu kızlar şok oldum vallahi :) o yüzden ip atlamaya devaammm :)))
Tebrikler canım süper gidiyor kilolarKızlar kilo verenleri tebrik ediyorum biraz işlerim var o yüzden bildirimimi şimdi yapayım.
Geçen hafta 67.7
Bu hafta 67
Fark -700 gr.
Üst bacak ve basen.Lesli sonrası bölgesel hareket yap canım en çok hangi bolgen sorunlu
Aynısından var bende de tee 2013 te almışım bu yıl kullanmaya başladım şaka gibi:)Geçen attığım pilates çemberi çok iyi geliyor benim de basen ve iç bacağım kalın evde oturuyorum yatıyorum çember yanımda aklıma gedikce hareket ettiriyorum tavsiye ederim
Bende aynı sebeple atlamıyorum şuan.Tebrikler canım süper gidiyor kilolarip atlamak süper birşey 80 kiloya indigimde ben de atlayaxam ama şimdi dizlerime sıkıntı verebilir diye atlamiyorum
Teşekkür ederimTebrik ederim çok iyi. Tüm yazdıklarınıza katılıyorum
Aklımda olsun.Geçen attığım pilates çemberi çok iyi geliyor benim de basen ve iç bacağım kalın evde oturuyorum yatıyorum çember yanımda aklıma gedikce hareket ettiriyorum tavsiye ederim
Bana 85 bile fazla gibi 82 de iyi benceBende aynı sebeple atlamıyorum şuan.
Bende 85 lerde atlamak istiyorum.
Pilates bandı var mi varsa onu bacakların bağla aç kapa hareketi yap o da güzel oluyorAklımda olsun.
En kısa zamanda alayım. Yapayım bende.
Başka fikri olanlar yazsın kızlar. Ben en büyük sorunum üst bacak.
2013 bir de ben çok seviyorum çemberimiAynısından var bende de tee 2013 te almışım bu yıl kullanmaya başladım şaka gibi:)
Ben de hep evde yapıyorum. ya Leslie ya müzik açık o tempoda hızlı koşu ya da tempolu yürüyüş Açık havada yürüsek daha iyi ama işte imkanlar. Küçük bir ilçedeyiz ve yürüyecek yer yokKızlar benim dışarıda yürüyüş yapma şansım yok pek. Yürüyüş alanına arabayla gitmem gerek.
Evin etrafında da çok köpekler var tırsıyorum.
Haftada 4- 5 kere Leslie yapıcam.
Sizce yeterli mi ki.
Eşimi her zaman ikna edemiyorum yürüyüş için.
Geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum ben nerde yaziyor acabaLAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?