Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçtim geçtim seni geçtimmm

Lesli sonrası bölgesel hareket yap canım en çok hangi bolgen sorunlu

Tebrikler canım

Tebrikler canım süper gidiyor kilolar ip atlamak süper birşey 80 kiloya indigimde ben de atlayaxam ama şimdi dizlerime sıkıntı verebilir diye atlamiyorum

Geçen attığım pilates çemberi çok iyi geliyor benim de basen ve iç bacağım kalın evde oturuyorum yatıyorum çember yanımda aklıma gedikce hareket ettiriyorum tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG20200514174716.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 12
Geçen attığım pilates çemberi çok iyi geliyor benim de basen ve iç bacağım kalın evde oturuyorum yatıyorum çember yanımda aklıma gedikce hareket ettiriyorum tavsiye ederim
Aynısından var bende de tee 2013 te almışım bu yıl kullanmaya başladım şaka gibi:)

Aklımda olsun.
En kısa zamanda alayım. Yapayım bende.
Başka fikri olanlar yazsın kızlar. Ben en büyük sorunum üst bacak.

Ben de hep evde yapıyorum. ya Leslie ya müzik açık o tempoda hızlı koşu ya da tempolu yürüyüş Açık havada yürüsek daha iyi ama işte imkanlar. Küçük bir ilçedeyiz ve yürüyecek yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…