Sen gel Türkiye’ye ben yedireyim sana. Şans mı desem şanssızlık mı desem Kırıkkale’de baklavayı harika yapan bir yer var. Antep’ten Adana’dan farkı yok. Yoksa imkanı yok ağzıma bile sürmezdimHarika görünüyor şuan onu bulmam imkansız olsa kesinlikle yerdim ertesi günü aç gezerdim. Her zaman yiyebileceğim birşey olmadığı için kesin yerdim
Amanın kaptan ne yaptın öyleBen bugün 72 leri görürdüm aslında da hadi itiraf edeyim. Dün iftardan sonra 5 tane ekler yedim.
Teşekkür ederim canim bende sizleri çok seviyorumçok az yemişsin iyi tutmuşsun kendini
Tebrik için de teşekkür ederimhaftaya daha çok vermeyi düşünüyorum
Yeni çevrem ve öyle arkadaşlarım olmasını kilolu olmaya tercih ederdim bence çok güzel şanslısın
Seni unutmak mümkünmü canım benim en azından ben unutmadım
Siz ne güzel anka ile de buluşmuştunuz değil mi seninle buluşmayı bende çok isterim tabi birde adacığım ileSen gel Türkiye’ye ben yedireyim sana. Şans mı desem şanssızlık mı desem Kırıkkale’de baklavayı harika yapan bir yer var. Antep’ten Adana’dan farkı yok. Yoksa imkanı yok ağzıma bile sürmezdim
Isınma hareketleri bunlarVe ada yavaş yavaş motive olma yoluna girer yan yan yengeç misali gruba sızar
Eski kıyafetlerin oluyor mu bari alışveriş yapacaktın sankiIsınma hareketleri bunlar
Benim çok tuhaf vücudum var 59 iken giydiğim pantolonu hala giyebiliyorum vucudum çok sıkı benim göbekle üstü kısım çok kilo alıyor .... mart 12 eve bi kapandık 62 gün sonra ilk defa geçtiğimiz çarşamba çıktık pantolonum oldu üstüme ama kilom tahmini 65-66 arasındayım öyle hissediyorum ...Eski kıyafetlerin oluyor mu bari alışveriş yapacaktın sanki
Amin inşallah cnm ❤Tebrik ederim canım, nice mutlu yıllara inşallah...
çok az yemişsin iyi tutmuşsun kendini
Tebrik için de teşekkür ederimhaftaya daha çok vermeyi düşünüyorum
İtirafları aynı gün isteriz kaptanım.. biz herşeyi göze alıp yazıyoruz buraya..Ben bugün 72 leri görürdüm aslında da hadi itiraf edeyim. Dün iftardan sonra 5 tane ekler yedim.
Bence spor detox işine hiç girme derim...Kızlar çok yedim ya yarın detoxmu yapsam, sporamı vursam kendimi napsamm
Ne bilim cnm ya yerken çok keyifliydi ama şuan vicdan azabı çekiyorumBence spor detox işine hiç girme derim...
Siz ne güzel anka ile de buluşmuştunuz değil mi seninle buluşmayı bende çok isterim tabi birde adacığım ile
Sen tatlı yeme hakkını doldurdun sakın yeme artık yani ayıp
Kızlar çok yedim ya yarın detoxmu yapsam, sporamı vursam kendimi napsamm
Selam kızlar
Kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 64.8
Fark 700 gr
Nihayet 65 altına inebildim
Yemicez dedik da.. tutmak zorundayım boşa cabalamis gibi hissediyorum kendimi
İtirafları aynı gün isteriz kaptanım.. biz herşeyi göze alıp yazıyoruz buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?