Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler..

19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun canlar

Ayrıca Kandilinizide kutlarım

Menü

10.00 2 ceviz, 2 hurma

13.30 4 yk ovmac (ufalanan yufka ekmeği tereyagla kızartılır üzerine yumurta kirilir), roka domates salatası, 1 dilim peynir

20.00 2 servis kaşığı sebzeli soslu makarna+2 bardak ayran

21.00 1 buçuk saat yürüyüş 6 km.
3 lt su

Teşekkür ederiz canım.
Menü de güzel. Afiyet olsun.

Günaydın kızlar.Kandiliniz mübarek olsun.
Ayrıca takımımın Genç ve Fit hatunları 19Mayis Ataturk'u Anma Gençlik ve Spor Bayramı niz da kutlu olsun.

Günaydın herkese
Kandilimiz mübarek, 19 Mayıs Bayramımız kutlu olsun.

Teşekkür ederiz canım.

Günaydın kızlar iki gündür giremiyorum bu sıcaklar beni mahvetti yaa.. neyse ki klimaları açmaya başladık

Valla menü falan beslenme düzeni hiçbir şey kalmadı bende klasik diyete başlamadan önce gömme moduna girdim çıkamıyorum neyseki adet dönemindeyim bugün buna bir son verirsem üstümde kalmayacak bunlar.. bugün kendime elmali ödem kürü yaptım 1 bardak içtim aç karna gun içinde de tüketmeye devam iki dilim ekmek sosisli yumurta 2 kaşık da yoğurtlu sebze kızartması yedim kahvaltı öğlen Birleşik şimdi yedim akşama da ızgara tavuk salata ile kapaticam.

Cumaya da eksi ile geleceğim, net

Karatayla ilgili uzun bir post yazasim var bir kitap serisi okuyorum bununla ilgili karatayin kitaplarını okumadım bu okuduğum kitabın prensiplerine göre yapicam karatayla aynı zaten bildiğim kadarıyla glutensiz ve şekersiz beslenmeyi savunan bir kitap kitabın adı tahıl beyin bu bitince ikinci kitabı tahıl beyin yaşam planı ve buğday göbeği diye daha iki kitap daha var 2-3 sene önce set olarak almıştım çok güzel kitaplar

Canım ben yıllarca bunu da yiyeyim şunu da yiyeyim öğle başlayayım diye diye böyle oldum.
En kısa zamanda hangi yönde ilerleyecek sen başla.
Ben 13 Mart'ta okullar tatil olduğunda 1 hafta keyifle yiyeyim dedim oldu 8 Mayıs başlamam.
Ne kadar büyük zaman kaybı.
Yesen de dikkatli ye canım.
En azından alma.
Çünkü o aldığımızı vermek için de zaman harcıyoruz.

Bütün biraz fazla çıktım tartıda sanırım çok da hafif olmamış

Kızlar bugünlerde ne kadar sessiz burası? Neler yapıyorsunuz bakayım temizliğe mi kaptırdınız kendinizi:)
Ben hiççç birşey yapmıyorum yine kolum kanadım kırık içimden birşey yapmak gelmiyor dört gözle iftarı bekliyorum
Birkaç gündür bozmuştum diyeti bugünden itibaren toparlayacağım inşallah
Sen basılsın

Hayırdır bi sıkıntı mı var canım.Kolum kanadım kırık demissin

Canım bugün dikkat etmeye başladım inşallah iftardan sonra açlık sürelerine de dikkat ederek programa yavaş yavaş başlamaya kararlıyım yani bu akşam iftardan sonra başlıyorum iftarım da hafif zaten

Valla şundan sonra bundan sonra yaramıyor kesinlikle adetimin de 3. günü onu da atlattım sayılır hemen başlıyorum

Valla ben iki gündür ne yaptığımı da bilmiyorum saçma sapan bir iki gün elime telefon almadım dün bütün gün gündelik temizlik yaptım ama hiç bitmedi çünkü benim temizledigim odaya tim gibi arkamdan 3 canavar girip talan ediyor zar zor topladım temizledim bı döndüm ki bütün oyuncaklar salonun ortasında tam o görselden sonra saldım valla

Bı de kitaba sardım ya oturduğumda teli değil kitabı aliyorum ele ama yarısını ancak okudum

Ben de evde çocuklarla uğraşmaca gündelik işleri yapamaca derken zamanı geçiriyorum. Çocuklar küçük olunca hiçbir detaylı işe girişemiyorum. Toparlarsın canım merak etme. Canını sıkan bir şeyler mi var ramazan halleri mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…