Allahım hiçbir şey yapmayan bir ben varım sanırımBana da öyle geldi.Ozellikle 2gundur.Herkes bi koşturma içinde galiba canım.
Hiç erteleme canım diyeti sağlıklı yaşamı. Aslında kendimizi kandırıyoruz şundan sonra bundan sonra diye ama zararı kendimize veriyoruz. Yaşadığımız şey duygusal açlık ki boşluğu hiç dolduramıyoruz o bir dolsa mideler zaten kabul etmiyor fazlasını. Hadi bakalım bugün umarım başlarsınCanım bugün dikkat etmeye başladım inşallah iftardan sonra açlık sürelerine de dikkat ederek programa yavaş yavaş başlamaya kararlıyım yani bu akşam iftardan sonra başlıyorum iftarım da hafif zaten
Valla şundan sonra bundan sonra yaramıyor kesinlikle adetimin de 3. günü onu da atlattım sayılır hemen başlıyorum
Bu arada adetken yapılan spor vücudu rahatlatıyor özellikle bunay denemiş oldum çok iyi gelsi banaValla ben iki gündür ne yaptığımı da bilmiyorum saçma sapan bir iki gün elime telefon almadım dün bütün gün gündelik temizlik yaptım ama hiç bitmedi çünkü benim temizledigim odaya tim gibi arkamdan 3 canavar girip talan ediyor zar zor topladım temizledim bı döndüm ki bütün oyuncaklar salonun ortasında tam o görselden sonra saldım valla
Bı de kitaba sardım ya oturduğumda teli değil kitabı aliyorum ele ama yarısını ancak okudum
Bazen öyle oluyo ya.Bazen de tam tersi.boyle geciyo günler.Allahım hiçbir şey yapmayan bir ben varım sanırım
Ahh keşke kaptırsak .Kızlar bugünlerde ne kadar sessiz burası? Neler yapıyorsunuz bakayım temizliğe mi kaptırdınız kendinizi:)
Su oranı git gide artıyor çok iyiİyi akşamlar
Sahur
1 tabak yeşil fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
1 kase komposto
İftar
1 tabak patatesli sulu köfte
Yarım tabak salata
2 kaşık komposto
4.5 litre su, 45 dakika yürüyüş
Bence güzel menü.Benim bugünkü menüm:
sahur
1 kase 1 yum ile yum. Salatası
Küçük parça bazlama
iftar
4 kaşık bulgur pilavı
Fırında tavuk 2 3 parça patates
Salata cacık
5 binadım 2,5lt su
Valla ben iki gündür ne yaptığımı da bilmiyorum saçma sapan bir iki gün elime telefon almadım dün bütün gün gündelik temizlik yaptım ama hiç bitmedi çünkü benim temizledigim odaya tim gibi arkamdan 3 canavar girip talan ediyor zar zor topladım temizledim bı döndüm ki bütün oyuncaklar salonun ortasında tam o görselden sonra saldım valla
Bı de kitaba sardım ya oturduğumda teli değil kitabı aliyorum ele ama yarısını ancak okudum
Hakkaten enteresan.İyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00; 1 h.yumurta
Peynir
Domates
Öğlen 14.00 ; 1 kase kısır
Akşam; şekersiz pekmezli irmik helvası
Çok enteresan bi menü oldu bugün canım yemek istemedi ıvır zıvırla şişirdim kendimi
Su 1.5 litre
Yarım saat spor
Güzel canım afiyet olsunIyi akşamlar kızlar
Sahur 02.00
Kaşarlı maydanozlu omlet
1 minik dilim ekmek
Salatalik domates
Fincan süt
Iftar
2kasik tavuklu çerkez pilavı
Yarım tabak kabak yemeği
1kase yoğurt
Salata.
1fincan çay.
1top dondurma.
Yesilcayimi icip günü bitiririm.
2lt su
Sporumu da yaptım.2mile leslie.
Ayşegülcüm süper.İyi akşamlar
Sahur
1 tabak yeşil fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
1 kase komposto
İftar
1 tabak patatesli sulu köfte
Yarım tabak salata
2 kaşık komposto
4.5 litre su, 45 dakika yürüyüş
Teşekkür ederimBence güzel menü.
Afiyet olsun.
Temizlik yaparken yaz sıcağında kola ne güzel gidiyor değil mi ? Kars’ta hava serin oluyor canımız istemiyor ama önceki yaşadığımız şehirlerde tam tersiydi ve çok isterdi canımİyi geceler.. Geceden geceye uğrar oldum bende.. İki gündür anca fırsat bulabiliyorum.
İyisiniz güzelsiniz menüler güzel ne olsun..
10.00 1 has. yum., Domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir, yarım dilim çavdar ekmegi üzeri krem peynir
Temizlik yine temizlik halıları kaldirdik
17.00 1 çatal un helvası
19.30 1 servis kaşığı arnavut ciğeri, 1 servis kaşığı Antalya piyazi (tahinli), 1 yk yeşil salata, çeyreğin çeyreği ev yufkası, 1 bardak kola (normalde içmem nasıl canım istedi)
21.00 1 çatal un helvası
2 lt karanfilli su, 1 lt kadar limonlu su
Spor kardiyo basladim ama 30 ziplama+ 30 squattan sonra bıraktım gitmedi.. yorgun hissediyorum kendimi.. iyi geceler❤
Aynen ben temizlikteyim ve yarında temizlik yapacam bayramda da mis mis oturacam inşallahKızlar bugünlerde ne kadar sessiz burası? Neler yapıyorsunuz bakayım temizliğe mi kaptırdınız kendinizi:)
bilmem çok evde kaldım bunaldım canımHayırdır bi sıkıntı mı var canım.Kolum kanadım kırık demissin
Genel ruh durumum diyelim bir türlü silkelenip kendime gelemiyorumBen de evde çocuklarla uğraşmaca gündelik işleri yapamaca derken zamanı geçiriyorum. Çocuklar küçük olunca hiçbir detaylı işe girişemiyorum. Toparlarsın canım merak etme. Canını sıkan bir şeyler mi var ramazan halleri mi canım?
O çoğumuzda var canım.Bende hep evdeyim.Ve bayram bitse en azından biraz normallessek diye dört gözle bekliyorum.Ama kendini koyverme.Hersey düzelecek inşallahbilmem çok evde kaldım bunaldım canım
Genel ruh durumum diyelim bir türlü silkelenip kendime gelemiyorum
Bende detaylı işleri yapmıyorum Ramazan’dan sonra bayan gelip yapacak inşallah
Sana da kolay gelsin
hayatta iki nankör tanıdım biri ev işleri diğeri kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?