Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

61. 8 kiloya inip mezun oldum takımdan. Aynı hafta hamile olduğumu öğrendim. Şaka gibiydi. O kadar uğraş zayıfla sonra hooop yeniden al o kiloları :)
Eki Görüntüle 2639034
Ay bende aynen..
1. Çocuktan sonra 4-5 ay didinip 16 kilo verdim, tam incecik olmuşken 2. Ye hamile olduğumu öğrendim, geri geldi hepsi..

Kızlar bayramın birinci günü herkes serbest. Kaçamaklara kızmıyorum ama abartmamanız şartıyla. Bayram kahvaltısı hazır hepimiz evdeyken çok güzel olur. Güzel bir kahvaltıyı hak ettik. Tatlı da yiyebilirsiniz ama lütfen en fazla iki dilimi geçmeyin. Bayram şekerinin de tadına bakabilirsiniz. Sarma ve dolma serbest rahat rahat yiyin ama bunlar sadece ilk gün için geçerli. Haftaya ilk üçe girmeye çalışacağız unutmayın

Yok mu kızlar aranızda yazmayı çizmeyi seven menü takibi yapacak birisi. Sadece menü paylaşılıp paylaşılmadığına bakılacak. Menü paylaşımı için bir süre belirleyeceğiz. Mesela şu gün şu saate kadar diye. Herkes o saat aralığında menüsünü mutlaka yazacak. Kontrol eden kişide kimin ya da kimlerin menü paylaşmadığını kontrol edip buraya yazacak. Çok kalabalık değiliz zaten. Merak etmeyin çok zor bir şey değil ama benim cidden bu ara fazlaca sorumluluğum var. Yoksa biliyorsunuz sizlere iş bırakmıyorum hiç

Günlük sadece 10 dk ayırıp 2-3 sayfa okuyamaz mısın? Bence kpss ye ve yds ye de faydası olur. Bence denemelisin
Sürekli reading yapıyorum.Makaleler paragraflar okuyorum onlarca hemde hergun beynim bulaniyo artik.Ama arada türkçe okusam iyi olur bi program yapıyım en iyisi kendime.

Anlaştık kaptanım Akşama defterimi planımı hazırlar foruma yazarım.

kızlar geçmişi okuyamıyorum gece kızları uyutup misss gibi kahvemi yapıp geleceğim

Bugün çok sancım var uzun zamandır olmuyordu. saatlerdir karnımda su torbasiyla yatıyorum.. biraz rahatlatti ama ara ara şiddetleniyor kivraniyorum

Lütfen ben o listede olmayim kaptanim.. 1 aylık çizelge hazırladım bende 1 aylık onu oturtmaya çalışıyorum. Bugün böyle olunca hiç birsey yapamadim.Eke koyayım..

Defter tutma fikrine bayıldım. Çok güzel hazırlamışsin.. bende yapsam keşke..

Herkesi tebrik ederim.. harikasınız..
Aysegul 6666 @Elifff80 Kiloverenbiri özellikle tebrik ediyorum sizi❤❤❤

Teşekkür ederim canım, ne güzel bi plan yapmışsın , bayıldım

Bakın bu benim Kadınlar kulübüne ilk geldiğim zaman tuttuğum defter. 6 ayda yaklaşık 24 kilo vermiştim. Hayatımın dönüm noktası oldu bu başarı.
Eki Görüntüle 2639031
Kaptanım maşallah ne düzrnlisim.
İlham verdim bana.
Ben de tutayım böyle bir defter.
İyi fikir hem de motive eder.

valla kaptanım işe başlasam ben gönüllü olurum da evde benimkilerle mümkün değil yetişemem şimdilik biri alsa yorulduğu yapamadığı yerde devreye girebilirim bugün bakamıyor bakar mısın falan desin işe başlayınca da komple devralabilirim

benim kitabım yok bu aralar sıkışıgız yani eşim 9 aylık işsizlikten yeni çıktı 2 ay oldu çalışalı bu aralar mümkün değil alamam kitap yoksa okumayı çok seviyorum gelecek ay alıp okuyabilirim inşallah
benim eşim dün gitti evde tek başıma bayram havası falan da olmuyor yasak ta var anneme gidemiyorum acıların çocuğu emrah gibi oldum dimisinan özen in dediği gibi ben yine tek başıma ben yine tek başıma bu sene bana bayram yok napim tatlı da yapmadım yarın pismaniye yerim artık

Kızlar son iftarınız hayırlı olsun ☺
Bugünkü menüm
Sabah 10.30; 1 h.yumurta
3 kaşık menemen
Peynir, salatalık
1 dilim t.b ekmeği
Ara öğün 15.00; 1 ince dilim karpuz
Akşam 16.30; 1 adet köfte, 1 küçük şiş, 2 kaşık bulgur pilavı
Ayran
Ara öğün 19.00; 1 avuç leblebi
3 çilek
Sütlü türk kahvesi
Su 2 litre
40 dk.spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…