- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Ben genel temizliğe girişmedim zaten, ev süpür sil toz al, tuvalet banyo temizliği, mutfak dolaplarının dışını bi de cam balkonun iç camlarını sildim, iftar hazırladım, sadece çamaşır katlama, ve ütü işim kaldı.. bi de kaynanamın gönderdiği baklavanın şerbetini döktüm, iftarda tattım 2 dilimcik...Ben bittim işler bitmedi bu gün.
Daha da tatlı yapmadım.
İftardan sonra da işler beni bekliyor.
Sizler ne durumdasınız.
Çok mantikliKızlar bayramın birinci günü herkes serbest.Kaçamaklara kızmıyorum ama abartmamanız şartıyla. Bayram kahvaltısı hazır hepimiz evdeyken çok güzel olur. Güzel bir kahvaltıyı hak ettik. Tatlı da yiyebilirsiniz ama lütfen en fazla iki dilimi geçmeyin. Bayram şekerinin de tadına bakabilirsiniz. Sarma ve dolma serbest rahat rahat yiyin ama bunlar sadece ilk gün için geçerli. Haftaya ilk üçe girmeye çalışacağız unutmayın
Ben daha şerbet yapmadımBen genel temizliğe girişmedim zaten, ev süpür sil toz al, tuvalet banyo temizliği, mutfak dolaplarının dışını bi de cam balkonun iç camlarını sildim, iftar hazırladım, sadece çamaşır katlama, ve ütü işim kaldı.. bi de kaynanamın gönderdiği baklavanın şerbetini döktüm, iftarda tattım 2 dilimcik...
Tamam canım akşamdan yapayım yarın islarim çıtır çıtır seviyoruz biz boyle. İçine az alsın şerbeti yarın gösteririm tatlimiBen de netten baktım, 40 cm çapında tepsi için 3 bardak şeker, 3 bardak su, çeyrek limon suyu, 1 çaykaşığının 4 te biri tuz
Püf noktası: ocağa koymadan şeker suda iyice karıştırılıp erimeli, kaynayınca altı kısılıp 30 dakka kaynamalı, altını kapatmadan 10 dakka önce limon suyu katılmalı. Yoksa şekerliyomuş..
Bide tatlı cinsine göre şerbet ılık yada sıcak dökülüyo, benimki kat kat açılan yufka ile olduğu ve burma gibi olduğu için ılık dökülmeliymiş. Ocaktan aldıktan 20 dakika sonra döktüm..
Tatlı sert ve kalın ise sıcak dökülmeliymiş..
Sürekli reading yapıyorum.Makaleler paragraflar okuyorum onlarca hemde hergun beynim bulaniyo artik.Ama arada türkçe okusam iyi olur bi program yapıyım en iyisi kendime.
Bugün çok sancım var uzun zamandır olmuyordu. saatlerdir karnımda su torbasiyla yatıyorum.. biraz rahatlatti ama ara ara şiddetleniyor kivraniyorum
Lütfen ben o listede olmayim kaptanim.. 1 aylık çizelge hazırladım bende 1 aylık onu oturtmaya çalışıyorum. Bugün böyle olunca hiç birsey yapamadim.Eke koyayım..
Defter tutma fikrine bayıldım. Çok güzel hazırlamışsin.. bende yapsam keşke..
Herkesi tebrik ederim.. harikasınız..
Aysegul 6666 @Elifff80 @Kiloverenbiri özellikle tebrik ediyorum sizi ❤❤❤
Eki Görüntüle 2639053
LAydLiNe kaptanım aslında dediğin defteri forum içinde diyet günlükleri bölümünde de tutabiliriz topik açarak 1. sayfaya herkesin topiğini eklersin
Kaptanım maşallah ne düzrnlisim.
İlham verdim bana.
Ben de tutayım böyle bir defter.
İyi fikir hem de motive eder.
Ne yapacam peki günün sonunda kimler ne yapmış ve içmiş listesi yapayimmi
Bi kitapligimi kontol edip bakayim yada tavsiyelere açığım kitap için.Okulla kalsak gramer ve kelimeden öteye gidemezdim.Ben sürekli yabancı dizi ve film izledim.Hatta lise ve üniversitede günlüğümu ingilizce tuttum.Kapadokyada rehberlik yaptım.Derken konuşma ve anlama gelişince daha çok ilerledim.Kafanı yormayacak hafif şeylerden okuyabilirsin keyif veren. Bu beyninin rahatlamasını da sağlar. Bu arada ben de ingilizce çalışmaya başladım. Ama hedefim YDS felan değil. Yeşil pasaport hakkım var ve gezmeyi çok seviyorum. Artık Türkiye dışına açılmanın zamanı geldi diye düşünerekten 19 Mayısta çalışmaya başladım. Bana tavsiyelerini de bekliyorum. Temelim var çok şükür ama çok çok çalışmam gerekiyor.
benim kitabım yok bu aralar sıkışıgız yani eşim 9 aylık işsizlikten yeni çıktı 2 ay oldu çalışalı bu aralar mümkün değil alamam kitapyoksa okumayı çok seviyorum gelecek ay alıp okuyabilirim inşallah
benim eşim dün gitti evde tek başıma bayram havası falan da olmuyor yasak ta var anneme gidemiyorumacıların çocuğu emrah gibi oldum dimi sinan özen in dediği gibi ben yine tek başıma ben yine tek başıma bu sene bana bayram yok napim tatlı da yapmadım yarın pismaniye yerim artık
Evetttt ramazan bittiii yarın sabah tartılıp fotosunu atıp başlayacam sizlerle inşallahhhh.... hedef 55
Ben burdayım ensendeEvetttt ramazan bittiii yarın sabah tartılıp fotosunu atıp başlayacam sizlerle inşallahhhh.... hedef 55
Ooo tarifler,bayram hazırlıkları..Kolay gelsin herkese.Bugun eşimin doğumgünüydu.Once Doğumgünü pastası sonra bayram sütlacı yaptim bugun.Yarına da künefe istiyo eşim.Kaptan dan izin de var.Umarim fazla abartmam.Suan için ıyi gidiyorum.
Bugunki menüm
Sahur
Yumurtalı menemen eşimle beraber yedik.
1dilim ekmek
1fincan çay
Salatalik 1 dilim peynir
Iftar
1kase borekasi çorbasi
Bol salata
2tane yaprak sarma
1kucuk dilim pasta
1fincan çay
2.5lt su
Spor yok ama tum gun temizlik falan koşturdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?