Uzun zamandır kitap okuyamıyorum
Dikkat dağınıklığı algılama problemi konsantrasyon eksikliği ne istersen var bir sayfayı bazen defalarca okumaya ihtiyaç duyuyorum bu beni yoruyor üzüyor yetersiz hissettiriyor tedavim bitene kadar sanırım kitabı elime alamayacağımLAydLiNe
Menü takip işi çok iyi birinin beni dürtmesi lazım
Uzun zamandır menü yazamıyorum
Ebru benimde günümü planlamakla ilgili sıkıntılarım var hiçrşey yapmadığım halde hiçbirşeye vaktim yok diyorum.
Hangi ebruya dedin bilmiyorum ama canım banada O gün yetmiyor zaten bı bakıyorum akşam olmuş ne yaptim hicUzun zamandır kitap okuyamıyorum
Dikkat dağınıklığı algılama problemi konsantrasyon eksikliği ne istersen var bir sayfayı bazen defalarca okumaya ihtiyaç duyuyorum bu beni yoruyor üzüyor yetersiz hissettiriyor tedavim bitene kadar sanırım kitabı elime alamayacağımLAydLiNe
Ebru benimde günümü planlamakla ilgili sıkıntılarım var hiçrşey yapmadığım halde hiçbirşeye vaktim yok diyorum.
Teşekkür ederim canım kaptanimMutlu yıllar canım
Uzun zamandır kitap okuyamıyorum
10.00 kahvaltı
4 yk bol yesillikli yumurta salatası, domates, salatalık, 5 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, çeyreğin çeyreği ev yufkasi
13.00 2 küçük salatalık
18.30 5 yk mantar sote, 1 yk yoğurtlu biber kızartması, 2 dilim çavdar ekmeği
21.00 yarım dilim karpuz
Şuana kadar suyum 2 lt oldu devam ediyorum
Spor yok kendimi iyi hissedersem yapicam yazarim yaparsam
Kitabımda 30 sayfa oldu.
Evet saatlere ayırmak daha iyi. onu da denedim fakat saatlerini ayarlayamiyorum
Zamanı yönetmek çok önemli.Bu arada zamanımı yönetmeyi öğrenmeye başladım kızlar. Bahsetmiştim geçenlerde bir eğitimden. Çok çok faydası oldu. Bu kez de başka bir eğitime katılıyorum. Bu kez de hayat planlama grup koçluğu diye bir eğitim olacak. Böyle şeyler insana güzel şeyler katıyor. Denk gelirseniz mutlaka kendiniz için bir şeyler yapın. Ben de arada size küçük küçük tüyolar veririm.Kitap okumak içinde zamanım yok demeyin lütfen. Sadece yatağa 10 dk erken girin. Hem unutmayın siz okudukça çocuklarınızda sizleri örnek alacak. Sizde her yeni kitapla hayatınıza yeni bir şeyler katacaksınız. Emin olun her şeye zaman var. Gün koskocaman 24 saat.
Genel olarak güzel bi menü, çokomel ve çikolata olmasa daha iyiymiş, mantı az olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum. Suyu en az 2, hatta 2,5 yapmalısın, zayıflamak için bu çok etkili.Bende ilk menü paylaşımını yapayım :)
Sabah 11:00 oğluşum sağolsun zor hazırladık
2.5 haşlanmış yumurta
1er salatalık, yeşil ve kırmızı biber
1 yeşil zeytin
3-5 çatal peynir
1 bardak süt
16:30
1 kupa filtre kahve içine 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı
3 kare çikolata
19:00
2 çokomel (çocuklara bayram paketi hazırladım çok güzel koktu dayanamadım)
Akşam yemeği 20:30
1 tabak hünkar beğendi
Üçgen mantıdan 3 tane
5-6 kaşık salata
Şimdilik 1.5 lt su
3 saat temizlik daha fazla sürmüş olabilir
20 dk zumba
25 squat
Gün daha bitmedi oğluşum uyuyacak birazdan boyaya başlayacağım yatana kadar da boya
Genel olarak güzel bi menü, çokomel ve çikolata olmasa daha iyiymiş, mantı az olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum. Suyu en az 2, hatta 2,5 yapmalısın, zayıflamak için bu çok etkili.
Gündüz dikiş, gece boya yapıyorum demiştin, ne güzel, merak ettim biraz açıklayabilir misin? Hobi olarak mı yapıyorsun, meslek olarak mı?
Ebru sen nasıl güzel bir kaptanım.Kızlar bayramın birinci günü herkes serbest.Kaçamaklara kızmıyorum ama abartmamanız şartıyla. Bayram kahvaltısı hazır hepimiz evdeyken çok güzel olur. Güzel bir kahvaltıyı hak ettik. Tatlı da yiyebilirsiniz ama lütfen en fazla iki dilimi geçmeyin. Bayram şekerinin de tadına bakabilirsiniz. Sarma ve dolma serbest rahat rahat yiyin ama bunlar sadece ilk gün için geçerli. Haftaya ilk üçe girmeye çalışacağız unutmayın
Aynen öyle olduSon kaçamakları da yaptım geldim diyosun
Buna sevindimBen burdayım ensende
Maşallah, çok beceriklisinTeşekkür ederim suyu az içtiğimi farkettim bende daha fazla içmeye gayret etcem
Hobi olarak yapıyorum. Mesela şuan elimde kendim için yaptığım pantolon var ama bugün temizlik yaptığım için onunla ilgilenemedim :) evdeki kapıları boyuyorum bu karantina günlerini değerlendirme :))) bide yerleride boyuyorum :)) sonrada banyoya baslicam :)
Hoşgeldin canım. Ne güzel hobilerin var, oda bir yetenek başlı başına.. maşallahhhBende ilk menü paylaşımını yapayım :)
Sabah 11:00 oğluşum sağolsun zor hazırladık
2.5 haşlanmış yumurta
1er salatalık, yeşil ve kırmızı biber
1 yeşil zeytin
3-5 çatal peynir
1 bardak süt
16:30
1 kupa filtre kahve içine 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı
3 kare çikolata
19:00
2 çokomel (çocuklara bayram paketi hazırladım çok güzel koktu dayanamadım)
Akşam yemeği 20:30
1 tabak hünkar beğendi
Üçgen mantıdan 3 tane
5-6 kaşık salata
Şimdilik 1.5 lt su
3 saat temizlik daha fazla sürmüş olabilir
20 dk zumba
25 squat
Gün daha bitmedi oğluşum uyuyacak birazdan boyaya başlayacağım yatana kadar da boya
Maşallah, çok beceriklisin
Benim dikişte kendimi geliştirmem lazım, elbiselerimin çocukların bi söküğünü bile dikmek gözümde büyüyor, beceremiyorum, çok çirkin dikiyorumen basit şeyleri bile terziye götürüyorum, yada anneme, kaynanama diktiyorum, şuan koronodan dolayı evde bi sürü sökük yırtık birikti. 2 oğlum var ve bolca diz aşındırıp yeni eşofmanda bile yırtık delik oluşturmayı başarıyorlar
Boya dersen resmim de okulda iyi değildi, kesin onu da yüzüme gözüme bulaştırırım
Hoşgeldin canım. Ne güzel hobilerin var, oda bir yetenek başlı başına.. maşallahhh
Tamam canım yoklama alır gibi süper olurAynen öyle canım. Herkesle ortak bir saat belirleyelim. O saatler arasında herkes menüsünü, suyunu, sporunu yazsın. Gün sonu sende toplu şekilde yaz buraya. Aslında aklıma şöyle de bir şey geldi sana zor olmazsa. Zaten su ve spora bakacaksın yaaa onları yazan zaten menüsünü de yazmış oluyor. Bir tik atabilirsin kişinin yanına. Menü takibini de yapmış oluruz. Zor olur mu sana? Birlikte nöbetleşe de yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?