Ben de uyumadim bu saatte terasta kahve içiyorum
Ayşegül kız bayram bitti bitmedi mi dolmalar, sarmalar, baklavalarBen daha normalleşme sürecine tam dönemedim
11.00
1.5 dilim tam buğday ekmeği
4 kaşık yumurtasız menemen
1 çay kaşığı bal
1 yeşil zeytin
1 baklava ( sonunda bitti)
15.00
Dolma harcı( 2 dolma kadar) doldururken yemeyi çok severim
18.00
6 dolma (yarı yarıya pirinçli bulgurlu, herbiri 2-3 yemek kaşığı gelir ancak)
El içi kadar ev yufkası
1 er dilim kavun karpuz
21 30
Çay
3.5 litre su, 1 saat yürüyüş
1 kase içinde 1 yk kadar dondurmaGüzel menüirmik helvası haricinde, çok yemediysen sorun olmaz.
Artık 2.5 litre su içmeye alış yaa güzeliiim...
Salatalık ifi çok bozmaz bence, çoğu sudan oluştuğu için..
Spor da iyi
Süpersin canımAysegul 6666 hazır sen de burdayken iki muhabbet edelim. Geçmişi okurum nasılsa Bugün 3,5 litre su içtim
Haklısın kaptancığım ama bayramın ilk günü dolma yapmaya fırsatım olmadı, bugun kullanayım hakkımı dedimAyşegül kız bayram bitti bitmedi mi dolmalar, sarmalar, baklavalarBen en iyisi yarın sabah erkenden dikileyim takıma elimde sopayla. Bu böyle olmayacak
Ben de aynı canım, 4 günde toplam 10 dilim baklava yemişim..neyseki bitti... hatırlıyor musun senle yarışmadan 1 hafta önce de yine 10 dilim baklavayı 4-5 günde yemiştimGünaydın arkadaşlar
Bayram bitti ve müthiş artılarla geri döndüm
Evde tek başına bayram geçirdim ilk günü hariç
Kayınvalidem baklava yapmış ve peşime götürdüm
Ben ve baklava bir araya gelince işte samanlık seyran oldu
Canım makarna diyette önerilmiyo sağlıksız olduğu için aklında olsunben 6 aydır 6 kaşık makarna bile yemedim
Krep daha az olsa iyi olurdu, tuzlu kurabiyeler de yine cıss .
( Diyene bak, benim menü de çok cıslı biliyorum, birbirimizi uyarıp beraber düzeltmek adına söylüyorum, sözüm en başta kendime...)
Su iyi, spor çok güzel
hemdee nasıl ihtiyacım varBen kendi kafamda bir toparlayayım bu plan meselesini çalışalım seninle. Ben de senin gibi düşünüyordum. Yapmak istediğim çok şey var ama hiç birini yapamıyordum. Şimdi çok daha iyiyim eskisine göre. Her şeye zaman bulabiliyorum. Daha da iyi olacağına inanıyorum. Umarım sana da yardımcı olurum. Sana başka bir şey tavsiye edeceğim. Yazarım özelden. Sanki senin çok ihtiyacın var gibi geldi bana.
çok teşekkür ederim ebrucuğum tavsiyelerin içinHangi ebruya dedin bilmiyorum ama canım banada O gün yetmiyor zaten bı bakıyorum akşam olmuş ne yaptim hic
konsantrasyon bozukluğu maalesef bende var kafamı zor topluyorum, en ufak hareketlilik dikkatimi dağıtıyor (benim dışımda gelişse bile)
bir çok kitabım sırf bu yüzden yarım kalmıştır... Bu sefer bu kitaba başlarken ne olursa olsun ne kadar uzun sürerse sürsün yarım birakmayacagim diye karar aldım.. Gönülcüm küçük küçük başlasan mesela 5 yada 10 sayfa okumadan uyumayacagim gibi.. kaç kere başlamak zorunda olursan ol okuyarak algılar açılıyor. bence en güzel tedavi yöntemi ❤ test çözmeden önce kitap okumaya çalışıyorum algim açılsın diye.. dene istersen..❤
hiç kitabım yok internetten sipariş vermem gerekecek. Ne alsam ki ilk önceBir de sen asla ve asla yetersiz değilsin. Kitaplarını roman tarzında seç. Okunabilmesi kolay bazı yazarlar var. Komplike olmayan kitaplar. Mesela Ayşe Kulin, Canan Tan, Sarah Jio kitapları var. Konsantrasyon gerektirmiyor. Çerez gibi gidiyorlar. Elif Şafak kitapları da güzel ama roman olanlar. Denemeleri biraz farklı. Bir de mutlu kitaplar seç. Mesela Küçük Mucizeler Dükkanı var duymuşsundur belki. İllaki sayfalarca okuyacağın diye de bir şey yok. Hem kafanı dağıtırsın bence iyi gelir sana.
adacığım nasıl gidiyor sanki fazla yazmıyorsun ya da ben bu aralar az geliyorum görmüyorum seniBuna sevindimbirinin beni didiklemesi lazım 🖒🖒🖒 sen 64lü rakamları görmüşsün bakalım yarın ben kaç çıkacam ....
bizim bütün cıslar bitti.Ben de aynı canım, 4 günde toplam 10 dilim baklava yemişim..neyseki bitti... hatırlıyor musun senle yarışmadan 1 hafta önce de yine 10 dilim baklavayı 4-5 günde yemiştim
Ahh bayram herkesi pert etti.Günaydın arkadaşlar
Bayram bitti ve müthiş artılarla geri döndüm
Evde tek başına bayram geçirdim ilk günü hariç
Kayınvalidem baklava yapmış ve peşime götürdüm
Ben ve baklava bir araya gelince işte samanlık seyran oldu
Aynen toparlayacağız sonuçta Ramazan’dan çıktık bayramı yaşadık her zaman olacak birşey değilAhh bayram herkesi pert etti.
Ben baklava yemedim de beni de çerez kızartma pert ettim.
Toparlarız canım.
Önemli olan devam etmeyelim.
Bırakabilelim.
hemdee nasıl ihtiyacım var
Eski hayatımıza geri dönsek daha düzeleceğiz
Bu belirsizlik çok sinir bozucu.
Senin için sevindim zaman çok kıymetli bir şey
çok teşekkür ederim ebrucuğum tavsiyelerin için
İşleyen Demir ışıldar
Şu cumayı atlatayım süper bir haftaya başlamayı düşünüyorum
hiç kitabım yok internetten sipariş vermem gerekecek. Ne alsam ki ilk önceküçük mucizeler dükkanı mı alayım
adacığım nasıl gidiyor sanki fazla yazmıyorsun ya da ben bu aralar az geliyorum görmüyorum seni
bizim bütün cıslar bitti.
Ama bir arkadaş bahçesine mangala çağırdı yarın, yanında pasta börek de var neyseki öğle saati akşam hiçbirşey yemem ne yapayım bu fırsatı kaçıramam
Yine seninle yarışacağım haberin olsun benim kiloma yaklaştın artık daha adil olur en azından
canım , az geliyordum çünkü bayramda ister istemez düzenli bir menüm olmadı ama bugün tam anlamıyla başladım diyetimehemdee nasıl ihtiyacım var
Eski hayatımıza geri dönsek daha düzeleceğiz
Bu belirsizlik çok sinir bozucu.
Senin için sevindim zaman çok kıymetli bir şey
çok teşekkür ederim ebrucuğum tavsiyelerin için
İşleyen Demir ışıldar
Şu cumayı atlatayım süper bir haftaya başlamayı düşünüyorum
hiç kitabım yok internetten sipariş vermem gerekecek. Ne alsam ki ilk önceküçük mucizeler dükkanı mı alayım
adacığım nasıl gidiyor sanki fazla yazmıyorsun ya da ben bu aralar az geliyorum görmüyorum seni
bizim bütün cıslar bitti.
Ama bir arkadaş bahçesine mangala çağırdı yarın, yanında pasta börek de var neyseki öğle saati akşam hiçbirşey yemem ne yapayım bu fırsatı kaçıramam
Yine seninle yarışacağım haberin olsun benim kiloma yaklaştın artık daha adil olur en azından
ahhh o tatlılar bende şekerpare yaptım 8 dilimde bende yedimBen de aynı canım, 4 günde toplam 10 dilim baklava yemişim..neyseki bitti... hatırlıyor musun senle yarışmadan 1 hafta önce de yine 10 dilim baklavayı 4-5 günde yemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?