Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayşegül kız bayram bitti bitmedi mi dolmalar, sarmalar, baklavalar Ben en iyisi yarın sabah erkenden dikileyim takıma elimde sopayla. Bu böyle olmayacak

Ayşegül kız bayram bitti bitmedi mi dolmalar, sarmalar, baklavalar Ben en iyisi yarın sabah erkenden dikileyim takıma elimde sopayla. Bu böyle olmayacak
Haklısın kaptancığım ama bayramın ilk günü dolma yapmaya fırsatım olmadı, bugun kullanayım hakkımı dedim
Ama biliyorum, ramazandan sonra toparlayamadım kendimi. Oruça tam alıştım, yeme düzenimi oturttum, oruç bitti..
Eski düzenine dönmeye çalışıyorum

Ben de aynı canım, 4 günde toplam 10 dilim baklava yemişim..neyseki bitti... hatırlıyor musun senle yarışmadan 1 hafta önce de yine 10 dilim baklavayı 4-5 günde yemiştim

Evet maalesef hepsi cıss alışcaz napalm

hemdee nasıl ihtiyacım var
Eski hayatımıza geri dönsek daha düzeleceğiz
Bu belirsizlik çok sinir bozucu.
Senin için sevindim zaman çok kıymetli bir şey
çok teşekkür ederim ebrucuğum tavsiyelerin için
İşleyen Demir ışıldar
Şu cumayı atlatayım süper bir haftaya başlamayı düşünüyorum
hiç kitabım yok internetten sipariş vermem gerekecek. Ne alsam ki ilk önce küçük mucizeler dükkanı mı alayım
Buna sevindim birinin beni didiklemesi lazım 🖒🖒🖒 sen 64lü rakamları görmüşsün bakalım yarın ben kaç çıkacam ....
adacığım nasıl gidiyor sanki fazla yazmıyorsun ya da ben bu aralar az geliyorum görmüyorum seni
Ben de aynı canım, 4 günde toplam 10 dilim baklava yemişim..neyseki bitti... hatırlıyor musun senle yarışmadan 1 hafta önce de yine 10 dilim baklavayı 4-5 günde yemiştim
bizim bütün cıslar bitti.
Ama bir arkadaş bahçesine mangala çağırdı yarın, yanında pasta börek de var neyseki öğle saati akşam hiçbirşey yemem ne yapayım bu fırsatı kaçıramam
Yine seninle yarışacağım haberin olsun benim kiloma yaklaştın artık daha adil olur en azından

Ahh bayram herkesi pert etti.
Ben baklava yemedim de beni de çerez kızartma pert ettim.
Toparlarız canım.
Önemli olan devam etmeyelim.
Bırakabilelim.

Ahh bayram herkesi pert etti.
Ben baklava yemedim de beni de çerez kızartma pert ettim.
Toparlarız canım.
Önemli olan devam etmeyelim.
Bırakabilelim.
Aynen toparlayacağız sonuçta Ramazan’dan çıktık bayramı yaşadık her zaman olacak birşey değil
Cumadan sonra artık hiç bu denli kaçamak olmayacak

Küçük mucizeler dükkanı başlangıç için çok iyi bir seçim bence keyifle sıkılmadan okumuştum.. ❤

canım , az geliyordum çünkü bayramda ister istemez düzenli bir menüm olmadı ama bugün tam anlamıyla başladım diyetime sabah 1,5 saat spor yaptım ...45 dk kızımı dışarda gezdirdim yürüyüş yaptık...çok fena sıcaktı ancak 45 dk dayanabildik....
şuan ara öğünümü yapıyorum bir çay bardağı kefir içiyorum sen nasılsın nasıl gidiyor ?

ahhh o tatlılar bende şekerpare yaptım 8 dilimde bende yedim (( neyse ki bitti artık ev halkına hamur işi bitti dedim biraz ara verelim... zaten kızım bir dilim kek yer o kadar başka yemez geri kalanı eşimle ben yiyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…