Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bizim ilçe de küçük ama dün A101 de bulduk tam buğday unu belki siz de bulabilirsiniz.

İSİMMENÜSPORSU
LAydLİNe
Berceste_
Ayşegül6666
Efsun64
polokey2244
Kiloverenbiri
krtp86
chentiq
Gonul83
İlaymilla
Elifff80
pessinus
candy_candy
marbling
dira90
cemrenil
ada81
Benim bugünkü menüm:
Kahvaltı 9.00
Yoğurtlu kabak kızartması yarım servis
Domates salatalık peynir

akşam 18.00
1 tabak kuru fasülye
Bol salata ( bahçeden bulduğum tümm yeşilliklerle)
1 lokma ekmek salatanın suyuna dayanamadım

1 ufak kare cheesecake

2,5 lt su
6 bin adım
Bahçeyi sula vs çok yoruldum

kizzz 2 haftadır kendimi yırtiyirum çok su içmemek için beni su içmek için gaza getirmeee az içmem lazım 3e 3 buçuğa indirdim suyumu
Hepinizi tek başıma yenecem görürsünüz
oooo pekiii hodri meydan
Eee hadi bakalım cumaya kim kazanacak yarış başlasın
yarış başlasın o zaman
Milyaay neredesin canısı?? Ortalık yikiliyo senden ses yok anacim
geldim geldimmm tüm gün ablamdaydim yemeğe davet etti şimdi geldim ama bugün sevdiğim tüm yemekleri yapmış cıvıttım yediklrrimi yazacak yüzüm yokkkyarından sonra bende topla tufekle geliyorum
Ama hakkaten kızışmış buralar da benim kafa allak bullak kimler kimlerle yarışıyor haydi sefer oğulları telli oğulları aloooo

Sen bireysel olarak marbling le yarışıyorsun, gönülle ada yarışıyor, ben le pessinus yarışıyoruz. Ek olarak siz marblingle ikili ekip olarak, gönül ve ada ikilisine karşı yarışıyorsununuz, yani marbling bireyselde rakibin ama gönül ve adaya karşı senin ekip arkadaşın oluyo...
Bilmem anlatabildim mi

Bireysel de ikimiz yarışıyoruz ama diğer ikili gruplara karşı ortagiz canım. Gönül ve Ada bir grup, senle ben, sonradan birde Elifle Candy eklendi sanırım.. bence Aysegul 6666 ve pessinus sizde katılın 4 ekip yarışsın birbiriyle..
Vallaaahiii süper çok heyecanlı bir hafta bizi bekliyor soyleyim

Gayet güzel anlatmışsın canım.. sesli guldum

Bana uyar, pessinus da tamam derse süper olur

Heee hee çok iyi anladım yani hem dostum hem düşmanım marbling

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…