Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağol canım, inşallah diyim. teşekkür ederim, ben de sana inanıyorum hedefine ulaşacaksın
İnşallah canım. Teşekkür ederim.
İnşallah bende senin gibi 25 kg veririm.
Eskiye dönük senin menülere bakıyorum.
Bana güzel bir örneksin teşekkür ederim.

Cuma menü
Sabah 9.00
5 yemek kaşığı menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin

Ara 11.00
1 şekersiz türk kahvesi
1 hurma

Öğlen 14.00
2 kepçe Kuru fasulye
1 büyük kase salata

Ara 16.00
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma

Akşam 20.00
2 ızgara tavuk incik
Bol salata

2.5 litre su
30 dk yürüyüş
10 sayfa kitap
Leslie yapamadım bu gün.
Akşamüstü misafir geldi.
Yoruldum. Halim kalmadı.
Sadece misafirler gidince eşimle 30 dk hafif tempoda yürüdük.

Cok guzel bir menu afiyet olsun canım

wayyy wayyy tebrikler canımmm
Tebrikler.
Ayran detoksu ile yaramış desene.
Harika canım.
Vay be helal olsun sana çok iyi geçen hafta isyandaydın ne yaptın ne ettin verdin anlatsana nasıl oldu
Daha ne olsun ya.Cok güzel tebrik ederim canım.
süpersin canım maşallah, sen bu ayran aşına arada devam et, sana iyi geldi bence
Verdiğin kilo×100/ vermeden önceki kilo olması lazım

Teşekkür ederim canlarım.. Çarşamba tartildigimda 76 geliyordum acil bir eylem planı gerçekleştirmem gerekiyordu ve ayran detoksu yapmaya karar verdim.. ve işe yaradi şükür. Motive oldum gerçekten.. ihtiyacım vardı buna.. Arada yapacağım sanırım bu hafta listemi ve listeye göre hazırlığımi yaptım. Geliyorum

Mezun olmuşşş... Gidiyorsunnn.... Bizde vedaa ediyorsunnn...
Bırakmazsin sen bizi bırakma lütfen
2-8-10 yasindalar canim yorucu oluyor ev isi derken bide diyet yapamamak beni daha cok geriyor zaten bukadar yogunlugun icinde kendimi daha fazla germesemmi diyorum
Tabi cok haklisin
Bilmiyorum .
Evet cocuklar beni cok yoruyor ama sanirim bahanelerin arkasına siginiyorum pes ediyorum
Kesinlikle arkadaslarimla ayni fikirdeyim canım ve bırakmama kararına çok sevindim
Şimdiye kadar kendimizi erteledigimiz için buradayız zaten değil mi?? Daha fazla ertelemek neden.. yeri gelecek az vericez bazen belki hiç veremeyecegiz ama asla pes etmeyeceğiz..
Ortim en olman gereken zamanda yoksun.. birinci olduk sanirim

Yarisimiz vardı bizim yaa noldu bakıyorum yenerken herkes mutluydu. kimsenin sesi soluğu çıkmıyor mu neeeee

Zafer konuşması yapıyorum sessizlikkk

Saka yapıyorum yahuu modumuz niye düştü bizim anlamadım yaniii... Bu hafta genel olarak bi modu düşüktü herkesin..
Az çok kilo veriyomuyuz veriyoruz.. arada alıyoruz olsun ertesi hafta fazlasıyla veriyoruz önemli olan motivasyonunuzu yüksek tutmak değil mi?? Birde biz kadınız sisiyoruz, regl kaygısı çekiyoruz, herşeye yetişemeye biliyoruz amaa herşeyin üstesinden de geliyoruz

Canım kaptanım LAydLiNe takımımızı bı cirparmisin kendini de katarak..
İşine karışmak istemem ama bu hafta bence takımi bı karistir kura da olabilir yada sen eslestir.. bı havamız, modumuz değişsin ne dersin???

Hee bu arada tartı yasağını kaldirmana sevindim

Klasik Cuma menümü de yazayım bol karbonhidratli
Veeee sizleri "nerede Ebru'nun gozlemesi" dedirtmemek için...
13.00 Yarımhaşhaşlı Gözleme (arkadaşım memleketten geldide bizim özel spezialimiz kahvaltıda), bol roka-kuzukulak domates salatası, 2 dilim peynir, 3 zeytin
18.00 1.5 servis kaşığı bulgur pilavı, 1 servis kaşığı etli türlü, yarim lavaş (ev), bol yeşil salata

Su 2 lt. Spor henüz yapmadim yapınca yazicam

Ay ne iyi olur

İnşallah canım. Teşekkür ederim.
İnşallah bende senin gibi 25 kg veririm.
Eskiye dönük senin menülere bakıyorum.
Bana güzel bir örneksin teşekkür ederim.
Benim son zamanlardaki menülerim pek içaçıcı değil, Ramazandan önceki haftalarda daha iyiydi menülerim inşallah faydalı olur
Mezun olmuşşş... Gidiyorsunnn.... Bizde vedaa ediyorsunnn...
Bırakmazsin sen bizi bırakma lütfen
Ben nasıl bırakırım sizi olur mu öyle şey, sadece memleketimde düzenli diyet ve spor yapamayacağım için mezun oluyorum, orda da kilomu korumaya çalışıcam yine sizlerin desteği ile tabi
Yine sık sık yazarım, öyle kolay kurtulamazsınız benden

valla mi dimee kizzz ben daha verdim mi vermedimmi bilmiyorum ki artık sabaha tartılıp yazarim

Kızlar bugun alışverişe gittim , evdekiler çok bol olduğu için bişeyler aldım, ama bilin bakim naptım, yine dayanamadım kendine göre büyük aldım

Kısa kol penye aldım, eskiden 3× L alıyordum, şimdi M iyi oldu aslında , dayanamadım L aldım.

Bi de pantollu tunik aldım 2 beden, satıcı kız size 1 bedeni daha iyi olur, 2 beden 44-46 ya denk geliyor dedi, ben yok o bana olmaz deyip, 1 i hiç denemeden 2 bedeni aldım. Evde çocuklar olduğu için birazda acelem vardı. Ama eve gelince ikisinin de biraz bol geldiğini farkettim.

Sanırım beynim hala yeni bedenime alışamadı, sanki küçük alırsam dar gelecek gibi hissediyorum. Değiştirsem mi bilemedim, bu seferde azcık kilo alsam onlar dar gelebilir Bilemedim bu işi

Bence degistirmelisin.. hem almayacaksin artik... Sen sağlık beslenerek kilonu koruyacaksin
Sekerim bilinc altini neden olumsuz kodluyorsun??

Bence degistirmelisin.. hem almayacaksin artik... Sen sağlık beslenerek kilonu koruyacaksin
Sekerim bilinc altini neden olumsuz kodluyorsun??
12 yıldır her alışverişte 46-48-50 beden ala ala beynim şartlanmış, kız soruyo: kaç beden giyiyorsunuz, ben: eee şeyy 48 falandı ama şimdi kaç oldu bilmiyorum
Haklısın, almayacağım artık kilo

12 yıldır her alışverişte 46-48-50 beden ala ala beynim şartlanmış, kız soruyo: kaç beden giyiyorsunuz, ben: eee şeyy 48 falandı ama şimdi kaç oldu bilmiyorum
Haklısın, almayacağım artık kilo
Aynı benim durum
Ben şimdi 38-40 arasıyım mesela Yeni şeyler alacağım Ve asla 40 almayacağım çünkü bir daha 40 dönmeyeceğim bitti

Kilom sabit kaptanim
Ben adapte olamadim eylul ayina biraktim saglikli beslenme isini cocuklarla yapamiyorum daha cok moralim bozulmaya basladi gergin olmaya basladim

Ne kadar geç kalırsan senin için bence o kadar kötü. Bence toparlanabilirsin. Zaten ana listede değilsin. Bence eylüle bırakma. O zamana kadar ne verirsen kar bence.

Olmaz maalesef canım. Cuma günleri mutlaka bildirim yapmak zorundasın çünkü ana listedesin. Bir daha ki sefere bunları hesapla lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…