bende güzel bir kahvaltı ile güne başladım akşama sporu bıraktım biraz spor yaparım .. akşamda kendime barbunya yapacam evdekilere makarnaaaHerkese günaydınlar. Güzel bir kahvaltı ile başladım bugün. İnşallah bu hafta eksileri çok görürüz ☺
Bende lazer istiyorum ebru.
Var mı incelikleri.
Gidince sormam gereken.
Merak ettim.
Kızlar pro üyeliğin faydaları neler? Telefonuma uygulama indiremiyorum. Sayfalar arası geçişlerde sıkıntılar var. Reklamlar çok fazla. Kolay bir yol var mı?
Pro olsanda o reklamlar hep var bende sinir oluyorumKızlar pro üyeliğin faydaları neler? Telefonuma uygulama indiremiyorum. Sayfalar arası geçişlerde sıkıntılar var. Reklamlar çok fazla. Kolay bir yol var mı?
Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir valla iki gün içinde cidden özledim sizitartı faslı geçmiş olsada sabah tartildim
Geçen hafta 66.6
Bu hafta 66.1
-500
Aynada kendime bakınca inanılmaz incelme gördüm hatta hedef kilom 62 demiştim daha önce 62ye düştüğümde bile bu kadar incelmemistim bu görüntü beni çok mutlu etti23 nisan da 72 ile geldim 50 günde 6 kilo gitti şükür hepiniz iyiki varsınız çok iyi geldiniz bana
Pek iyi değilim canım ya evde fare çıktı sabahtan beri uğraşıyoruz yemek yapacak vaktim yok hali hazırda ne varsa yedim. Saçma sapan şekilde beslendim dışarıdaydık çünkü bir süre de. Hala fareyi bulabilmiş değiliz bir yandan sinir küpüyüm oğlum sinir etti bir yandan çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilemez haldeyimpessinus , ortim, nasılsın
Bugün sesin pek çıkmıyor.
Benim de sabah modum düşüktü ama şimdi yürüyüşümü yapınca kendime geldim, yeşil çayımı içicem birazdan..
Dün yine beni geçtin, tebrik ederim
Bakalım bu hafta da geçebilecek misin?
Evet haklısın işte ben kaçamak yapmadan duramıyorum ama dün gerçekten çok minikti hepsiHiç +1 olan bir kişinin menüsüne benzememiş bu Gönül. Hadi toparla artık kendini. Bu arada sanırım ben bu hafta her gün meyve yedim. Porsiyon sayısını geçmedim ama yine de sanırım iyi kilo veremememin sebeplerinden biri de meyve. Bu hafta özellikle kuru meyvelerden uzak duracağım. Bakalım ne kadar etkileyecek.
Senin menü de olmamış. 3 porsiyon meyve var orda. Reçel, patates ve beyaz ekmek de üzerine kreması. Kilon azaldı yaaa artık bu menüyle kilonu korursun ancak. Daha doyurucu ve kaçamaksız beslenmen lazım.
Öğle menünü hiç beğenmedim. Hiç mi sağlıklı bir şey yoktu etrafta?
Harika bir menü olmuş. Bu arada senin menülerAysegul 6666 nın menülerinden daha güzel farkında mısın? Maşallah Ayşegül çok güzel kilo verdi ama bir ileri iki geri yaptı her hafta. Eğer daha sağlıklı beslenseydi şimdi daha iyi bir kiloda olacaktı. Onun diyet anlayışıyla benim ki çok uymuyor aslında ama o kendine göre başardı bu işi. Şu an tek korkum onun kilosunu koruyamaması. Umarım korktuğum başıma gelmez. Senin menüler hem doyurucu hem sağlıklı.
Aramızda tam 1 kilo var... bugünden itibaren modumu değiştiriyorum gonulhala söylüyorum önce ben 55 olacammmmm 🖒
Pek iyi değilim canım ya evde fare çıktı sabahtan beri uğraşıyoruz yemek yapacak vaktim yok hali hazırda ne varsa yedim. Saçma sapan şekilde beslendim dışarıdaydık çünkü bir süre de. Hala fareyi bulabilmiş değiliz bir yandan sinir küpüyüm oğlum sinir etti bir yandan çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilemez haldeyim
Evet haklısın işte ben kaçamak yapmadan duramıyorum ama dün gerçekten çok minikti hepsi
Kuru meyve bana tehlikeli geliyor yaş meyveyi daha çok tercih ediyorum ve çok meyve seviyorum.
Diyetten sonra normal hayatımda nasıl besleniyorsam ona yakın beslenmek istiyorum sporda da öyle daha sonra yapamayacağım sporlara girmek istemiyorum
Tüh ya üzüldüm fare olayınaPek iyi değilim canım ya evde fare çıktı sabahtan beri uğraşıyoruz yemek yapacak vaktim yok hali hazırda ne varsa yedim. Saçma sapan şekilde beslendim dışarıdaydık çünkü bir süre de. Hala fareyi bulabilmiş değiliz bir yandan sinir küpüyüm oğlum sinir etti bir yandan çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilemez haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?