Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar, dün koltukta uyuyakalmışım saat 8 de hemde eşim 11 gibi yatağa götürmüş hatırlamıyorum bile sabaha kadar kütük gibi uyumuşum bir gün önce kedim çok huzursuzdu uyutmadı bizi ondan dolayı sızmışım menüde yazamadım
Dünün menüsü
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
Yeşillik,peynir,domates
Öğlen 12.30; 3 yemek kaşığı yulaf lapası ( yarım çay bardağı süt, 6 tane kiraz 1 kaşık pekmezle yaptım)
Ara öğün ; 1 tane şekersiz bar
Türk kahvesi
Akşam; 2 tane baget
Ayran
Bol salata
Suyu tam hesaplayamadım ama 2 litreyi rahat geçmiştir
Spor yok, uyuyakalmasaydım yapcaktım

eşimi market alışverişine gönderdim bende bir bakayım neler yapıyorsunuz ?
haftasonları genellikle yoğun geçiyor benim...pazartesi tahlile gidecektim çarşamba gününe kaldı eşim şehir dışında olacak iki gün kızımı kimseye bırakamam çarşambaya gidecem inşallah...

Herkese günaydınlar. Güzel bir kahvaltı ile başladım bugün. İnşallah bu hafta eksileri çok görürüz ☺
bende güzel bir kahvaltı ile güne başladım akşama sporu bıraktım biraz spor yaparım .. akşamda kendime barbunya yapacam evdekilere makarnaaa )

Bende lazer istiyorum ebru.
Var mı incelikleri.
Gidince sormam gereken.
Merak ettim.

Gittiğin yeri ve yapan kişiyi iyi araştır. Ben gittiğim yerden çok memnunum. Üç bölgelik paket almıştım. Tüm bacak, bikini ve koltuk altı için. Bacak ve koltuk altı tamamen bitti. Senede bir kez yaptırıyorum. Bikini çok az kaldı. Şimdi de kol ve dudak üstü yaptırıyorum. Hep diyorum ki keşke daha önce yaptırsaymışım. Gitmeye karar verince haber ver bazı şeyler söyleyeceğim sana özelden. Ama geç kalma yaptır mutlaka. Çok büyük rahatlık.

Kızlar pro üyeliğin faydaları neler? Telefonuma uygulama indiremiyorum. Sayfalar arası geçişlerde sıkıntılar var. Reklamlar çok fazla. Kolay bir yol var mı?

Ben hiç uygulamadan girmedim canım. Kolaylıkları var tabii ki. Çok sık mesaj atabiliyorsun, iki mesaj arası beklemiyorsun. Mesajlarındaki harflerin puntolarını ve renklerini tek seferde ayarlıyorsun sonra hep öyle kullanıyorsun. Pro üyelikle ilgili bir sayfa var orada açıklamaları olması lazım. Zaten bir kez alıyorsun.

*** 13. Takım 678. Etap ***

LAydLiNe (73.1/72.9/0.2/%0.27)
Aysegul 6666 (68.6/69.2/-0.6/%-0.87)
Efsun64 (77/77.4/-0.4/%-0.52)
polokey2244(67.8///%) Kilosu sabit
Kiloverenbiri (84.6/84/0.6/%0.71)
krtp86 (53.6/53.4/0.2/%0.37)
chentiq (63.3/62.4/0.9/%1.42)
berceste_ (91.5/92.7/-1.2/%-1.31)
Gonul83 (63.8/64.8/-1/%-1.57)
Ilaymilya (66.6///%)Bildirim yapmadı
Elifff80 (92.1/91.1/1/%1.09)
pessinus (68/67.9/0.1/%0.15)
candy_candy (122.1/121.6/0.5/%0.41)

13. Takım ortalaması: % 0.011

*** 13. Takım 678. Etap Free liste ***

marbling (75.8/74.6/1.2/%1.58) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(56.5/56.3/0.2/%0.35) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (64.2/63.5/0.7/%1.09) 655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
ada81(65.2/65.8/-0.6/%-0.92) Kendi isteğiyle ayrılan üye
gitsinkilolar02 (84.7/83.6/1.1/%1.30) Yeni Üye Baş. Tarihi: 1 Haziran 2020 Baş. Kilosu: 85.7 Hedef: 65
zeyneppk (79.4///%) 661. Etapta 70.5 kilo ile izne ayrılan üye 12. Takımdan transfer olmak istiyor
Bademellaa (57.1///%) 558. Etapta 55.7 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
neredesinseen (90///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 5 Haziran 2020 Baş. Kilosu:90 Hedef : 60
UZAYIM (86.4/86/0.4/%0.46) 284. Etapta 63.3 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım free liste ortalaması : %

Son düzenleme:

Canım benim için bir sorun yok ama hem takım için hem yarışma için cuma bildirimi çok önemli ve diskalifiye sebebi, haberin olsun. Haftaya kilon ikiye bölünecek bu yüzden. Bu hafta bildirim yapmadı olarak aldım seni listeye. Haftaya iyi bir kilo vermeye çalış ve mutlaka bildirim yap unutma.

Pek iyi değilim canım ya evde fare çıktı sabahtan beri uğraşıyoruz yemek yapacak vaktim yok hali hazırda ne varsa yedim. Saçma sapan şekilde beslendim dışarıdaydık çünkü bir süre de. Hala fareyi bulabilmiş değiliz bir yandan sinir küpüyüm oğlum sinir etti bir yandan çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilemez haldeyim

Evet haklısın işte ben kaçamak yapmadan duramıyorum ama dün gerçekten çok minikti hepsi
Kuru meyve bana tehlikeli geliyor yaş meyveyi daha çok tercih ediyorum ve çok meyve seviyorum.
Diyetten sonra normal hayatımda nasıl besleniyorsam ona yakın beslenmek istiyorum sporda da öyle daha sonra yapamayacağım sporlara girmek istemiyorum

Korkma canım bulunur merak etme. Gerçi onlar için kötü bir son oluyor ama ilacı var sonuçta bunun. İnşallah en kısa zamanda buluursunuz.

Kilo verme aşamasında öyle yapmaman lazım. İdeal kilona indiğin zaman normal hayatında nasııl besleniyorsan ona geçiş yapacaksın ama dengeleyerek. Şimdi öyle yaparsan kilo veremez olduuğun yerde sayarsın.. Bunu da aklından çıkarma. Ben de çok seviyorum meyve yemeyi ama meyveler oldukça tehlikeli. Sinsi düşmanlardan. Bu hafta mümkün olan en az seviyede meyve tüketeceğim. Geçen hafta kalori sayımı yapmama rağmen çok az gitti. Bakalım bu hafta ne olacak merak ediyorum.

Tüh ya üzüldüm fare olayına
Yakalama için değişik ürünler var, mutlaka çıkar ortaya, sıkma canını.Herkesin başına gelebilir..
Evde seni mutlu edecek bişey yap, bi kahve iyi gelir mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…