Kızlar bugun alışverişe gittim , evdekiler çok bol olduğu için bişeyler aldım, ama bilin bakim naptım, yine dayanamadım kendine göre büyük aldım
Kısa kol penye aldım, eskiden 3× L alıyordum, şimdi M iyi oldu aslında , dayanamadım L aldım.
Bi de pantollu tunik aldım 2 beden, satıcı kız size 1 bedeni daha iyi olur, 2 beden 44-46 ya denk geliyor dedi, ben yok o bana olmaz deyip, 1 i hiç denemeden 2 bedeni aldım. Evde çocuklar olduğu için birazda acelem vardı. Ama eve gelince ikisinin de biraz bol geldiğini farkettim.
Sanırım beynim hala yeni bedenime alışamadı, sanki küçük alırsam dar gelecek gibi hissediyorum. Değiştirsem mi bilemedim, bu seferde azcık kilo alsam onlar dar gelebilirBilemedim bu işi
Hiç +1 olan bir kişinin menüsüne benzememiş bu Gönül. Hadi toparla artık kendini. Bu arada sanırım ben bu hafta her gün meyve yedim. Porsiyon sayısını geçmedim ama yine de sanırım iyi kilo veremememin sebeplerinden biri de meyve. Bu hafta özellikle kuru meyvelerden uzak duracağım. Bakalım ne kadar etkileyecek.Kahvaltı
1 taze kayısı
Salatalık domates
Zeytin beyaz peynir
Kaşar 1 haş. Yumurta
2 dilim kepekli tost ekmeği
Arada
1 Tk çik. Dondurma
2 tane Antep fıstığı
öğlen 15:30
1 çatal kavun
1 kase karpuz
1 tabak yüksük çorbası
1 kase yoğurt
1 çatal browni
20:30 fırında 1 kalçalı but
Biraz patates ketçapla
su 2,5 olacak
Çocuklarla parkta oynamaca
Senin menü de olmamış. 3 porsiyon meyve var orda. Reçel, patates ve beyaz ekmek de üzerine kreması. Kilon azaldı yaaa artık bu menüyle kilonu korursun ancak. Daha doyurucu ve kaçamaksız beslenmen lazım.Bugün menü yazan yok mu ben mi görmedim
11.30
Çeyreğin yarısı ekmek
2 çatal patates kızartması
3 yeşil zeytin
2 domates
Marul dereotu
1 çay kaşığı reçel
15.00
6 kayısı, 1 şeftali, 1 avuç kiraz (çok oldu ☹)
19.30
1 tabak kabak yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
2.5 litre su, yarım saat yürüyüş
Öğle menünü hiç beğenmedim. Hiç mi sağlıklı bir şey yoktu etrafta?Sabah
Yumurta salatası ceviz kare kesilmiş peynir
Öğle
Disardaydim patates kızartması soğan halkası iki çatal kek daha çok muzunu yedim
Akşam
4 köfte salata
Gece beyaz cayimi içtim
Şu 2 litre
Harika bir menü olmuş. Bu arada senin menülerCuma menü
Sabah 9.00
5 yemek kaşığı menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Ara 11.00
1 şekersiz türk kahvesi
1 hurma
Öğlen 14.00
2 kepçe Kuru fasulye
1 büyük kase salata
Ara 16.00
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma
Akşam 20.00
2 ızgara tavuk incik
Bol salata
2.5 litre su
30 dk yürüyüş
10 sayfa kitap
Leslie yapamadım bu gün.
Akşamüstü misafir geldi.
Yoruldum. Halim kalmadı.
Sadece misafirler gidince eşimle 30 dk hafif tempoda yürüdük.
Kızlar ben yediklerimi unutuyorum. Bundan sonra bir not defterine not alacağım. Bugün de kaçamağım yoktu sadece akşam yemeğinde dışarıdaydık. Ciğerciye gittik. Lavaşı biraz kaçırdım ama onlarınki de incecik oluyor. Artık hafta içi sporla halledeceğim. Free listemizi bugün yetiştiremeyeceğim. Yarın saat 10:00' da lazer randevum var. Oradan gelince düzenlerim inşallah. İyi geceler
Bu arada sonuncu olmadık çok şükür
Senin menü de olmamış. 3 porsiyon meyve var orda. Reçel, patates ve beyaz ekmek de üzerine kreması. Kilon azaldı yaaa artık bu menüyle kilonu korursun ancak. Daha doyurucu ve kaçamaksız beslenmen lazım.
Haklısın kaptanım, doğru söze ne denirMaşallah Ayşegül çok güzel kilo verdi ama bir ileri iki geri yaptı her hafta. Eğer daha sağlıklı beslenseydi şimdi daha iyi bir kiloda olacaktı. Onun diyet anlayışıyla benim ki çok uymuyor aslında ama o kendine göre başardı bu işi. Şu an tek korkum onun kilosunu koruyamaması. Umarım korktuğum başıma gelmez.
En mantiklisi ben de oyle yapayim bariKızlar ben yediklerimi unutuyorum. Bundan sonra bir not defterine not alacağım. Bugün de kaçamağım yoktu sadece akşam yemeğinde dışarıdaydık. Ciğerciye gittik. Lavaşı biraz kaçırdım ama onlarınki de incecik oluyor. Artık hafta içi sporla halledeceğim. Free listemizi bugün yetiştiremeyeceğim. Yarın saat 10:00' da lazer randevum var. Oradan gelince düzenlerim inşallah. İyi geceler
Maşallah canım tebrikler çok iyi vermişsin beni geçmişsinGeçen hafta 75.8
Bu hafta 74.6 tabi kii yine 1.5 hedefime ulaşamadımolsun fark 1.2 yüzde nasıl hesaplaniyir.. bi el atın hadi
HadiMilyaay nerdesin??
Eki Görüntüle 2647807
Tamam canım daha dikkatli olmaya çalışacağımOlmaz maalesef canım. Cuma günleri mutlaka bildirim yapmak zorundasın çünkü ana listedesin. Bir daha ki sefere bunları hesapla lütfen.
Bence değiştir Ayşegülcüm.Kızlar bugun alışverişe gittim , evdekiler çok bol olduğu için bişeyler aldım, ama bilin bakim naptım, yine dayanamadım kendine göre büyük aldım
Kısa kol penye aldım, eskiden 3× L alıyordum, şimdi M iyi oldu aslında , dayanamadım L aldım.
Bi de pantollu tunik aldım 2 beden, satıcı kız size 1 bedeni daha iyi olur, 2 beden 44-46 ya denk geliyor dedi, ben yok o bana olmaz deyip, 1 i hiç denemeden 2 bedeni aldım. Evde çocuklar olduğu için birazda acelem vardı. Ama eve gelince ikisinin de biraz bol geldiğini farkettim.
Sanırım beynim hala yeni bedenime alışamadı, sanki küçük alırsam dar gelecek gibi hissediyorum. Değiştirsem mi bilemedim, bu seferde azcık kilo alsam onlar dar gelebilirBilemedim bu işi
Teşekkür ederim kaptanım.Hiç +1 olan bir kişinin menüsüne benzememiş bu Gönül. Hadi toparla artık kendini. Bu arada sanırım ben bu hafta her gün meyve yedim. Porsiyon sayısını geçmedim ama yine de sanırım iyi kilo veremememin sebeplerinden biri de meyve. Bu hafta özellikle kuru meyvelerden uzak duracağım. Bakalım ne kadar etkileyecek.
Senin menü de olmamış. 3 porsiyon meyve var orda. Reçel, patates ve beyaz ekmek de üzerine kreması. Kilon azaldı yaaa artık bu menüyle kilonu korursun ancak. Daha doyurucu ve kaçamaksız beslenmen lazım.
Öğle menünü hiç beğenmedim. Hiç mi sağlıklı bir şey yoktu etrafta?
Harika bir menü olmuş. Bu arada senin menülerAysegul 6666 nın menülerinden daha güzel farkında mısın? Maşallah Ayşegül çok güzel kilo verdi ama bir ileri iki geri yaptı her hafta. Eğer daha sağlıklı beslenseydi şimdi daha iyi bir kiloda olacaktı. Onun diyet anlayışıyla benim ki çok uymuyor aslında ama o kendine göre başardı bu işi. Şu an tek korkum onun kilosunu koruyamaması. Umarım korktuğum başıma gelmez. Senin menüler hem doyurucu hem sağlıklı.
Bende lazer istiyorum ebru.Kızlar ben yediklerimi unutuyorum. Bundan sonra bir not defterine not alacağım. Bugün de kaçamağım yoktu sadece akşam yemeğinde dışarıdaydık. Ciğerciye gittik. Lavaşı biraz kaçırdım ama onlarınki de incecik oluyor. Artık hafta içi sporla halledeceğim. Free listemizi bugün yetiştiremeyeceğim. Yarın saat 10:00' da lazer randevum var. Oradan gelince düzenlerim inşallah. İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?