Kızlar ben bugünlük erken kaçıyorum. Yarın erken kalkıp yürüyüşe gitmem lazım. Kırıkkale'de bir trekking grubumuz var. Salgından dolayı pek yürüyemedik son aylarda. Yarın bir keşif yürüyüşü yapacağız. O nedenle sabah 06:45 gibi çıkacağım evden. Gün içinde gelemezsem merak etmeyin. İyi geceler herkese
ben yarın çift antrenmana cikiyorum o zaman yarın yürüyüş kimbilir kaç km olur
Ama efsane efor olur miss gibi doğa çok kıskandım gerçekten hayranım yaşam biçiminePlanlanan 8 km ama parkur henüz hiç yürünmedi. Bakalım nasıl olacak ben de merak içindeyim.
Kırıkkalede nerelerde yürüyorsunuzKızlar ben bugünlük erken kaçıyorum. Yarın erken kalkıp yürüyüşe gitmem lazım. Kırıkkale'de bir trekking grubumuz var. Salgından dolayı pek yürüyemedik son aylarda. Yarın bir keşif yürüyüşü yapacağız. O nedenle sabah 06:45 gibi çıkacağım evden. Gün içinde gelemezsem merak etmeyin. İyi geceler herkese
Listeye gelll.... Hadi bakalım hayırlı olsun...Evet kızlar günün bomba mesajı geliyor. Herkesi tek tek kağıtlara yazdım ve kura çektim. Takımlar aşağıdaki gibi
@chentiq -cemrenil
@Meltemesintisi80 - @Elifff80
K krtp86 -LAydLiNe
@polokey2244 - @Aysegul 6666
Gonul83 - G gitsinkilolar02
@candy_candy -UZAYIM
@pessinus -Milyaay
berceste_ - marbling
dira90 - Efsun64
@ada81 - @zeyneppk
Umarım unuttuğum yoktur.
Gelsinler işte gaza da tadimizla 1. Olalım yoksa ne anlamı kalirListeye gelll.... Hadi bakalım hayırlı olsun...berceste_ canım bunların modları düşük zaten bunlardan olmaz rahat ol bizde kupa
Ben de az susayimda milleti gaza getirmeyeyim
Çok heyecanlandımEvet kızlar günün bomba mesajı geliyor. Herkesi tek tek kağıtlara yazdım ve kura çektim. Takımlar aşağıdaki gibi
@chentiq -cemrenil
@Meltemesintisi80 - @Elifff80
K krtp86 -LAydLiNe
@polokey2244 - @Aysegul 6666
Gonul83 - G gitsinkilolar02
@candy_candy -UZAYIM
@pessinus -Milyaay
berceste_ - marbling
dira90 - Efsun64
@ada81 - @zeyneppk
Umarım unuttuğum yoktur.
Valla ben gaza geldimGelsinler işte gaza da tadimizla 1. Olalım yoksa ne anlamı kalir
Hadi kolay gelsin ortimm bence yaparsın çünkü sen benim ortagimsin yarın bende erken kalkacam saat 7 deİyi geceler canlar
Yarın için erken uyanmaya niyet edip uyucam.. yine bir hedef koydum kendime.. son zamanlarda yine asla beceremedigim ve hedef koymaktan yilmadigim erken uyanma ve digerleri
İstemek başarmanın yarisi kesinlikle değil bundan eminim.. su hedeflerimi basarmayi istediğim kadar hiç birşey istemedim ama başarılı olamıyorum bı turlu.. Allah içime bi azim vermiş çok şükür.. milyon kez baslayabiliyorum en azından. belli ki bir gün başaracağım...
Olmaz ki spor saati değil benim yaptığım hataya dusme vücut uyumaya hazırlanırken sen sporla enerjisini artırıyordu biyolojik saati kaciriyordu o yüzden zaten uyku zamanından dolayı ödem oluşmuştur duzene sokmak için bugün uyuma bence13 dk kendimce leslie hareketleri yaptım şimdi daha yoğun şekilde bacaklarım pıt pıt atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?