Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben yarın çift antrenmana cikiyorum o zaman yarın yürüyüş kimbilir kaç km olur

Kırıkkalede nerelerde yürüyorsunuz

Listeye gelll.... Hadi bakalım hayırlı olsun... berceste_ canım bunların modları düşük zaten bunlardan olmaz rahat ol bizde kupa

Ben de az susayimda milleti gaza getirmeyeyim

Listeye gelll.... Hadi bakalım hayırlı olsun... berceste_ canım bunların modları düşük zaten bunlardan olmaz rahat ol bizde kupa

Ben de az susayimda milleti gaza getirmeyeyim
Gelsinler işte gaza da tadimizla 1. Olalım yoksa ne anlamı kalir

İyi geceler canlar
Yarın için erken uyanmaya niyet edip uyucam.. yine bir hedef koydum kendime.. son zamanlarda yine asla beceremedigim ve hedef koymaktan yilmadigim erken uyanma ve digerleri
İstemek başarmanın yarisi kesinlikle değil bundan eminim.. su hedeflerimi basarmayi istediğim kadar hiç birşey istemedim ama başarılı olamıyorum bı turlu.. Allah içime bi azim vermiş çok şükür.. milyon kez baslayabiliyorum en azından. belli ki bir gün başaracağım...

Hadi kolay gelsin ortimm bence yaparsın çünkü sen benim ortagimsin yarın bende erken kalkacam saat 7 de

Çok azıcık spor yaptım şimdi kızlar. Uykumu düzene sokmadan beslenmemi sokamıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. 1 de koltukta uyuduğm için yatağa geçtim peşimden eşim ve kızım geldiler kızım yatakta tepine tepine gözüme çeneme tekmeler ata ata uykumu kaçırdı. Yine sabahlayacağım anlaşılan...

Kahvaltıya Tambuğday krep yapsam domates peynir salatalık ohh mis inşallah erken uykum gelir :)

Gün içinde de yapabildiğim kadar stepper yapmak istiyorum demir ilacı içmeye başladım inşallah enerjisizliğime iyi gelir

Ortağım bu hafta biz 1. Olmalıyız Baksana çarşaf çarşaf liste yapılmış bildiğin ciddi bir yarış var. Benimle olduğun sürece senin birincilikten başka seçeneğin yok o kaaaaa yaniiiii
Yarın müthiş bir haftaya Başlıyoruz seni çok iyi takip edeceğim yeni de başladın kilo Vermeye bu hafta ver 1500 gr G gitsinkilolar02

Kızlar dayanamadım çok fena bişeyler yiyesim geldi bu sefer kendime salata yaptım abur cuburdan kaçmak için

1 büyük pembe domatesin yarından fazlası
2 küçük salatalık
2 kk süzme peynir
Biraz Maydanoz
Az sıvıyağ ve nane

Sonra yine gıdım geldi ayyy dayanamadım
Kalan domates ve 2 kk süzme peynr nane den birdaha yedim yanına da ginkgolu çay yaptım.

Ginkgolu çaya başlama kararı verdim faydalarını okuyunca umarım düzenli içerim.

Böyle her dakika naptığımı yazıyorumki konu aklımda güncel kalsın inşallah böyle devam edip bu hafta güzel bir sonç alırım :)

13 dk kendimce leslie hareketleri yaptım şimdi daha yoğun şekilde bacaklarım pıt pıt atıyor
Olmaz ki spor saati değil benim yaptığım hataya dusme vücut uyumaya hazırlanırken sen sporla enerjisini artırıyordu biyolojik saati kaciriyordu o yüzden zaten uyku zamanından dolayı ödem oluşmuştur duzene sokmak için bugün uyuma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…