Ben de fitwell. çok memnunum17:30 da iyi aslında ama 16:45 çok erken. Unutma sen uzun bir süreden sonra yeniden başladın. Dikkatli olman lazım. Yavaş yavaş geçmen lazım yeni düzene. Birden geçersen sonu hüsran olur. Öğünlerini biraz dolu tut. Çünkü spor da yapıyorsun. Şu kalori sayma işine de girebilirsin. Diyetkolik var bir de başka bir program söylemiştipessinus onlardan birini dene mutlaka.
Canım marka verebiliyoz mu durduk yere banlanmayimYok canım ya apartman 4. Kata kadar gelmiştemizlik konusunda önerilere açığım kızlar halı ve koltukları yıkatacağız ama silerken ne kullansam? Bana kalsa çamaşır suyuyla falan sileceğim de malum çocuklar var evde o olmaz. Hatta oyuncakları nasıl temizleyeceğim bilmiyorum
Tamam kaptanım bakacağım teşekkür ederim17:30 da iyi aslında ama 16:45 çok erken. Unutma sen uzun bir süreden sonra yeniden başladın. Dikkatli olman lazım. Yavaş yavaş geçmen lazım yeni düzene. Birden geçersen sonu hüsran olur. Öğünlerini biraz dolu tut. Çünkü spor da yapıyorsun. Şu kalori sayma işine de girebilirsin. Diyetkolik var bir de başka bir program söylemiştipessinus onlardan birini dene mutlaka.
Tamam canım daha dikkatli olacamCanım benim için bir sorun yok ama hem takım için hem yarışma için cuma bildirimi çok önemli ve diskalifiye sebebi, haberin olsun. Haftaya kilon ikiye bölünecek bu yüzden. Bu hafta bildirim yapmadı olarak aldım seni listeye. Haftaya iyi bir kilo vermeye çalış ve mutlaka bildirim yap unutma.
Canım kilon ikiye bölünecek demissin orayı pek anlayamadim biraz açıklar mısınCanım benim için bir sorun yok ama hem takım için hem yarışma için cuma bildirimi çok önemli ve diskalifiye sebebi, haberin olsun. Haftaya kilon ikiye bölünecek bu yüzden. Bu hafta bildirim yapmadı olarak aldım seni listeye. Haftaya iyi bir kilo vermeye çalış ve mutlaka bildirim yap unutma.
Börekası çorbası nasıl oluyor hiç duymamıştımIyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
3dilim sucuk
2catal peynirli omlet
1cay kaşığı fıstık ezmesi şekersiz
Salatalik domates
14.00
1kucuk kase yeşil mercimek yemeği
1bardk ayran
Yarım dilim tb ekmek
16.30 Yeşilçay
19.00 Akşam
1kase borekasi çorbası
4kasik patlıcan yemeği
Bi küçük tabak salata
1kare bitter.
2.5lt su
Bugün spor yok.Tum gün dışarıdaydım.
Haftaya verdiğin kiloyu ikiye bölüp yarısını paylaşacağız. O yüzden bu hafta çok daha dikkatli olmalısın.Canım kilon ikiye bölünecek demissin orayı pek anlayamadim biraz açıklar mısın
Ama if de ilkten çok aç kalıyorsun 18 saat fazla 11:30 sabah yiyordum 19:30 da akşam sonlaniyordu if çok guzeldi yaa yine yapacam insallahkahvaltıyı saat 11 de yapıyorum kaptanım ara öğün bir kase yoğurt yada kavrulmamış kuruyemiş yiyorum.. akşam bugün erken oldu aslında 17.30 gibi yapıyordum ama çok acıkıyorum kullandığım demir ilacından mı nedir çok acıkma hissi oluşuyor kaptanım....biraz aralıklı oruç yani if yapmaya çalışıyorum ... ara öğünümü belki daha güçlü tuttarsam akşamı biraz daha geciktirebilirim
Ebru çok güzel görünüyor canım. Ellerine sağlık, afiyet olsun.tam buğday ekmeği mi?
Ebru çok güzel görünüyor canım. Ellerine sağlık, afiyet olsun.tam buğday ekmeği mi?
Harikaymış. Ben de korona boyunca kendim yaptım. Arada değişiklik olsun derseniz kekikli de denemenizi öneririm. Çok güzel oluyor . İstediğiniz kadar kekiğe biraz zeytinyağı koyup bekletin. Sonra ekmeğe son aşamada koyun. Kokusu çok güzel oluyor .Evet canım tam buğday ekmeği. Uzun zamandır evde tam buğday ekmeği yiyoruz ama hazır alıyorduk. Sanırım bundan sonra artık kendim yapacağım. Tarifipessinus vermişti. Çok güzel oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?