Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ooo canım senin bütün düzen birbirine girmiş.Once uykunun düzene girmesi gerek.Uyku düzenin bozulunca beslenme düzenin de bozulur.O saatte spor çok yanlış olmuş.Tamamen kaçmıştır uykun.Senin metabolizma baya bi şaşırmıştır bugün.Sen uykuyu al bi kendine gel.Guzelce kahvaltını yap önce.

Hadi kolay gelsin ortimm bence yaparsın çünkü sen benim ortagimsin yarın bende erken kalkacam saat 7 de

Öğunleri düzenleyip spor ekledikten sonra geriye uyku düzeni kalır onuda bir kaç günde asarsin. gün içerisinde uykun gelince uyumazsan gece illaki bayilirsin zaten.
O saatte ayran yapıp icebilirdin canım naneli hem yok tutar hem rahatlatıcı. Aklında bulunsun. Ben önce yediklerini kahvalti sandım ona göre yorum yazmıştım olmadığını anlayınca düzenledim :)
İlk hedefin düzene sokmak olmalı.. yaz bakncokniyi geliyor. Günlük hedefler belirle.. yaptıkça yanına tık at çok keyifli ve motive edici oluyor

Günaydın kızlar..Sabah karşı bi kabus gördüm.Uyku falan kaçtı.6bucukta uyandım bugün.Gune baya erken başladım.Neyse vardır bi hayır bundada.
Hayrolsun Canım.Musluğu ac anlat yada dışarı gökyüzüne bakarak ışığa bakar anlatırım de ve anlat aydınlık olsun, hayirolsun diye...
Acayip inancliyimdir bu konularda.. Biraz da gelenekçi..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..Sabah karşı bi kabus gördüm.Uyku falan kaçtı.6bucukta uyandım bugün.Gune baya erken başladım.Neyse vardır bi hayır bundada.
Bende erkenden uyandım eşimin. Sınav gorevi vardı bende erkenden kalktımsimdi kahve içiyorum birazdan da yürüyüşümü yapacamuzuldum kabus gormene ama bu dönem biraz kabuslara açık bir dönem astroloji öyle diyor çok üstünde durma bence

Günaydın kızlar
Bende bütün gece kaptanı gördüm rüyamda LAydLiNe onlarınn evine gidiyorum kızı gülce annesi var tabi ki yemek yiyoruz :) sonra ebrucuğumla dışarı çıkıyoruz. Birbirimizin göbeğine bakıp benimki senden daha azmış ya diyorum hahahha sonra evlerini süpürüyorum ama o kadar güçlü bir süpürge ki inanılmaz evi komple içine alacak sanki daha varda var sonu biraz kötü bitiyor anlatmıyım orasını

Kötü zannettiklerimiz iyi biter aslında rüya da Allah niyetine göre versin çok güzel bir rüya ama bu hafta olmayacak çünkü biz marbling birinci olacagizzzz

Kötü zannettiklerimiz iyi biter aslında rüya da Allah niyetine göre versin çok güzel bir rüya ama bu hafta olmayacak çünkü biz marbling birinci olacagizzzz
İnşallah hayırlı bir rüyadır
Ay ilahi şekerim güldürdün beni siz iyi kilo verdiniz bu hafta zorrrrrrrr

Işe de yarıyor en azından bir rahatlama hissediyor insan canım ya.

Yok canım daha iyiyim şimdi çok şükür.Baya yorgundum dün.Zor uyudum.Garip bi gündü ve geceydi.Bende kahvaltıdan sonra kahve keyfi yapıp.Biraz yürümeyi düşünüyorum.

Yok canım daha iyiyim şimdi çok şükür.Baya yorgundum dün.Zor uyudum.Garip bi gündü ve geceydi.Bende kahvaltıdan sonra kahve keyfi yapıp.Biraz yürümeyi düşünüyorum.
Ben bitirdim yağmurun altında şimdi biraz oturdum keyif yapıyorum parkta

Bugün park imi degistirdim
Çorumda güzel parklar var canım ya ne iyi etmişsin mis gibi havada yürümüşsün. Ben bugün az biraz spor yapabilirsem şanslı hissedeceğim kendimi. Evde hala bir sürü iş vae bir de koltuk yıkamaya gelecekler adamlara yiyecek içecek bir şeyler hazırlayacağım yemek vs... ahh gözümde büyüdü böyle söyleyince neyse kimsenin modunu düşürmeden gideyim en iyisi. Mutlu günler diliyorum kızlar muhtemelen fazla yazamam ama okuyorum yazdıklarınızı. Bana yazan herkese teşekkür ediyorum iyiyim merak etmeyin yoğunum sadece:)

Evet benim eve yakın 3 park var onlarda olmasa çekilmez kolay gelsin sana çok yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…