Çok merak ettim bayılırım kekigeHarikaymış. Ben de korona boyunca kendim yaptım. Arada değişiklik olsun derseniz kekikli de denemenizi öneririm. Çok güzel oluyor . İstediğiniz kadar kekiğe biraz zeytinyağı koyup bekletin. Sonra ekmeğe son aşamada koyun. Kokusu çok güzel oluyor .
Sabah 10 :00
500ml su 1 fincan beyaz cay
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir 2ceviz
Domates salatalık
Öğlen
4 kaşık yoğurt 16 kiraz
Ara beyaz çay 1 kurabiye
Akşam
Tonbalikli salata
Spor 1 saat yürüyüş squat 45
Parkurda 1 tur yürüyerek lunge hareketini yaptım
Şu 3 bitti 4 litreye tamamlayacam
Kacamagim sadece 1 kurabiye
İkinizinde mükemmelİyi akşamlar
11.00
Çeyreğin yarısı ekmek
3 dilim sucuk
3 yeşil zeytin
Domates salatalık yeşillik
15.00
Yeşil çay
18.00
1 tabak tarhana çorbası
10 bulgurlu yaprak sarması
1 küçük şeftali
2.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş
Geçen hafta gibi olmaması için uğraşıyorum gerçekten inşallah bu haftayı böyle güzel geçiririm hepİkinizinde mükemmel
Kayseri de yapılır.Kayseri mantisinin Serce parmak ucu kadar minik hali.Salcali limonlu bir çorba.Börekası çorbası nasıl oluyor hiç duymamıştım
Kesinlikle deneyebilirsin. Kekiği direk koyunca kuru kuru oluyor. Aroması da çok olmuyor. Çok az zeytinyağında beklerse mis gibi oluyor.Çok merak ettim bayılırım kekige
Yaptığımda atacam resminiKesinlikle deneyebilirsin. Kekiği direk koyunca kuru kuru oluyor. Aroması da çok olmuyor. Çok az zeytinyağında beklerse mis gibi oluyor.
Afiyet olsun canım beğenmene sevindim:)
Bende beğendim canım çok güzel oldu gerçi ben ekmek makinesinde yaptırdım foto çekmeyi unutmusumAfiyet olsun canım beğenmene sevindim:)
Olsun canım afiyet olmuştur zaten:) beğenmene sevindim:) yapıp beğendiğim tarifleri diğer insanlarla paylaşmayı çok severim:)Bende beğendim canım çok güzel oldu gerçi ben ekmek makinesinde yaptırdım foto çekmeyi unutmusum
DemekkiKızlar ya bugün berbat ötesi bir gün geçirdim olur olmaz şeyler yedim saçma sapan saatlerde yemek yedim yazmaya yüzüm yok kusura bakmayın inşallah yarından itibaren düzgün menülerle geleceğim. Şükür fare sorunumuzu çözdük akşamdan beri de salonda ne var ne yoksa temizlemekle uğraşıyorum kısmetse yarın da koltuklarım yıkanacak eşimin arkadaşının makinesi varmış onu aradı. Perde falan da yıkadım. Kendimce diyorum ki normal zamanda bu kadar detaya giremiyorum temizlikte her musibette vardır bir hayır bu vesileyle oda tertemiz oldu:) :)
Sıkıntıyı ifade edemediğim ve bir türlü laftan anlamayıp oraya buraya dokunun saniyede odadan çıkardığım halde geri gelen çocuklarla günü çok zor geçirdim. Şükür fare gitti bir daha da olmaz umarımDemekkiçok yorma diyecem evi kitlerdim galiba
Seni çok iyi anlıyorum canım evde birde çocuk var duble gerilmissindir hadi yat uyuSıkıntıyı ifade edemediğim ve bir türlü laftan anlamayıp oraya buraya dokunun saniyede odadan çıkardığım halde geri gelen çocuklarla günü çok zor geçirdim. Şükür fare gitti bir daha da olmaz umarımAllah affetsin sinirlerim çok gergin çocuklara da kızdım kaç kere şükür uyudular hemen ben de yatmalıyım
Teşekkür ederim canım:) bu arada kaptanım yeni takımlar oluşturacağım demiştin sanırım yapabildin mi acabaSeni çok iyi anlıyorum canım evde birde çocuk var duble gerilmissindir hadi yat uyu ♥
Çok geçmiş olsun canım.Ya bizim de 2.kat Wc de çıkmıştı.Korkumdan baya bir süre kullnamadim Wc yi.Allah kolaylık versin.Kızlar ya bugün berbat ötesi bir gün geçirdim olur olmaz şeyler yedim saçma sapan saatlerde yemek yedim yazmaya yüzüm yok kusura bakmayın inşallah yarından itibaren düzgün menülerle geleceğim. Şükür fare sorunumuzu çözdük akşamdan beri de salonda ne var ne yoksa temizlemekle uğraşıyorum kısmetse yarın da koltuklarım yıkanacak eşimin arkadaşının makinesi varmış onu aradı. Perde falan da yıkadım. Kendimce diyorum ki normal zamanda bu kadar detaya giremiyorum temizlikte her musibette vardır bir hayır bu vesileyle oda tertemiz oldu:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?