Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Listeye gelll.... Hadi bakalım hayırlı olsun... berceste_ canım bunların modları düşük zaten bunlardan olmaz rahat ol bizde kupa

Ben de az susayimda milleti gaza getirmeyeyim
Bir ben vardır, benden içeri
Canım uykunu düzene koymalısın..
Gingkolu çay neymiş, hiç duymadım?

pessinus , canım ortim benim
Kader bizi ayırdı dostum

Farenin çıktığına kafan rahatladı ya, ev temizlik işlerini de gözünde büyütme, kasmasan yaparsın halledersin sen

Teşekkür ederim canım benim hallederim inş koltuklar için geldiler şimdi bakalım çocuklarla nasıl geçecek. Kader ayırdı ortim ya da kaptan mı ayırdı desem sağlık olsun canım benim Milyaay ile başarmaya çalışacağız bu hafta kendisinden henüz haber alamadım ama canı sağolsun:)

Aynen, sağlık olsun
Benim ortağım polokey2244 den de ses çıkmıyo

Hadi bakalım biz varken durumlar parlak değil soyleyim @ilaymilla

Kolay gelsin canım sana.Bazen spordan daha fazla yoruluyor insan temizlik yaparken.Özellikle mutfak dolapları hep kabusum olmuştur.

Düşünüyorum canım da şu korona bitsin biraz diyorum.
Bir de bulunduğum şehirde korona %50 arttı.
Korkuttu beni.

O da köyünde artık serpme kahvaltı mi yiyordur tandirdan pideler mis gibi ekmekler mi yiyordur bilmiyorum
Ben de bugün köye kaynanamın yanına kahvaltıya gitcektim, geçen pazarki gittiğimde yediğim gözlemleri mercimek köftesini ve akşamki mangalı hatırlayınca gitmeyi erteledim, eşimle küçük oğlum gitti.
Tabi ki de ondan iyi spor mu olur

Aaaa naptınız yakalayabiliriz mi.
Aman benimde en korktuğum şey.

Kaptan eline sağlık.
Haydi yeni heyecan başladı.
Bakalım bu hafta nasıl olucak.

Kolay gelsin canım sana.Bazen spordan daha fazla yoruluyor insan temizlik yaparken.Özellikle mutfak dolapları hep kabusum olmuştur.
Teşekkürler. Ay evet zor ama mecbur yapmalıyım. Yaptıktan sonra ki huzuru düşünüyorum Kendimi gaza getiriyorum

Dimi ama sporun kralı temizlik

Çok şükür canım bulundu eşimle arkadaşları hallettiler. Kabusum oldu dün resmen şimdi her yeri temizledik koltuklarım da yıkanıyor mis gibi oluyor:)
Çok geçmiş olsun ve kolay gelsin. Adını duymak bile ürkütüyor insanı. Umarım birdaha asla yaşamazsın bu olayı. Aradan dip bucak ev temizliği çıkmış diye olumlu düşünelim. Herşey mis gibi yerleşince rahatlarsın.

Kızlar ben etiketleme olayını yapmadım nasıl yapıyorsunuz? candy_candy benim eşim etiketleyemedim
İsmimizin önüne @ işareti koyarak yapabilirsin canım:) aynen her yer mis gibi olacak bitince:) dip bucak temizleyememiştim iyi oldu ne yapalım artık psikolojimizi kurtarma çabaları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…