ay ben severdim eskiden ama bıktırdılarbizim ev çok kalaba yap yap yetmiyor
bu arada ben de memurum meslektaşız
ben de bıktım bitmiyor tatili de yok bizde 5 kişiyiz herkesin sevdiği farklı olunca bide cok zor oluyor
çalışıyor musun bu süreçte izin falan var mı
Çok güzel yapmışsınız. Kırıkkalede pek uygun yer aklıma gelmedi o yüzden sormuştum kırıkkaleli olarak. Ama Karabük , Bolu evettrekking için daha çok yerler vardır.Genelde çevre illere gidiyoruz canım. Şu an Kırıkkale içi rota oluşturmaya çalışıyoruz çünkü burası çok ormanlık bir alan değil. Ya da trekking için yeterli yürüyüş rotası yok. Ankara, Bolu, Karabük taraflarını yürüdük şimdiye kadar. Güzel yürüyüşlerimiz oldu.
Yok anacım yok şişerse şişsinKız yap biryerin şişer ye aklında kalmasın
Hatrım kalır bakmlütfen
Bakacağım teşekkür ederimcemrenil canım memleketini görmek istersen instagramda kullanıcı adım aynı. Profilim açık herkese. Bol bol paylaşım yapıyorum takip edebilirsin
Korıkkalede mi oturuyorsunuz siz Ankara mıOoooooooo bak ben bunu bilmiyordum. Gelirsen görüşelim mutlaka.
Ortiim ben evdeki işlerimi yapıp yemeği koyup akşam sporuna çıkacağım bugün coştum yarın misafirim gelecek zor biraz ama sabah 7 de gidebilirim yarın
Vay vayy vayy Prensesboşver ne utanıyorsun ben çok seviyorum yarışmacı ruhum heryerde :) favorim hemşehrim babuş Ardahan
Eskiden Müslüm Gürses dinleyenlere kro derlerdi gizli gizli dinlenirdi gerçi bende beğenmezdim ama şimdi her kesimden Ben dahil Müslüm dinleyenler var Aleyna tilkinbilen:)
Çok fena çok Allahtan eşim gelmiyor o gelse nerede yiyeceğiz diye liste yapar ve hergün dışarıda yenirdi evde olunca da beni hep yoldan çıkarıyor.
Adam haftasonu 2 günlüğüne İstanbul’a gitti Sırf şu meşhur Etiler’deki etçi varya tuzCu kara oğlan “Nusret”:) ondan et yemeğe tabi ki beklentinin altında kalmış
bilmiyom ayşegülüm biletim alınsın vaktim varsa ne yapabilirsem yapacağım
evet normalde hiççç dikkat etmem Türkiye’de ama bu sefer edeceğim emeklerime yazık gittiğimde üst baş ta alırım bu sefer olmaz sinir olurum
kontrollü olacağım gerçekten vermesi zor oluyor eskisi gibi yapmayacağım tekrardan 7-8 kg almak istemiyorum
Ben 2. Çocuk olduktan sonra ve psikolojim bozulunca yardımcıya ihtiyaç duydum eşim böyle şeyleri hiç esirgemez sağolsun.
Dediğin gibi burada pek kimse yardımcı almıyor yabancılar zaten karı koca herşeyi yapıyorlar ve bizde. Öyle bir şey yok herşey annede
Benim Almanca yetersiz olduğu için ayrıca heryere benimle gelen bir asistanım da var
Mersin de güzel amaay ben severdim eskiden ama bıktırdılarbizim ev çok kalaba yap yap yetmiyor
bu arada ben de memurum meslektaşız
tamam bugün sayam bari.. şimdiywe kadar 800 ml oldu galiba
Ben Mersinde yaşıyorum 8 yıldır.. eşim buralı diye buraya yerleştik
HaklısınHarikasin Canım uyumadan bende yapacağım söz
Vay vayy vayy Prenses
Gönülcüm yanlis anlama lütfen diyeceklerimi yardimcinin olmasi güzel bu konu tercih meselesidir anlarım. Cocuklarinla daha çok vakit geçirmek istiyorsundur, yetisemiyosundur vs... Asistan edinmeni de anlayabilirim ama ne zamana kadar asistanla gezebilirsin.. yapman gereken ilk iş bence ki çalışmıyorsun anladığım kadarıyla özel bir kursa gitmen maliyeti ne olursa olsun.. Volkshochschule (bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum, buradaki bir nevi halk eğitim) yetersiz kalıyor genelde tüm gelenler Türk olduğu için ilerleyemiyosun. Hedefler ve planlar yaparken Türkiye'den döner dönmez ilk önceliğin bu olsun lütfen.. bende sürekli birileriyle gidiyordum dr. a, Arbeitsamt a yada Rathaus a, ayrilinca kaldim Mi dimdizlak ortada haa ondan sonra cirpina cirpina öğrendim ben Almancayi. Nereden nereye şuan dilimin ekmeğini yiyorum cok şükür.. Diyeceğim o ki önceliğin bu olursa kafan dağılır ve kendin için birşey yapmış olursun..
Mersin de güzel ama
Sorun da bu çocuğum olmadı benim bahane olacak bişey yok hizmetçi gibi yeni gelinim sanki dön dön valla yaparım yine ama Allah razı olsun demeyen birilerine gerek yokyapmayacan bu seneEn güzeli canım çocuklar olmadan önce yıllarca ben de aynısını yaptım başlarını bekledik eşimle elde ne var hiçbir şey. O yüzden kızım doğduğundan beri tatilin bir kısmını kendimize ayırıyoruz az biraz çocuklar büyükleriyle hasret gidersin diye kalıyor evimize dönüyoruz. Eşim hatta bu sene memlekete gitmek bile istemiyor şaşırıyorum ama en güzeli böyle. Annemlerin yanına gitmeye bu sene çekiniyorum telefonda sürekli sosyallik konusunda tartıştığım halde beni dinlemeyip birileriyle görüşüyor nerdeyse hiçbir günü boş geçirmiyor. Coronavirüs vakaları artmaya başladı hasta olmaktan çekiniyorum
Ev hanimlarin işinin ne kadar zor olduğunu bilmezdim anladım bu dönemdeYa kızlar farkettinizmi grubun yarısı öğretmen, kalan yarısı memuristesen denk gelmez bu kadar
Canım benim.. Türkiye'nin tadı çıkar.. Motive ol güzelce enerji depola.. sonra döndüğünde bir daha konuşalım ne dersin alternatif ne yapılabilir bunu düşünelim.. Mesela Ceylan Ablamiz temizliğe yardıma değilde çocukların yaninda durmaya gelse hafta 2-3 gün nolacak 2-3 saatligine.. gibi gibi o olmaz başkası olur.. bire bir özel ders değilde, özel kurslar var.. Goethe Institut gibi yada bulunduğun şehirde illaki vardır başka da... Sana tek tavsiyem kendine yatırım yap. Hee bak şu da olabilir kursa gidesiye kadar kelime ezberleyebiliriz günlük 10 kelime olsun mesela mutlaka ezberle bı kağıdın bir yüzüne almancasi, diğer yüzüne Türkçesi yaz.. bir kutu yap, kura oyunu gibi çek oyna ogren.. Aynı teknigi ing de başlamayayim bende. günlük hedeflerime bunu da koyayim bence günde 10 ing kelimeHaklısın
Bu konuda o kadar çok adım attım ki kursa gittim ve hamileliklerlerden doğumlardan yalnız kalmaktan daha kursa gidemedim çocuklara bakacak kimse yok nasıl gideyim ancak ikisi de kreşe gidecekti bende sabah kendimi kursa atacağım daha küçük oğlan Ağustos’ta başlayacak kreşe araya bir de korona girdi herşey kaldı
Benim dezavantajım çalışmamak çoğu kişi çalışırken öğreniyor ben hiç öğrenebileceğim bir ortama giremedim çevrem de yok komşumda o kadar yani
Eşim özel hoca tercih etmiyor hem çocuklar evde mümkün değil öğrenemem kursta hem arkadaş edinirim hem biraz dışarı çıkmış hava almış olurum falan
Seni de tebrik ederim çok zor birşeyi başarmışsın her şerde bir hayır var derler ya senin için de dil öğrenmek hayırlısı olmuş
İnsallah Canım bununla geçmiş olsun..Bugün çok şükür sporumu yapabildim tamamlayamadım işim çıktı ama olsun o bile yetti kaç gündür spor yapamadığım için kötü hissediyordum kendimi. Kaç gündür uyandığım andan yatacağım ana kadar ayaktayım çok yoruldum inş yarın bacaklarımı uzatıp dinlenebilirim
Akşam yemeği yemeyecek misin canım bence gece karnın acıkabilir ve olmadık şeyler yiyebilirsin o sırada. Çorba salata bir şeyler mi yesen bunlara ek olarak?Menüm
Sabah
Oğlumun bıraktığı karışık tost
Öğle
Kabaklı bulgur pilavı 4-5 kaşık
Birkaç kaşık yoğurt
Eki Görüntüle 2649305 Bir bardak süt ile de kapanış yapıyorum. İlerleyen saatlerde yeşil çay içebilirim. Kitabımı ve sütümü alıp balkona geçebilirim. Herkese şimdiden afiyet olsun
Ay inşallah canım ya kimse yaşamasın o korku ve sonrasındaki tiksinmeyiİnsallah Canım bununla geçmiş olsun..
Anaaaa... Cokk az değil mi canım acikabilirsin..Menüm
Sabah
Oğlumun bıraktığı karışık tost
Öğle
Kabaklı bulgur pilavı 4-5 kaşık
Birkaç kaşık yoğurt
Eki Görüntüle 2649305 Bir bardak süt ile de kapanış yapıyorum. İlerleyen saatlerde yeşil çay içebilirim. Kitabımı ve sütümü alıp balkona geçebilirim. Herkese şimdiden afiyet olsun
Acıkmak mutluluk verirAkşam yemeği yemeyecek misin canım bence gece karnın acıkabilir ve olmadık şeyler yiyebilirsin o sırada. Çorba salata bir şeyler mi yesen bunlara ek olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?