Ödem söktürücü çaylar falan mı içsen ki?Ayşegül benim nal topksyscağom kesin.
Menülerde kaçamak yok.
Spor var ama kilo gitmiyor.
Buradaki denklemde bir sorun var.
Ödem var. Alyansım sıktı çıkardım 2 gündür.
Anlamsız şekilde. Bu ara çok yoğundu. Çok da iş ysptım. Stresten vücudum ödem mi topladı naptı.
Garibim oda şaşırdı.
Bir alıyor bir veriyor diyor.
Ne yapacağım ben bununla deyip isyan ediyor zannımsa
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.Kozalaklar da çok değişikmiş cevizli sucuğa benziyor
Ayşegül canım okurken bile heyecanlandım.Kızlar geçen bahsetmiştim, dayanamadım gittim kendime göre yine büyük beden aldım diye
Bugün gittim değiştirdim, ben bile kendime inanamıyorum 13 yıl aradan sonra ilk defa M beden aldım kendime
40 beden pantolon da oldu aslında ama biraz sıkınca rahat giymek için 42 aldım, o da normal oldu.
48 -50 bedenlerden bu bedene düşmek inanılmaz bi duygu, hepinizin daha fazlasını yaşamanızı yürekten diliyorum..
Yaşasın 13. Takım
Önerin var mı canım.Ödem söktürücü çaylar falan mı içsen ki?
Vay vay vay, öyle miiiTartildin herhalde
Var ulen var sana da yan baktım nolacak
Rezene çayı içiyorum, baya faydasını gördüm, tavsiye ederim ödem atmak içinAyşegül benim nal topksyscağom kesin.
Menülerde kaçamak yok.
Spor var ama kilo gitmiyor.
Buradaki denklemde bir sorun var.
Ödem var. Alyansım sıktı çıkardım 2 gündür.
Anlamsız şekilde. Bu ara çok yoğundu. Çok da iş ysptım. Stresten vücudum ödem mi topladı naptı.
Garibim oda şaşırdı.
Bir alıyor bir veriyor diyor.
Ne yapacağım ben bununla deyip isyan ediyor zannımsa
Menü spor güzel, su da iyi de 2,5 hatta 3 olsa daha çok ödem attırır, zayıflatırSalı menü
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Dom-sal
Öğlen 14.00
1 kabak rendesi yoğurtlu
Bol salata
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 17.00
Şekersiz türk kahvesi
3 Kuru kayısı
Akşam 20.00
Ton balıklı salata
2 litre su
30 dk yürüyüş+ 30 dk Leslie
İsirgan otu çayından çok eminim aktarda bulabilirsen dene. Denemiştim yıllar once.Önerin var mı canım.
Ayşegül rezene dedi onu alıcam yarın inşallah.
Belli jubileni sağlam yapacaksın... Seni de aldım listeme.. BittinizVay vay vay, öyle miii
Cuma günü kapışalım o zaman, elinde bir bardak suyla benim bildirimimi bekle
Hee, evet, tartıldım
Rezene çayı içiyorum, baya faydasını gördüm, tavsiye ederim ödem atmak içinmaydanoz nane de bol ye, ve bol su iç, tuzlu yeme turşu vb..
Aktara uğrayabilir sen canım alırım.İsirgan otu çayından çok eminim aktarda bulabilirsen dene. Denemiştim yıllar once.
Meydanı boş buldunuz, ortinle kupayı kaldırıp duruyordunuzBelli jubileni sağlam yapacaksın... Seni de aldım listeme.. Bittinizberceste_ açlık kampına giriyoruz son 2 gün hazirlan
Korıkkalede mi oturuyorsunuz siz Ankara mı
Harikasın . TebriklerKızlar geçen bahsetmiştim, dayanamadım gittim kendime göre yine büyük beden aldım diye
Bugün gittim değiştirdim, ben bile kendime inanamıyorum 13 yıl aradan sonra ilk defa M beden aldım kendime
40 beden pantolon da oldu aslında ama biraz sıkınca rahat giymek için 42 aldım, o da normal oldu.
48 -50 bedenlerden bu bedene düşmek inanılmaz bi duygu, hepinizin daha fazlasını yaşamanızı yürekten diliyorum..
Yaşasın 13. Takım
Hele hele tinlamayanlara bak helee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?