Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bana faydası olur diyorsan hemen git.
Düzen kurmak için iyi oluyor.
Bende bazen düşünüyorum ama kışın gittim yapmadım.
Burası daha çok motive ediyor beni şu an.

diyetisyen aslında listeleri hazırlıyor kalori hesabını yapıyor takip ediyor bunları yapmaya üşenenler için diyetisyenin sözünü de "dinleyeceklerse" velinimet kesinlikle ama kalori hesabına üşenmezsen takım takipte zaten o zaman gereksiz bence extra bi rahatsızlığın yoksa

Geçmiş olsun canım.
Hayrola. Bahar yorgunluğu koronadan geç vurdu hepimizi.
Bende pertim resmen. Zor yemek yapıyorum.
Hasta değilim ama hep uzanmak istiyorum.

Senin aile hekimi tam öaylakmış.
Bizimkine de yapmayın diyoruz gelmişken yapalım diyor.
Bayılıyor tahlil yapmaya.
Ortası yok mu bunların.
ayyyy en sevdiğim doktor , bizim ki tahlil saklıyor sakınıyor hahahah hayır 2 ayda bir gitsem haklı en az 7 ay fark oluyor ...

Afiyet olsun ortim menü güzel.
Spor da harika.
Bomba gibi geliyorsun cumaya ama ben bu hafta seni aşağıya çekeceğim galiba.
Bende durumlar çok iyi değil.
Sende nasıl.

Birazdan köye kaynanamın yanına gidecez, umarım abartmam
Bugun yürüyüşte yapamam sanırım
Sağlık olsun ex ortağım dengelersin sen zaten her koşulda mezun oluyorsun önemli olan o:) annene gitmeden önce son kayınvalide faslı çok da takılma:)

Geçmiş olsun canım neyin vardı bugün daha iyi misin bari?
Geçmiş olsun canım.
Hayrola. Bahar yorgunluğu koronadan geç vurdu hepimizi.
Bende pertim resmen. Zor yemek yapıyorum.
Hasta değilim ama hep uzanmak istiyorum.
Sağolun kızlar alerjik astımım var arada tıkanıyorum nefes alamıyorum, dünde öyleydim yattım durdum o yüzden şuan iyiyim şükür

Afiyet olsun ortim menü güzel.
Spor da harika.
Bomba gibi geliyorsun cumaya ama ben bu hafta seni aşağıya çekeceğim galiba.
Bende durumlar çok iyi değil.
Sende nasıl.
bugün aslında şöyle bir tartıldım çünkü sabah sanki göbeğim düzleşmiş gibi geldi. Eğer o gördüğüm sonucu cuma günü de yakalarsam müthiş olur. Bugün de aslında öğle yemeği yemezdim ama azcık tansiyonum düşük ve sabah kahvaltısı yapmama rağmen açım. En azından biraz çorba ve makarna ile kendime geleyim diyorum. Zaten akşam yürüyeceğim telafi ederim inşallah.

Sağolun kızlar alerjik astımım var arada tıkanıyorum nefes alamıyorum, dünde öyleydim yattım durdum o yüzden şuan iyiyim şükür
Çok geçmiş olsun canım nefes alamamak çok kötü ben de zaman zaman tıkanıyorum tahmin edebiliyorum durumunu Allah şifalar versin. Geçecek bir şey değil ama umarım çabucak toparlar kendini iyi hissedersin

kızlar bu arada ben pek kitap paylaşamıyorum ama geçen hafta kürk mantolu madonnayı bitirdim bu hafta da mehmet raufun "define" isimlii kısa romanını okurum bu romanın bir de ikincisi var "kan damlası" isimli onunla da devam edicem

okuduğum bölüm gereği biraz klasiklerden gitmek istedim öncelikle

Bugün günüm pek verimli geçmiyo sabahtan beri bi aksiliktir gidiyo sabah cüzdanımı bulamadım, servise geç kalıyodum koştur koştur çıktım evden öğle yemeğimle ara öğünümü unutmuşum o telaşla öğlen farkettim dışardan yemek istemedim güvenemedim bisküvi yedim yarım paket şuan açlıktan ölüyorum

Atarlı giderli dr.
Bugün bende fena halsiz hissediyorum kendimi... Havadandir herhalde

Geçmiş olsun canım... Aman iyi ol❤

Hayda ayran iç bari acayip bastiriyor

Kimse kitap paylaşmıyor artık önceki gibi..
Buda ispiyona girermi LAydLiNe

Hayda ayran iç bari acayip bastiriyor
Markete gitmem lazım onun için cnm çıkamadım kurumdan bi türlü öğle arasıda müdür bi dosya bekliyodu onla uğraştım çıkmaya vaktim kalmadı kantinden bisküvi aldım mecburen, su içip duruyorum şuan neyse 1.5 saat kaldı çıkmaya ozamana kadar kalan biskivüleri yememem lazım

Bugün de oğlumla kahve keyfi olsun Kahve severler bekleniyor
Bu arada ben kitap paylaşımı yapıldığını bilmiyordum geçen gün tesadüfen paylaşmış oldum. Kitap okumayı bende çok severim. Hepberaber paylaşmak ne güzel. Kitap önerileri de alıp kütüphanelerimizi zenginleştiririz.

Az kalmış dayanabilirsin. Eve gidince güzel bir yemek salata yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…