- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Sen bilirsin ama bi dene sadece, beğenmezsen yapmazsın.yok canım hiç denemedim , öyle hesap kitap beni yorar iki gün sonraaa amannn yemişim hesabı kitabı derim hahahahabeni diyetisyen paklar
Ben diyetkolik diye bi uygulamadan takip ediyorum kalori hesabını. Çok sade ve net bi uygulama, yediklerini yazıyorsun, o hesaplıyor zaten.yok canım hiç denemedim , öyle hesap kitap beni yorar iki gün sonraaa amannn yemişim hesabı kitabı derim hahahahabeni diyetisyen paklar
Ben de toparlanıyorum, cumartesi günü ver elini Kahramanmaraş...Neyse kızlar evde çok işim var bavullarımı toparlıyorum birkaç güne uçarız türkiyeeeeee
Çok sevmiştim ama vakit alıyor ben telle çok uğraşıyorum zaten tekrar yapacağım döndüğümdeSen bilirsin ama bi dene sadece, beğenmezsen yapmazsın.
Gonul83 de yapmıştı ve sevmişti dimi Gönüüüül?
evet , artık dr hangi değerlere baktıysa bişey söylüyorum ona gerek yok buna gerek yok dedi... yarına neye bakmış heyecanla bekliyorumhocam , diyetisyene gidecem bütün tahlillere bakın diyorum , bu aralar bi yere gitmeyin evde oturun diyor
Günaydın kaptanım.Günaydın kızlar
aaaaa hadi kolay gelsinnnnNeyse kızlar evde çok işim var bavullarımı toparlıyorum birkaç güne uçarız türkiyeeeeee
bi bakayım canım, yapabilirmiyim bi araştırayımSen bilirsin ama bi dene sadece, beğenmezsen yapmazsın.
Gonul83 de yapmıştı ve sevmişti dimi Gönüüüül?
Aktara uğramam gerek o zam Ayşegülcüm.Bendeki sallama çay değil, rezene tohumuyla demliyorum, aktardan daha kolay bulursun
indireyim bende canım teşekkürlerBen diyetkolik diye bi uygulamadan takip ediyorum kalori hesabını. Çok sade ve net bi uygulama, yediklerini yazıyorsun, o hesaplıyor zaten.
Geçmiş olsun canım neyin vardı bugün daha iyi misin bari?Dün giremedim kızlar menümü şimdi yazıyım, dün evdeydim rahatsızdım biraz
Sabah 11.00; yağda yumurta
Peynir,domates,salatalık,3 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün 15.30; maydonozlu,kivili kefirli smoothie
Akşam; 18.30; 5 kaşık mantarlı tavuk sote
Salata
Su 2 litre
ayy hiç sorma canım , değişitirecem aile hekimimi böyle olmaz ... tahlil yapsana sen beni büyük hastenelere yönlendiriyorsun şimdi benim tahlillerim tam çıkmazsa ne yapacam büyük hasteneye gidip dahiliye baktıracam...ay ne uyuz ayolşaka mı bu doktor
Canım bana faydası olur diyorsan hemen git.bu aralar tekrar diyetisyene gitmeyi düşünmeye başladım tek başıma başaramıyorum biraz onunla yol alsam vucudum alışsa yine kendim götürürüm diye düşünüyorumçok açlık hissediyorum doymuyorum yalan değil bu aralar diyette yapmamıyorum tuhaf bir ruh hali içindeyim ... cumartesine randevu almayı düşünüyorum
şöyle 1 ay gitsem tam , o düzene girsem sonrasında kendimde götürürüm ama şuan hiç diyet moduna giremiyorum bir gün giriyorum iki gün sonra fosssss ...Canım bana faydası olur diyorsan hemen git.
Düzen kurmak için iyi oluyor.
Bende bazen düşünüyorum ama kışın gittim yapmadım.
Burası daha çok motive ediyor beni şu an.
Senin aile hekimi tam öaylakmış.evet , artık dr hangi değerlere baktıysa bişey söylüyorum ona gerek yok buna gerek yok dedi... yarına neye bakmış heyecanla bekliyorumhocam , diyetisyene gidecem bütün tahlillere bakın diyorum , bu aralar bi yere gitmeyin evde oturun diyor
Kolay gelsin canım.Neyse kızlar evde çok işim var bavullarımı toparlıyorum birkaç güne uçarız türkiyeeeeee
Sana da kolay gelsin canım.Ben de toparlanıyorum, cumartesi günü ver elini Kahramanmaraş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?