- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Kızlar geçen bahsetmiştim, dayanamadım gittim kendime göre yine büyük beden aldım diye
Bugün gittim değiştirdim, ben bile kendime inanamıyorum 13 yıl aradan sonra ilk defa M beden aldım kendime
40 beden pantolon da oldu aslında ama biraz sıkınca rahat giymek için 42 aldım, o da normal oldu.
48 -50 bedenlerden bu bedene düşmek inanılmaz bi duygu, hepinizin daha fazlasını yaşamanızı yürekten diliyorum..
Yaşasın 13. Takım
Aynı şeyi bende düşündüm tartilayimda acil eylem plani yapmak gerekebilir
Ay canım ben de öyleyim yaa noldu dolunaya mi denk geldi gene ama valla isyan edicem artık yaaaAyşegül benim nal topksyscağom kesin.
Menülerde kaçamak yok.
Spor var ama kilo gitmiyor.
Buradaki denklemde bir sorun var.
Ödem var. Alyansım sıktı çıkardım 2 gündür.
Anlamsız şekilde. Bu ara çok yoğundu. Çok da iş ysptım. Stresten vücudum ödem mi topladı naptı.
Garibim oda şaşırdı.
Bir alıyor bir veriyor diyor.
Ne yapacağım ben bununla deyip isyan ediyor zannımsa
Exorticim ben de bu gün 3 litre su içmeyi koydum kafaya.Canım senin başarı hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz
Ne güzel duygular bunlar 42 falan değil 44 bile hayal benim için inşallah o günleri görürüm 46 da olmuyor 48 kalıba göre o da LCW de başka yerde 54 anca
Ben tartılmadım bugün çünkü hem geç kaldım işe hem de çok ödemliydim korktum canım sıkılacak diye
Fakaaaat bu sabah ilk övgümü aldım inceliyorsun baya toparlandın dedi bı arkadaşımumudum geri geldi bence bu hafta ben 119 u görürüm gibi inşallah
Gene de bu iki gün sıkıp garantiye almalı
Ay canım ben de öyleyim yaa noldu dolunaya mi denk geldi gene ama valla isyan edicem artık yaaa
Du bakim dolunay mi var bol bol su icicez exortim 4 lt ben hedefliyorum 3-3.5 da sen iç başka yolu yok ama dolunay varsa risk söyliyim inşallah tartıya kadar geçer
Tarçınlı su içeyim.
Bendeki sallama çay değil, rezene tohumuyla demliyorum, aktardan daha kolay bulursunTarçınlı su içeyim.
Bir de dediğin gibi ödem çayı iyi olur.
Markete gitmeye ülenmesem.
Çok gözümde büyüyor. Yoksa Ayşegül rezene demişti.
Günaydın kaptanım, herkes gardını aldı, kılıçlar çekildi, cumayı bekliyoruz heyecanlaGünaydın kızlar
Markette falan da oluyor liptonun mesela aktar olmazsa marketlerde bulunabilir. Bendeki ondan. Bugün ben de içeyim bariBendeki sallama çay değil, rezene tohumuyla demliyorum, aktardan daha kolay bulursun
merhaba canım , birkaç gündür çok yoğundum uğrayamadım birazda halsizlik var çok yorgun hissediyorum kendimi spor dahi yapamıyorum.. bu sabah kan vermeye gittim.. Aile hekimine de ayrıca sinir oldum 7 ay önce tahlil yaptırmıştım bana diyor ki b12 ye gerek yok d vitamine gerek yok.. Anlatıyorum hocam kendimi halsiz yorgun hissediyorum çok unutkan oldum diyorum ... havadandır diyor ayyyyada81 nereeesin göremiyorum seni menü yok selam sabah yok özledim seni
Umarım kaçamak yapmışsındır da ondan utanıp gelmiyorusndır canım
@gitsinkilolar02 anacım senle ortaktık hiç yoksun cumadan beri tek başıma kaldım ya burada
valla öyle oldu canım diyetisyene başlamasam yol alamıyacağımı düşünüyorum doymuyorum hep bir açlık var...Adaaaaa nerdesin anacım
Kaçgündür yoksun umarım herşey yolundadır gözüm seni aradı hep
bol bol kaçamak yapıp artılarla geldin hemi55 55 55
Ay kıyamam çok geçmiş olsun sen güzel sağlıklı beslen biliyorsun zaten geçen sene de böyle oluyordun sonra ilaçlarını alınca kendine gelmiştim dikkat et yine kabızlıkla uğraşmamerhaba canım , birkaç gündür çok yoğundum uğrayamadım birazda halsizlik var çok yorgun hissediyorum kendimi spor dahi yapamıyorum.. bu sabah kan vermeye gittim.. Aile hekimine de ayrıca sinir oldum 7 ay önce tahlil yaptırmıştım bana diyor ki b12 ye gerek yok d vitamine gerek yok.. Anlatıyorum hocam kendimi halsiz yorgun hissediyorum çok unutkan oldum diyorum ... havadandır diyor ayyyyartık neye baktı neyi işaretledi bilmiyorum yarın sonuçları alacam......
bende bu hafta bişey çıkmaz
Dönem dönem hepimiz öyle oluyoruz.bu aralar tekrar diyetisyene gitmeyi düşünmeye başladım tek başıma başaramıyorum biraz onunla yol alsam vucudum alışsa yine kendim götürürüm diye düşünüyorumçok açlık hissediyorum doymuyorum yalan değil bu aralar diyette yapmamıyorum tuhaf bir ruh hali içindeyim ... cumartesine randevu almayı düşünüyorum
sağol canımAy kıyamam çok geçmiş olsun sen güzel sağlıklı beslen biliyorsun zaten geçen sene de böyle oluyordun sonra ilaçlarını alınca kendine gelmiştim dikkat et yine kabızlıkla uğraşma
yok canım hiç denemedim , öyle hesap kitap beni yorar iki gün sonraaa amannn yemişim hesabı kitabı derim hahahahaDönem dönem hepimiz öyle oluyoruz.
Kalori hesabıyla diyeti denedin mi? Çok basit, ve çok eğlenceli ve kesin sonuç
evet , artık dr hangi değerlere baktıysa bişey söylüyorum ona gerek yok buna gerek yok dedi... yarına neye bakmış heyecanla bekliyorumKan değerlerin düştüyse, bitkinlik ve yeme isteğinin sebebi de odur bence, sonuçlardan anlaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?