Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İznimiz 3 hafta canım kısmetse 3 hafta sonra döneceğiz. Olur canım toparlanabilirsek iyi olur takımca. Yine sonuncu olmuşuz çünkü

Çok zor bilirim. İnşallah tez zamanda sen de şifa bulursun

Ne güzel tabi Hatay sıcak olmuş herşey. Ben Kars’ta seraya diktim birşeyler ancak çiçek açtı diye seviniyorum. Ben de şehirde büyüdüm. Hep hayal ederdim köy felan. Hiç olmadı bizim. Evlendim ve hayatım10 yıldır ilçelerde geçiyor. Ve yaşadığımız ilçelerin hemen her köyüne giderim. Çok hoşuma gidiyor. Ve bahçemiz oluyor genelde bizim oturduğumuz evlerin. Hemen ekerim birşeyler. Araştırmaktan uzman oldum. Herkes ilk aşamada beni ziraat mühendisi sanıyor

Ne güzel yapıyorsun. İnsan toprakla uğraşırken kendini iyi hissediyor. Bende çok severim. Şuan apartman katına sıkışmış olmaktan çok şikayetçiyim. Tüm evler Bahçeli olmalı. Çocuklar istediği an bahçede oyun oynayabilmeli.

Bende evlendim 6 yıl ığdırda yaşadım .. ama kars ığdırdan daha soğuk oluyor...

Kesinlikle katılıyorum çocuklar doğayla iç içe olmalı 🖒🖒🖒

Bugün menü
Sabah 11.30
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem

Akşam 18.00
4 adet içli köfte
Bol salata
1 kase yoğurt

2.5 lt su içildi...
45 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm..
60 dk dışarda tempolu yürüyüş yapıldı..
45 dk da çarşıda yavaş yavaş yürüdüm
Biraz ev temizliği yapıldı
Şuan pert oldum koltuğa sızdım

Kesinlikle ama Bahçeli ev şehirde bulmak çok zor. Hem acayip pahalı. Şahsen kendimize ait memleket tarafından bi ev alalım diyoruz ama müstakil evler çok az ve olan da çok pahalı. Tamam hesabımıza göre dediklerimiz de dip dibe mahremiyet denen birşey kalmıyor bu sefer de zor yani. Olsun apartmanda balkonda da çok güzel yetiştirilir bence diyorum ben de istedikten sonra

Spor çok güzel olmuş çok kıskandım

Bende evlendim 6 yıl ığdırda yaşadım .. ama kars ığdırdan daha soğuk oluyor...
İğdır mikroklima iklim ya çok sıcak oluyor. Buraya meyveler Iğdır’dan geliyor hep özellikle kayısılar Kars’ın Kağızman ilçesi Iğdır’a yakın bi iklim orda da çeşit çeşit meyveler oluyor. Daha perşembe 1 kasa kiraz geldi bugün bitti kilo aldım.

Aman Allahım bu nasıl spor maşallah. 4 içli köfteyi fazlası ile eritmişsin bence afiyet olsun çok severim

Kiraz bende çok severim ama şeker dalgalanmasına sebep oluyor ben bıraktım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…