İznimiz 3 hafta canım kısmetse 3 hafta sonra döneceğiz. Olur canım toparlanabilirsek iyi olur takımca. Yine sonuncu olmuşuz çünküCanım Eskişehir'imm.. kendi memleketinin ayazı baska memleketlerin sıcağından iyidir diyerek ayazını sevdiğime cokk selamm
Ne kadar kalacaksın canim peki? Tabiki isterim harika bu hafta seninle yaristayiz belki bizim karsimiza kendine güvenen birileri çıkar da önce rakip, sonra ortak olarak burayı toz duman ederiz ne dersin??
Var mı karşımıza çıkacak baba yiğit..
Ben de diyordum uzay şimdi gelir
Hosgelmissennn benim caanimm... Ortak bul ge lhemen
Benpessinus ortak
Yaa uzuldum... Tamam o zaman bu hafta bastiriyoruz.. toparlandik bile..İznimiz 3 hafta canım kısmetse 3 hafta sonra döneceğiz. Olur canım toparlanabilirsek iyi olur takımca. Yine sonuncu olmuşuz çünkü
Cikar çıkar cikmazsa da 3 müz yarişiriz..Gelmem mi hiç ☺ Ortak Bilmem ki ki gönüllü var mı? Yoksa tek başımada mücadeleye varım pes etmem
Çok zor bilirim. İnşallah tez zamanda sen de şifa bulursunÇok geçmiş olsun canım ... öğrendiğim iyi oldu bende çok mide yanmaları yaşayan biriyim .. çiğ soğan yiyemem şerbetli tatlı kakako mahvediyor midemi... mide ilaçlarıda demir eksikliğine sebep oluyor kısır bir döngü maalesef.. Allah razı olsun tavsiyen için...
Ne güzel tabi Hatay sıcak olmuş herşey. Ben Kars’ta seraya diktim birşeyler ancak çiçek açtı diye seviniyorum. Ben de şehirde büyüdüm. Hep hayal ederdim köy felan. Hiç olmadı bizim. Evlendim ve hayatım10 yıldır ilçelerde geçiyor. Ve yaşadığımız ilçelerin hemen her köyüne giderim. Çok hoşuma gidiyor. Ve bahçemiz oluyor genelde bizim oturduğumuz evlerin. Hemen ekerim birşeyler. Araştırmaktan uzman oldum. Herkes ilk aşamada beni ziraat mühendisi sanıyorBen gözümü açtım aç ali koydeyimköy kizıyım ben bugün tarlaya gittim kabak fasulye bamya patlıcan biber domates salatalık maydanoz nane aklına ne gelirse topladım bide tavukların taze yumurtasini da es geçmedim şehir merkezine evlendim hâlâ kopamadim köyden artık öyle alıştığım için mi kopamiyorum bilmem ama şehir hayatı bana çok hitap etmiyor hatta eşim de köy oğlu oldu ıyice benle bahceden sebze meyve topluyor o da alıştı
Ne güzel yapıyorsun. İnsan toprakla uğraşırken kendini iyi hissediyor. Bende çok severim. Şuan apartman katına sıkışmış olmaktan çok şikayetçiyim. Tüm evler Bahçeli olmalı. Çocuklar istediği an bahçede oyun oynayabilmeli.Ne güzel tabi Hatay sıcak olmuş herşey. Ben Kars’ta seraya diktim birşeyler ancak çiçek açtı diye seviniyorum. Ben de şehirde büyüdüm. Hep hayal ederdim köy felan. Hiç olmadı bizim. Evlendim ve hayatım10 yıldır ilçelerde geçiyor. Ve yaşadığımız ilçelerin hemen her köyüne giderim. Çok hoşuma gidiyor. Ve bahçemiz oluyor genelde bizim oturduğumuz evlerin. Hemen ekerim birşeyler. Araştırmaktan uzman oldum. Herkes ilk aşamada beni ziraat mühendisi sanıyor
Liste de değilim oluyorsa liste dışı ben yarışım.Gelmem mi hiç ☺ Ortak Bilmem ki ki gönüllü var mı? Yoksa tek başımada mücadeleye varım pes etmem
Bende evlendim 6 yıl ığdırda yaşadım .. ama kars ığdırdan daha soğuk oluyor...Ne güzel tabi Hatay sıcak olmuş herşey. Ben Kars’ta seraya diktim birşeyler ancak çiçek açtı diye seviniyorum. Ben de şehirde büyüdüm. Hep hayal ederdim köy felan. Hiç olmadı bizim. Evlendim ve hayatım10 yıldır ilçelerde geçiyor. Ve yaşadığımız ilçelerin hemen her köyüne giderim. Çok hoşuma gidiyor. Ve bahçemiz oluyor genelde bizim oturduğumuz evlerin. Hemen ekerim birşeyler. Araştırmaktan uzman oldum. Herkes ilk aşamada beni ziraat mühendisi sanıyor
Kesinlikle katılıyorum çocuklar doğayla iç içe olmalı 🖒🖒🖒Ne güzel yapıyorsun. İnsan toprakla uğraşırken kendini iyi hissediyor. Bende çok severim. Şuan apartman katına sıkışmış olmaktan çok şikayetçiyim. Tüm evler Bahçeli olmalı. Çocuklar istediği an bahçede oyun oynayabilmeli.
Kesinlikle ama Bahçeli ev şehirde bulmak çok zor. Hem acayip pahalı. Şahsen kendimize ait memleket tarafından bi ev alalım diyoruz ama müstakil evler çok az ve olan da çok pahalı. Tamam hesabımıza göre dediklerimiz de dip dibe mahremiyet denen birşey kalmıyor bu sefer de zor yani. Olsun apartmanda balkonda da çok güzel yetiştirilir bence diyorum ben de istedikten sonraNe güzel yapıyorsun. İnsan toprakla uğraşırken kendini iyi hissediyor. Bende çok severim. Şuan apartman katına sıkışmış olmaktan çok şikayetçiyim. Tüm evler Bahçeli olmalı. Çocuklar istediği an bahçede oyun oynayabilmeli.
Spor çok güzel olmuş çok kıskandımBugün menü
Sabah 11.30
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem
Akşam 18.00
4 adet içli köfte
Bol salata
1 kase yoğurt
2.5 lt su içildi...
45 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm..
60 dk dışarda tempolu yürüyüş yapıldı..
45 dk da çarşıda yavaş yavaş yürüdüm
Biraz ev temizliği yapıldı
Şuan pert oldum koltuğa sızdım
İğdır mikroklima iklim ya çok sıcak oluyor. Buraya meyveler Iğdır’dan geliyor hep özellikle kayısılarBende evlendim 6 yıl ığdırda yaşadım .. ama kars ığdırdan daha soğuk oluyor...
Tabii ki olur neden olmasın.Burayı bir dağıtıp tozu dumana katalım o zamanListe de değilim oluyorsa liste dışı ben yarışım.
Aman Allahım bu nasıl spor maşallah. 4 içli köfteyi fazlası ile eritmişsin bence afiyet olsun çok severimBugün menü
Sabah 11.30
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem
Akşam 18.00
4 adet içli köfte
Bol salata
1 kase yoğurt
2.5 lt su içildi...
45 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm..
60 dk dışarda tempolu yürüyüş yapıldı..
45 dk da çarşıda yavaş yavaş yürüdüm
Biraz ev temizliği yapıldı
Şuan pert oldum koltuğa sızdım
Kiraz bende çok severim ama şeker dalgalanmasına sebep oluyor ben bıraktım artık...İğdır mikroklima iklim ya çok sıcak oluyor. Buraya meyveler Iğdır’dan geliyor hep özellikle kayısılarKars’ın Kağızman ilçesi Iğdır’a yakın bi iklim orda da çeşit çeşit meyveler oluyor. Daha perşembe 1 kasa kiraz geldi bugün bitti kilo aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?