Teşekkür ederim canim .. evet eridi şuan açım bileAman Allahım bu nasıl spor maşallah. 4 içli köfteyi fazlası ile eritmişsin bence afiyet olsun çok severim
Balkonda ne kadar istesende olmuyor. Balkona koyunca yanıyor, arı böcek olmayınca pek meyve tutmuyor. Balkon demirine assan 2 damla su aşağı damlasa bu sefer komşular tepki veriyor. Ya da düşer mi korkusu var. Ah ah olmuyor. Bahçeli evde dediğin gibi şehre yakın ateş pahası. Kısmet yine inşallah nasip olur.Kesinlikle ama Bahçeli ev şehirde bulmak çok zor. Hem acayip pahalı. Şahsen kendimize ait memleket tarafından bi ev alalım diyoruz ama müstakil evler çok az ve olan da çok pahalı. Tamam hesabımıza göre dediklerimiz de dip dibe mahremiyet denen birşey kalmıyor bu sefer de zor yani. Olsun apartmanda balkonda da çok güzel yetiştirilir bence diyorum ben de istedikten sonra
Aynı ben. Ne zaman yesem başıma ağrılar giriyor. Dediğin gibi şeker dalgalanması ve benim tansiyonumu düşürüyor.Kiraz bende çok severim ama şeker dalgalanmasına sebep oluyor ben bıraktım artık...
O da proteinden zengin zaten. Gayet güzel. Ama sporlar harika.Teşekkür ederim canim .. evet eridi şuan açım bilesürekli protein yiyince sıkılıyorum arada böyle yemeklerden de ölçülü yemek istiyorum...
Evet , bol kıymalı yaptırıyorum özellikle ...bir ay sonra ne kadar kilo vermiş olacam çok heyecanlıyımO da proteinden zengin zaten. Gayet güzel. Ama sporlar harika.
Hadi bakalımTabii ki olur neden olmasın.Burayı bir dağıtıp tozu dumana katalım o zaman
BeğendimBugün menü
Sabah 11.30
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem
Akşam 18.00
4 adet içli köfte
Bol salata
1 kase yoğurt
2.5 lt su içildi...
45 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm..
60 dk dışarda tempolu yürüyüş yapıldı..
45 dk da çarşıda yavaş yavaş yürüdüm
Biraz ev temizliği yapıldı
Şuan pert oldum koltuğa sızdım
Özel birsey yapıcak mıyız?Tabii ki olur neden olmasın.Burayı bir dağıtıp tozu dumana katalım o zaman
canım şehir de yaşayan biri için köy hayatı biraz zor olur evet ağır işler ama biz zaten öyle alıştığımız için pek bi zorlanmıyoruzharika bir sonuç işte azmin sonucu sabrettin yemedin içmedin aç kaldın bu rakamı hak ettin ama lütfen dikkat et bundan sonra korumaya çalış tebrik esiyorum kocaman öpüyorum
o ekilenleri toplamak en güzeli
Ama ben köy hayatını yapamam sadece yaZın birkaç ay mesela kışın köyde kalmak pek iç açıcı gelmiyor nedense bakma ben şimdi misafirim bir iş yapmıyorum ama köyde yapılan işler epey ağır işler
ellerine sağlık canım karsta havalar ısınmadı mi canım kac derece şimdi bizim buralar normalde sıcak olur hatta geçen ay 38 41 derecede kaldı 10 gün boyunca sonra birden serinledi havalar 20 gündür 28 30 arası ama gelecek haftadan sonra yine ısınıyor 38 dereceye çıkıyor yine bizim buraların havasından evet biraz erken oluyorNe güzel tabi Hatay sıcak olmuş herşey. Ben Kars’ta seraya diktim birşeyler ancak çiçek açtı diye seviniyorum. Ben de şehirde büyüdüm. Hep hayal ederdim köy felan. Hiç olmadı bizim. Evlendim ve hayatım10 yıldır ilçelerde geçiyor. Ve yaşadığımız ilçelerin hemen her köyüne giderim. Çok hoşuma gidiyor. Ve bahçemiz oluyor genelde bizim oturduğumuz evlerin. Hemen ekerim birşeyler. Araştırmaktan uzman oldum. Herkes ilk aşamada beni ziraat mühendisi sanıyor
Ay edirne miii doğma büyüme bende edirneliyimBen varımEdirne liyim ben önden uyarayım. Pehlivanlarımız meşhurdur bizim
20-23 derece felan oluyor sıcaklık. ama gece 10 derecenin altına iniyor. Yorganlar hiç kalkmıyorcanım şehir de yaşayan biri için köy hayatı biraz zor olur evet ağır işler ama biz zaten öyle alıştığımız için pek bi zorlanmıyoruz
ellerine sağlık canım karsta havalar ısınmadı mi canım kac derece şimdi bizim buralar normalde sıcak olur hatta geçen ay 38 41 derecede kaldı 10 gün boyunca sonra birden serinledi havalar 20 gündür 28 30 arası ama gelecek haftadan sonra yine ısınıyor 38 dereceye çıkıyor yine bizim buraların havasından evet biraz erken oluyor
Ayyy öyle de çok zor yaz kış kış mevsimi yaşamak zordur ama aşırı sıcaktan da iyidir20-23 derece felan oluyor sıcaklık. ama gece 10 derecenin altına iniyor. Yorganlar hiç kalkmıyortabi kıslıklarda. Burada rakım yüksek 1900 civarı oyuzden 20 derecede bile güneş çok yakıyor. Saat 5 ten sonra birden kış mevsimine geçiş yapıyoruz. Hayırlısı bakalım ☺Benim de Hatay merkezde ve Dörtyol’da arkadaşlarım var. Burdan gittiler zor alışıyorlar. Sıcak diyorlar. Dörtyol biraz daha serinmiş sanırım.
Harikasın ortak27.06.2020
Saat 11
1 tereyağlı yumurta
1 dilim peynir
Az tulum peyniri
Söğüş
1 dilim tam buğday
Saat 16
1 bardak süt
10 badem
Saat 19.45
1 kase domates çorba
8 kaşık etli kuru taze fasulye
Salata
1 dilim tam buğday
Spor yok
2 lt su
Çok kilo vermek dışında mıÖzel birsey yapıcak mıyız?
Memleketlimi mi buldumAy edirne miii doğma büyüme bende edirneliyim
Özlemeyecek bi yer değil canım hakikaten. Benim halam da edirne doğumlu ve maraşta oturuyor bir haftaya kadar gidip onu alicam edirneye gideceğiz :)Memleketlimi mi buldumçok sevindim valla . Şuan Kahramanmaraş ta yaşıyorum. Özledim
Harikasın ortak ☺
Özel bi detoks programı falan gibiÇok kilo vermek dışında mıaklına birşey gelirse yapalım. Ben düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?