Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar yatılı misafirim vardı giremedim buraya
Dünün menüsü; sabah yulaflı sütlü muzlu smoothie içtim
Akşam 18.00; 2 dilim antrikot
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Su 1.5 falan anca içmişimdir
Spor olarak 2.5 saat temizlik yaptım
Bugünün menüsü
Sabah 11.30; 2 kaşık menemen
1 dilim peynir
1 dilim hellim
2 kalık kadar sucuklu yumurta
4/5 dilim fırında patates
1 dilim t.b ekmeği
Ara öğün 15.30 ; türk kahvesi
2 tane badem
Akşam 18.00; 1 kase mercimek çorbası
2 tane tavuk şiş
2 kaşık közlenmiş patlıcan
Su 2 litre

Günaydın kızlar çok sessizsiniz yine kaçamaklar yapılmıyordur umarım. marbling ortağım sen nerelerdesin ne yapıyorsun bakalım?
Canım yorgunluğum çıkıyor sanırım ölü gibiyim dün de arkadaş gittikten sorna dip kiyi köşe temizlik yaptım yoruldum.bugum tüm gün yattım bildiğin.. yarina toparlanicam insallahh sen naptın?

Benim ilk geldigim de Nisan sonu Mayıs başıydı.. arkadaşım burası çok sıcak yaz dedi dedi.. ben de o zaman Eskisehirdeyim nasıl soğuk.. ara mevsim.. yazlıkları aldım mi hep.. donmustum bildiğin.. size öyle geliyor canım alismissiniz siz orada da bahar var yani

Özlemeyecek bi yer değil canım hakikaten. Benim halam da edirne doğumlu ve maraşta oturuyor bir haftaya kadar gidip onu alicam edirneye gideceğiz :)
o da benim gibi demek ki. Burda henüz Edirne Li birine rastlamadım. Selamlarımı ilet. Bende Temmuz 15 gibi gidicem inşallah. Çok özledim.

Canım yorgunluğum çıkıyor sanırım ölü gibiyim dün de arkadaş gittikten sorna dip kiyi köşe temizlik yaptım yoruldum.bugum tüm gün yattım bildiğin.. yarina toparlanicam insallahh sen naptın?
Benim de hafta sonum beslenme açısından çok da iyi değildi ama iki gündür akşamları yürüyüşe çıkıyoruz iyi geliyor bugün bir saat yürüdük çok değil belki ama çocuklarla üç km yürüyüp geldik. Yarın ben de daha temiz beslenerek haftaya başlayacağım inşallah

Menüm
Kahvaltı saat 11
1 haşlanmış yumurta
2 dilim.peynir
1 dilim tam buğday
Söğüş
Maydanoz

Saat 16
10 badem
1 şekersiz Türk Kahvesi

Saat 19.30
Cupra
1 dilim tam buğday
Salata
Maden suyu

2 lt su
Spor yok

afiyet olsun gayet güzel bol proteinli akşam yemeklerin.
Bakk sennn topla tüfekle geliyorlar..
yarış var dediler
Düşüneyim düşüneyim ben
aynen
Olabilir neden olmasın. Ben bu aralar tek öğün beslenmeye çalıyorum gerçi henüz tam olarak alışamadım. Bugün 2 öğün yaptım.
ben yapamam sanırım tek öğün çok zor basarabilirsin umarım hayat tarzı haline getirmek lazım. Ben yıllardır bir sürü diyet yaptım detoks vs. En güzel kiloyu 3 ana 3 ara öğün olan diyetisyen menusuyle verdim.az öğün kilo vermemi engelliyor buna dikkat et bünyen uygun mu bu şekilde beslenmeye.

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Günaydın kızlar.Bi kaç gündür uğrayamadım.Bağdaydik.Dun gece geldik eve.Kosturmaktan bittim resmen.Ama temiz havaya hasret kalmışız.Herkes nasıl?Neler yapıyorsunuz bakalım?

Günaydın kızlar.Bi kaç gündür uğrayamadım.Bağdaydik.Dun gece geldik eve.Kosturmaktan bittim resmen.Ama temiz havaya hasret kalmışız.Herkes nasıl?Neler yapıyorsunuz bakalım?
Oksijen depolamışsınızdır bolca ne güzel:) biz de her zamanki koşturmacadayız. Nasipse bu hafta izne ayrılıp memlekete gideceğiz ben de haftayı hazırlanma toparlanma yaparak geçireceğim

Herkeslere günaydın. Güzel bir hafta olsun. İşlerimize kolaylık,hastalarımıza şifa verir Rabbim inşallah.

29/06/2020 Menü-program
Kahvaltı:

1 yumurta ,1 dilim peynir,10 yeşil zeytin, limonlu çay, 1 peksimet
Öğle:
müsli+süt+2 kayısı dilimleme
Kaçamak:
yok -bir küçük bardak şekersiz kahve
Ara:
kayısı, maden suyu
Akşam:
Yoğurt+içine kıyılmış ceviz ve badem ile az yulaf,birkaç tane kayısı ve kiraz,şekersiz sütlü nescafe
Spor:
pilates-45 dk
Su:
2 lt
Takviyeler: C vitamini, Biotin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…