Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oksijen depolamışsınızdır bolca ne güzel:) biz de her zamanki koşturmacadayız. Nasipse bu hafta izne ayrılıp memlekete gideceğiz ben de haftayı hazırlanma toparlanma yaparak geçireceğim
Oyle oldu gerçekten.Hatta oksijen çarptı galiba.Ama öyle karışık günler gecirdik ki kafa dağıtmak ve biraz değişiklik güzel geliyor.

Ben geldim kızlar

Hastanede pazartesi yoğunluğu var maalesef ancak gelebildim. Hafta sonu kampta olduğum için hiç bakamadım buraya. Umarım her şey yolundadır.
Hoşgeldin kaptanım kendi adıma şükür her şey yolunda. Senin hafta sonu kampın nasıl geçti nereye gittiniz?

merhaba herkese ,
dün menü yazmadım ama asla asla asla kaçamak yapmadım normal diyetime uydum ev temizliği ,birde akşama misafirim vardı hiç uğrayamadım...
bugünde öğle misafirim gelecek ama yine asla diyetimin dışına çıkmayacam.... dün spor yapamadım ama çok yoruldum ev işi vs ...
bu sabahta spor yapmadım ama akşama yürüyüş yaparım kesin
kızım çok sıkıldığı için sıra arkadaşını davet ettim güzel bir gün geçirsinler diye

Hadi bakalım basladik.. hafta sonu kacirmadim ipin ucunu fakat aman aman da dikkat etmedim. bugunden itibaren dikkatli olacağım ve sporumu yapacağım yine full. tartıldım özelden yazarım sana malum rakipler hırslı

Hadi bakalım basladik.. hafta sonu kacirmadim ipin ucunu fakat aman aman da dikkat etmedim. bugunden itibaren dikkatli olacağım ve sporumu yapacağım yine full. tartıldım özelden yazarım sana malum rakipler hırslı
Tamam canım bekliyorum özelden:)

Gecmis olsun canım acil şifalar

Günaydınlar mutlu haftalar kızlar:)
Mutlu haftalar ortim.. bomba gibi başlıyoruz haftaya
Günaydın kızlar.Bi kaç gündür uğrayamadım.Bağdaydik.Dun gece geldik eve.Kosturmaktan bittim resmen.Ama temiz havaya hasret kalmışız.Herkes nasıl?Neler yapıyorsunuz bakalım?
Napalim Canım iyiyiz koşturmaca işte ne derler dünya telaşı biz yine yarışıyoruz işte herzaman ki gibi..
Geliyorum diyosun.. gel...
Ada-elif
Uzay-eliya
Ben-pessinus 3 ekip bireyselde birbiriyle ekip olarakta birbiriyle yarisiyoruz son durum adacim

wawwww olay kızışmış bence hiç şansınız yokkk @Elifff80 demi canım
bu arada enerjin çok güzel

Selam kizlar bu hafta nasıldı ben hala calkantili geçiriyorum ama diyetimi yapıyorum bu hafta
Geçen hafta yediğim tatlılar sonrasi kilolar geldi doktora gittim ve adet görünmüyor hala dedi iyiyim ama çok şükür tatlı krizlerim yok en azından şimdi spora gidiyorum

Kolay gelsin canım.
Hadi gel burada hayat var.
Buradan ayrı kalınca biliyorsun ki motivasyonumuz düşüyor.
Ben de ne zaman ayrı kalsam bir kaç lokma kaçamak oluyor.
Ama burada aktif olursam kaçamak yapmıyorum.
Şu an o kadar açım ki ama yemiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…