- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Ayşegülcüm heryer çok sıcak .Burda 3-4 gündür öyle bi sıcak varki kahvaltı yapasım gelmiyor. Sabah sadece karpuz yiyorum
Günaydın , burasıda çok sıcak canım uykularımız bölünüyorGunaydin kizlar.Herkese güzel bol enerjili bir hafta olsun inşallah.Off bu sıcaklarda uyumak ne zor ya.Uykusuz da ayakta kalmak çok zor oluyor.Sizde durumlar nasıl?
GünaydınGünaydın kızlar
A aa ne güzelkızlar günaydıniş yerime kavuştum sonunda ama maaş dönemi 2-3gün aktif olamıyorum pek hesapları karıştırıyorum yoksa maaşların topunun hesaplayıp göndermeden girmem haeriniz olsun geçen ay kimseye maaşı yatırmamışım ya şaka gibi ama gerçek pazartesi atmye gidem beni aradı nasıl stres oldum
iş yerinde ders çalışma hayalim de suya düştü hem maaş dönemi hem arkadaşım izinli napıcam hiç bilmiyorum
kilom bugün 122,7 bi de bunu eritmesi var çok zor bir hafta çok
UZAYIM açıköğretim canım web tasarım ve kodlama okuyorum ne manaysa
İnanılmaz sıcak. Ki ben bağa , dağın tepesine çıktım. Merkezden serin ama gece 5 dakika uyuyamadım zombi gibi geziyorumGunaydin kizlar.Herkese güzel bol enerjili bir hafta olsun inşallah.Off bu sıcaklarda uyumak ne zor ya.Uykusuz da ayakta kalmak çok zor oluyor.Sizde durumlar nasıl?
Aynen aynen. Bende bağa kaçtım merkeze göre serin ama yine de sıcak. Yarın yağmur bar diyorlar inşallah yağar.
Günaydın canım, sen şimdi Kayseri'de misin? Ben Kayseri den Maraşa gelince oranın serinliğini anladım. Maraş yanıyor, Kayserinin kıymetini bil
Regle dendir. Ay ben 65 kg olduğum günleri çok özledimcuma günkü kilomun aynısı 65.200 bugün... 3 gün sonra regli olacam onun etkisi olacak sanırım kilo oynamamış....
65ler zorladı beni bu sefer ...65i kırarsam tıkır tıkır gidecek
inşallah canım , çünkü gram kaçamak yapmıyorum sporda yapıyorum gitmeyince az da olsa çıldırıyorummmRegle dendir. Ay ben 65 kg olduğum günleri çok özledim65 bana yeter.
Devamlı kilo verilmez canım arada kas yapilanmasi da lazım bir de çok spor yapiyorsun eğer çok spor kilo verdirseydi futbolcular (sporcular)çok zayıf olmalari gerekirdi yani sporu kararda tutmalisin ben de çok seviyorum ama çok abarttiginda tartıya yansımıyor kas yorgunluğu ödem yaparinşallah canım , çünkü gram kaçamak yapmıyorum sporda yapıyorum gitmeyince az da olsa çıldırıyorummm
haklısın canım ama sporcular deli besleniyorlar maça çıkmadan makarna yediklerini biliyorumDevamlı kilo verilmez canım arada kas yapilanmasi da lazım bir de çok spor yapiyorsun eğer çok spor kilo verdirseydi futbolcular (sporcular)çok zayıf olmalari gerekirdi yani sporu kararda tutmalisin ben de çok seviyorum ama çok abarttiginda tartıya yansımıyor kas yorgunluğu ödem yapar
Makarna karbonhidrattir ve 3 saatte yakılır maç öncesi vücuttan yakmamak için o şekilde besleniyorlar. Protein de 7 saat de hazmedilir o yüzden az yiyoruz ve daha çok tok tutacak ürünler yiyoruz.haklısın canım ama sporcular deli besleniyorlar maça çıkmadan makarna yediklerini biliyorumben en azından onu yemiyorum.... ben turizmciyim çalıştığım otele sporcular gelir konaklardı menülerini ben hazırlardım taleplerine göre tabiii... onlar maça çıkmadan sabah makarna yiyip 2 saat sonra maça çıkıyorlardı... deli yiyorlar öyle kaşık hesabı pek yapmıyorlar ... ben yazık kaşık hesabı yapıyorummm
Adacım benim de gitmiyor kilolar.cuma günkü kilomun aynısı 65.200 bugün... 3 gün sonra regli olacam onun etkisi olacak sanırım kilo oynamamış....
65ler zorladı beni bu sefer ...65i kırarsam tıkır tıkır gidecek
Benim hep 4 günde ne giderse gidiyor... yılmak yok devam 🖒🖒🖒Adacım benim de gitmiyor kilolar.
Sıcaktan da ne beslenme düzenim kaldı ne spor.
Sıcaktan ayılamıyorum ancak yatıyorum.
Birde haftasonu misafir yorgunluğu.
3 gün var önümde artılar gitse. Az eksiye razıyım canım.
Günaydın kizlar ben de gideyim de kahvaltı hazirlayim
Bugün 3 günlük diyet kampım başlıyor
HAftanin 4 günü normal sağlıklı beslenme diyet listesi bungunlerde kaçamak yapabiliyoruz ama tartıya son 3 gün kalasi kampa giriyoruz ve farklı bir diyet listesi uyguluyoruz detox gibinasıl bir diyet canım o ben de bugün taylan kümelinin 3 günlük detoksunu yapacaktım ama sınavlarım var dayanamam diye başlamadım bugün inşallah biterse yarın başicam
Geçen hafta 5 günlük yapmıştım bu hafta 3 günlük yapacam . Diyetisyeninin kendi listesiyse uygulayabilirsin tabi ama benim diyetisyen her hafta değiştiriyor listeyi mesela sikilmiyoruz öyle olunca diyettenben her haftasonu yani cuma-cmt-pzr sağlıklı bir detoks listesi uygulamaya karar verdim diyetisyenimin gönderdiği bir liste var öyle ona bir sorayım onu uygulicam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?