Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım süpersin.
Haftasonu kızımın doğum günü beni mahvetti.
3 gün pasta vardı evde.
Bir de bu gün diyetisyene gideceğim diye de biraz rahattım.
Cumaya sabit çıksam yeter canım bana bu hafta
Hadi inşallah hüzel eksiler göreceğiz.
Eylülde okul başlayınca herkesi şok edeceğiz.

Günaydın kızlar Küçük bir kahve molası verdim Sınavlarım bitti çok şükür maaşları hesaplamaya başlamadan girip bi selam vereyim dedim ama maşallah kimsecikler yok
Geçmiş olsun canım.
Nasıl geçti sınavlar.
Hemen bakıyorum 3 günlük detoks.
Çok merak ettim.

günaydın canım , çok iyi yapmışsın gitmekle bizler ölçüyü ayarlayamıyoruz... dediği çok doğru biz birden kısıyoruz metabolizma dengesinide bozuyoruz....
Ona göre yersem de bu cuma artı çıkarım.
Kadın çok tatlıydı.
Telefonunu verdi. Her zaman sorabilirdin diyor.
Kaçamak yapacağın zaman beni ara diyor.
Çok tatlı. Sizin gibi bir bayan nasıl kilolu olur diyor.
Bomba gibi yapacağım sizi diyor.
Spor yapmadığın gün mesaj at bana diyor.
Çok tatlı bayıldım.

Çok iyi yapmışsın canım, diyetisyen desteği ile eminim ki daha sağlıklı ve kalıcı olarak hedef kilona ulaşacaksın. Menülerini merakla bekliyorum

Taaaaaa taaammmmmmm benim güzel takımımın güzel kadınları çok özledim sizi
Biz de seni özledik kaptanım.
Ahh şu zamanı yönetebilsem.
Sıcaktan 2 gündür mayıştım.
Bu gün hava serinledi çok şükür.
Ben kesin İskandinav ülkelerinde doğmalıydım.
Oralar serin.

Canım diyetisyene başlamana çok sevindim umarım diyetisyenin hakkında ilerleyen zamanda da benzer duygular hissediyor olursun. Menüsüne uyduğun takdirde artı çıkma meselesine gelince bence ona takılmadan uygulamaya başla ki metabolizman hızlansın başlangıçta. Düşük kalorili diyetlerle metabolizmamızı yavaşlatıyoruz maalesef o yüzden bazen gr gr gidip çoğu zaman da artıya geçiyoruz. Sen menüne şans ver farkını zaman içinde göreceksin inş

Sonunda formu doldurmaya fırsat bulabildim :)
13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Miraycan84
İsim (İsteğe Bağlı ):…
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız :43
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:mersin
Boyunuz :1.53
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :2. Gebelik+2 çocuk daha çok yemek demek

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Kırıkkale yanıyor yanıyor kızlar her yer mi bu kadar sıcak. Akşam eve gidince hiçbir şey yapasım gelmiyor. İştahım bile yok yemek yiyemiyorum. Dün öğleden sonra çok ağır bir sancım oldu. Önce gaz sancısı diye düşündüm. Bekledim biraz geçmeyince acile gittim. Röntgende gaz çıkmadı. Sanırım midem iyi değil bu aralar ama iyi olmaması için hiç sebep yok. Gastroenterolojiye gitmem gerekiyor ama endoskopi istemediğim için bir işe yarayacağını sanmıyorum. Mide için tavsiyeniz var mı? Sanırım dün hastanenin öğle yemeği dokundu. Çünkü yemekten sonra oldu.

bende diyetisyene gitmeden 3 gün çok yemiştim hahahah sanki açlıktan ölecekmiş gibi...
inşallah canım , eylülde herkes şaşıracakkkk

Ne güzel ben de görmüş oldum formu Hoş geldin canım aramıza.

hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermeler

Fırsat bu fırsat sabah ki menümü de yazayım
1 biber + 1 yumurtadan zeytinyağlı omlet
2-3 küçük dilim çavdar ekmeği
9 tane yeşil zeytin

Biz de seni özledik kaptanım.
Ahh şu zamanı yönetebilsem.
Sıcaktan 2 gündür mayıştım.
Bu gün hava serinledi çok şükür.
Ben kesin İskandinav ülkelerinde doğmalıydım.
Oralar serin.
Ah benim mantıktan biri daha:) ben kesinlikle rüzgarı olmayan bir yerde yaşayamam aşırı aşırı bunalıyorum. Günlerdir kayınvalidelerin evinde gece geç uyuyup sabaha kadar 184629459 defa kan ter içinde uyanıp sabah da en geç 7 de kalkıyorum oğlum da uyuyamıyor yorgun ve halsiz biçimde çoğu zaman da ağrılı biçimde güne başlıyorum.evimizi şimdiden özledik

canım sıcaklık konusunda osmaniyeyi ben hiç anlatmayayım sen buraları zaten biliyorsunnn çok sıcak yanmıyoruz artık yandık bilemmm
mide için gastrit mi problem nasıl bir sıkıtntı var midende yanma mı? reflü mü? ben çok çektim ki halada çekerim eğer dikkat etmezem... karbonatlı su iyi geliyor şişkinliği alıyor dene istersen...
nette bir araştır çiğ patates suyuda çok iyi geliyor midedeki yaraları iyileştiriyormuş ben bunuda denedim iyi geldi gerçekten....
birde geçen burada bir arkadaş yazdı sabah aç karnına ısırganotu çayı bir bardak içilirsede iyi geldiğini söyledi henüz denemedim ama aklımda....
benim mideme kakao, çiğ soğan , çiğ sarımsak, baharatların hepsi , şerbetli tatlı hiç iyi gelmez.... hııım birde mayalı şeyler mahvediyor şişkinlik yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…