Kaptan kampta çok güzel vakit geçirdi ve buraya gelip siradan hayatına donmek istemiyor. Biraz daha uzatıyor haftasonu halini heraldeGünaydın kızlar, kaptandan haberi olan varmı gelmiyo bi kaç gündür
Gelen ses çıkarırsa sessizlik bozulur değil miGunaydin kizlar.Takim çok sessiz sanki.
BencedeKaptan kampta çok güzel vakit geçirdi ve buraya gelip siradan hayatına donmek istemiyor. Biraz daha uzatıyor haftasonu halini heralde
Kaptan kampta çok güzel vakit geçirdi ve buraya gelip siradan hayatına donmek istemiyor. Biraz daha uzatıyor haftasonu halini heralde
Fark ettim valla çok kıskandım ne yalan soyleyim bende pikniğe gittim OgünAhhhhh ahhhhhh işte beni anlayan biri çıktı
Kamp çok güzeldi gerçekten
yazdım şimdi ben de şaşırdım yaz geldiği için sanırım daha çok dikkat etmiş herkes ben hariçKiloverenbiri canım bir tane de sağlıklı yemek tarifi yazman lazım unutma olur mu
Bu arada sadece 600 gramla sonuncu olmak çok üzücü
Günaydın canım, sınavların nasıl geçti?Günaydın kızlarKüçük bir kahve molası verdim Sınavlarım bitti çok şükür maaşları hesaplamaya başlamadan girip bi selam vereyim dedim ama maşallah kimsecikler yok
Bi bakayım, hayat boyu hiç detoks yapmadım ama sen böyle yazınca merak ettimbugün taylan kümelinin detoksunu yapıyorum 3 günlük ayrıntılarından bahsetmesi istemiyorumarayan bulsun ama takıma yazmasın lütfen çünkü tam dayaklık
günaydın canım , çok iyi yapmışsın gitmekleGünaydın kızlar.
Nasılsınız. Bu sıcaklar beni mahvetti.
Hava serinledi rahatladık biraz.
kızlar sabah diyetisyene gittim. Çok tatlı bir kadındı.
Bana yediklerim saydırdı ve dedi ki en fazla beş kg daha verirsin sonra aç yaşarsın dedi.
ömür boyu bu şekilde devam edebilecek misin dedi. Tabii ki hayır.
Bana dolu dolu menü verdi.
Seninle 4 ayda 16 kg verip ilk hedefi gerçekleştireceğiz. Sonra da 66 kgmı xorlayacağız dedi.
çok tatlıydı.
inşallah yapabilirim.
Çok sevindim canım diyetisyenini sevmeneGünaydın kızlar.
Nasılsınız. Bu sıcaklar beni mahvetti.
Hava serinledi rahatladık biraz.
kızlar sabah diyetisyene gittim. Çok tatlı bir kadındı.
Bana yediklerim saydırdı ve dedi ki en fazla beş kg daha verirsin sonra aç yaşarsın dedi.
ömür boyu bu şekilde devam edebilecek misin dedi. Tabii ki hayır.
Bana dolu dolu menü verdi.
Seninle 4 ayda 16 kg verip ilk hedefi gerçekleştireceğiz. Sonra da 66 kgmı xorlayacağız dedi.
çok tatlıydı.
inşallah yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?