Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen benim durumum da bu. Yufka falan da hiç iyi gelmiyor mesela

uykuyu tam alamayınca insan kötü oluyor... zor Allah yardımcın olsun canım.. dönüş ne zaman ?

Aynen benim durumum da bu. Yufka falan da hiç iyi gelmiyor mesela
aynen yufkada hiç iyi gelmiyor... mesala kv kendi pişirip yufka ekmek gönderir ama hiç yiyemem yiyince direkt yanma başlıyor midemde... Mide ilacı alınca da vucuddaki demiri atıyor o ilaçlar yani kısır döngü .... o yüzden mide ilaçlarını bıraktım doğal yollarda arıyorum tedaviyi.. En azından demirim yükseldi tekrardan tabii ilaç kullandım...

uykuyu tam alamayınca insan kötü oluyor... zor Allah yardımcın olsun canım.. dönüş ne zaman ?
Sorma canım ya kötü hissediyorum sürekli. Regl olacağıö bir de bugün yarın onun etkisiyle de fenalardayım sürekli yeme istepim var yerken doymuyorum yedikten sonra da kocaman bir karınla geziyorum saolsunlar mideme iyi gelmeyen ne varsa menülerde var. Çoğu zaman yemek işine el atamıyorum oğluma ben bakamıyorum deyip çekiliyorlar kenara ben de başına bir şey gelecek diye peşindeyim. Sürekli bir yerleri karıştırıyor ve tehlikeli hareketler yapıyor farklı bir evde olduğumuz için. Sinir küpüyüm

Günaydın canım, sınavların nasıl geçti?

sonuçlar belli değil ama öyle zannediyorum ki mükemmel olmasa da geçtim hepsinden :) çünkü soruların yarısı çıkmış sorulardan geldi ben de özetlere ve çıkmış sorulara çalışıp girdim sınavlara o yüzden sonuçtan gayet memnunum

Ben evde dikkat etmeye çalışıyordum canım dolma falan hiç yapmıyorum nerdeyse lahana yaprak hiç iyi gelmiyor burada sürekli var. Kızartmalar iyi gelmiyor ekşi mayalı ekmek vs her şey dokunuyor. Burası bana şimdiden iyi gelmedi. Toplamda üç hafta iznimiz var ama 2 haftadan sonra döneceğiz sanırım huzurlu değiliz hiç burada. Evimizde sakin hayatımıza dönmek istiyoruz. Hafta sonu gibi de annemlere geçeceğiz inş

tahmin edebiliyorum inan çok iyi anlıyorum çünkü bende o dönemlerden geçtim.... Tatil mi yapıyorum stres mi oluyorum belli olmuyordu evime gelince ohhh beeee diyordum

Çok iyi yapmışsın canım, diyetisyen desteği ile eminim ki daha sağlıklı ve kalıcı olarak hedef kilona ulaşacaksın. Menülerini merakla bekliyorum
Emin olamıyordum yediklerime az mı çok mu diye.
Bakalım iyi olur inşallah.
Beni çok güzel motive etti.
İnşallah senin gibi güzel kilolar veririm Ayşegülcüm.

Teşekkür ederim canım.
Bu gün başlıyacağım hemen .
Metabolizma yaşım 50 çıktı.
Yağ oranım yüksek çıktı.
Metabolizman yavaş olursa yağ yakımı zor olur diyor.
Bu yaz evdeyim en azından kilo işimi biraz halletmek istiyorum.

Bak bakalım

ay ne güzel maşallah çok ilgili görünüyor inşallah uyum içinde çalışırsınız canım

Geçmiş olsun canım.
Nasıl geçti sınavlar.
Hemen bakıyorum 3 günlük detoks.
Çok merak ettim.

bak ama yapma sakın ha

cumaya artı çık ama yapma sakın diyetisyeninin planına uymalısın mutlaka inan cumaya artı çıkman hiç ama hiç önemli değil diyetisyen kontrolün önemli

canım tekrar ediyorum cuma günü artı çık nolur sadece bu cuma artı çıkacaksın ne var valla bizi öldürecekse bucuma stresi öldürecek

gerçi kelin lacı olsa

Biz de seni özledik kaptanım.
Ahh şu zamanı yönetebilsem.
Sıcaktan 2 gündür mayıştım.
Bu gün hava serinledi çok şükür.
Ben kesin İskandinav ülkelerinde doğmalıydım.
Oralar serin.

ben ankara gibi serin mi serin bi memlekette doğup balıkesir gibi havası sayılı memleketlerden birinin mensubu olup mersin'e gelin geldim yaa yazık bana resmen

hoşgeldin

3 yudumda soğuk süt için bir bardak derler bizim burlarda denemekte fayda var

Hoşgeldin canım.
İnşallah çok güzel kilolar verirsin.

Çok mantıklı canım ben de pandemi döneminde hız vermiştim o yüzden iyi de oldu. Memlekette hareketimi artırdım ama yeme içme düzeni saatleri vs hiçbir şeyi bize uymuyor strese de giriyorum ama düzenlerini değiştiremüyoruz önümüze konulunca yiyoruz eve gidene kadar çok takılmamaya karar verdim. Düzen benim düzenim olmayınca maalesef olmuyor. İnş 1.5 haftaya kadar evime dönünce tekrar başlayacağım. İnsanların kıskanmayla karışık imrenen bakışlarını görmek çok güzel inş birlikte başaracağız sen daha da hızlı vereceksin. Şimdi yanında diyetisyen desteğin de var kim tutar seni:)

Keşke dışarda yemek yemeseniz

Öyle yaa çok sıcak Temmuz böyle geçecek anlaşılan

Çocuklar çocuklar ben de 2 tane üstelik ne anneannede ne babaannede evimizdeki gibi rahat edemiyoruz

50 ne yaa kaç yaşındasın bu arada

Çocuklar çocuklar ben de 2 tane üstelik ne anneannede ne babaannede evimizdeki gibi rahat edemiyoruz
Benim de iki tane 4.5 ve 1.5 yaşındalar. Oldukça yorucu oluyor evlere alışık olmayınca sürekli keşif derdinde oluyorlar. Şükür kızım kurtardı kendini de oğlum çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…