Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim de iki tane 4.5 ve 1.5 yaşındalar. Oldukça yorucu oluyor evlere alışık olmayınca sürekli keşif derdinde oluyorlar. Şükür kızım kurtardı kendini de oğlum çok fena
Kızım 7 oğlum 3 yaşında ama sonuçta çocuklar yaaa dediğin gibi evde karıştırmadıkları yerleri gittiğimiz yerde karıştırıyorlar bir de evde temkinliyiz ortada pek bir şey bırakmıyoruz babaannemizde ilaçlar ortada mesela anneannemizde başka birşey

Bugün ki menümü toptan yazayım
Kahvaltı

1 biber + 1 yumurtadan zeytinyağlı omlet
2-3 küçük dilim çavdar ekmeği
9 tane yeşil zeytin
Çay çay çay çay şaka maka 4 kupa çay içtim
Öğlen Yemeğinde
1 tabak kabak yemeği
2 dilim çavdar ekmeği
5-6 süs biberi turşusu
Daha çok yerdim de çocukların kahvaltısından hemen sofradan kalkıp çayımı aldım 3 kupa daha çay içtim
Akşam Yemeğinde
Lahana çorbası yapıcam ve söz canım sıkıldıkça lahana çorbası yiycem
Bu söz hem kendime hem size daha önce lahana çorbasını 2 kez denedim 2-3 kilo birden gitti
Sabahları kahvaltı yapıp öğle ve akşam yemeklerinde lahana çorbasını yemeyi düşünüyorum

Çok sevindim canım diyetisyenini sevmene bence de az yemek yüksek kilolarda mantıklı değil uzmanından tavsiye almak iyidir. Ama ara ogunlerini atlama sakin tokum diye hadi bakalım 4 ay sonra süper olacaksin insallah
İnşallah canım.
4 ay dayanabilirsem.
Düzen oturtabilmek önemli. Okulla birlikte zor oluyordu. Evde daha kolay olur şimdi.

bide büyüklere bunu kaldıralim denilince kızıyorlar.. benim babam kalp hastası , bize geldiğinde ilaçlar ortada baba bunları şöyle koyalım dediğimde gücenirdi... Neyseki kızımın küçüklükten beri ağzına bişey atmazdı yemeğe yüzü yok zaten

bizim bir aile dostumuz var kızlar, çocuğun şekeri çıktı aile bi anda sağlıklı beslenme moduna geçtiler .. günde 2 öğün bir minik ara ile beslendiler... şuan ailece zayıfladılar görmeniz lazım... ama bizim gibi yemek miktarları sınırlı değil... zararlı herşeyi ama herşeyi çıkardılar hayatlarından... et mi yenilecek doyana kadar yiyorlar.. tavuk mu bizim gibi gram hesabı yapmıyorlar yiyorlar.. bir yıl içinde incecik oldular karı koca ben bi gördüm şok oldum... bana hep diyorlar boşver gitme diyetisyene iki öğün birde ara öğün yap bak nasıl kilo veriyorsun diye... spor sadece yürüyüş yaptılar ailece.....

bize geldiklerinde yada biz onlara gittiğimizde ikramlar belli badem , ceviz , fındık, hurma , kayısı ,kuru üzüm ve çay başka hiç bir şey ikram edilmiyor.... ama nasıl sağlıklı besleniyorlar hayranım

Geçmiş olsun kaptanım.
Eşimin bir tane mide ilacı vardı ama adını unuttum.
O iyi geliyordu bana.
Bana da okulun yemeği dokunurdu.

Benim kızım da öyleydi ama oğlum yemeğe meraklı çok şükür şimdiye kadar bir şey olmadı ama buzdolabını açmıyor henüz açmaya alışırsa biz de babamızın ilaçlarını kaldırıcaaz

Ayyy onlar da pahalı yaa kötüsünü ben almak istemiyorum iyisini de ancak çocuklar için alabiliyoruz

Yürüyüş önemli tabii ama bırakın ailece yürümeyi benim yürüyüş yapmam bile olay oluyor bizim evde

İnsanın evi gibi olur mu hiç.
Ben de sıcaktan bazen bodruma kaçarım. Bodrum var benim evde normal yaşam alnı gibi. İki büyük camı var. Toprağın altı olduğu için çok serin olur.
Tek kişilik yatak aldım oraya kurdum.
Çok bunalınca kaçıyorum.

Düzen olmayınca olmuyor .
Bu kilolar düzensizlik içinde geliyor. Ama gitmesi için düzen istiyor. Ahhh ahhh.
Bir vereyim almamak için herşeyi yapacağım.
İnşallah canım o imrenme bakışlarını ben de görürüm. Herşeyden önce sağlık için istiyorum.
Her artı kilonun dizlere etkisi çok fazla.
Ben günde 500 merdiven inip çıkıyorum. Dizlerime üzülüyorum bazen.

500 deyince çok geldi tabii kendimi düşündüm de ben de 5 kata inip çıkıyorum hiç saymamıştım ama normal olabilir dizim kötü tabii hele sol dizim inerken sızlıyo ağır bir şey çıkardıktan sonra

Bugün menü
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı
12 badem

Akşam 16.45
1 karnı yarık
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

3 lt su içildi...
Sabah spor
60 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm

Akşam
2 saat dışarda tempolu yürüyüş yapıldı...

Bugünkü menüm
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
Peynir,domates,salatalık
1 dilim acuka sürülmüş t.b ekmeği
Ara öğün 11.30; 8 tane çiğ fındık
Öğlen 12.30; 1 tabak z.y fasulye
Akşam 16.00; yulaf lapası
19.00; şekersiz filtre kahve
1 kuru kayısı
2.5 litre su
40 dk. Hitt kardiyo

Çok geçmiş olsun çocuk için.
Ama aileyi de tebrik ediyorum. Çocuklarına ayak uydurmuşlar. Onu yalnız bırakmamışlar.

Çarşamba menü
Sabah 9.00
3 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
2 kayısı
2 ceviz

Öğlen 14.00
Haşlanmış tavuk but 2 adet
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 16.30
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma

Akşam 19.00
6 yemek kaşığı bamya
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

3 litre su
30 dk yürüyüş

Ada harika canım.
Afiyet olsun.

Menü de spor da Süper canım.
Afiyet olsun

Tam diyetisyen menüsü afiyet olsun canım çok güzel proğlanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…