- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Kızım 7 oğlum 3 yaşında ama sonuçta çocuklar yaaa dediğin gibi evde karıştırmadıkları yerleri gittiğimiz yerde karıştırıyorlar bir de evde temkinliyiz ortada pek bir şey bırakmıyoruz babaannemizde ilaçlar ortada mesela anneannemizde başka birşeyBenim de iki tane 4.5 ve 1.5 yaşındalar. Oldukça yorucu oluyor evlere alışık olmayınca sürekli keşif derdinde oluyorlar. Şükür kızım kurtardı kendini de oğlum çok fena
İnşallah canım.Çok sevindim canım diyetisyenini sevmenebence de az yemek yüksek kilolarda mantıklı değil uzmanından tavsiye almak iyidir. Ama ara ogunlerini atlama sakin tokum diye hadi bakalım 4 ay sonra süper olacaksin insallah
bide büyüklere bunu kaldıralim denilince kızıyorlar.. benim babam kalp hastası , bize geldiğinde ilaçlar ortada baba bunları şöyle koyalım dediğimde gücenirdi... Neyseki kızımın küçüklükten beri ağzına bişey atmazdı yemeğe yüzü yok zatenKızım 7 oğlum 3 yaşında ama sonuçta çocuklar yaaa dediğin gibi evde karıştırmadıkları yerleri gittiğimiz yerde karıştırıyorlar bir de evde temkinliyiz ortada pek bir şey bırakmıyoruz babaannemizde ilaçlar ortada mesela anneannemizde başka birşey
Geçmiş olsun kaptanım.Kırıkkale yanıyor yanıyor kızlar her yer mi bu kadar sıcak. Akşam eve gidince hiçbir şey yapasım gelmiyor. İştahım bile yok yemek yiyemiyorum. Dün öğleden sonra çok ağır bir sancım oldu. Önce gaz sancısı diye düşündüm. Bekledim biraz geçmeyince acile gittim. Röntgende gaz çıkmadı. Sanırım midem iyi değil bu aralar ama iyi olmaması için hiç sebep yok. Gastroenterolojiye gitmem gerekiyor ama endoskopi istemediğim için bir işe yarayacağını sanmıyorum. Mide için tavsiyeniz var mı? Sanırım dün hastanenin öğle yemeği dokundu. Çünkü yemekten sonra oldu.
Benim kızım da öyleydi ama oğlum yemeğe meraklı çok şükür şimdiye kadar bir şey olmadı ama buzdolabını açmıyor henüz açmaya alışırsa biz de babamızın ilaçlarını kaldırıcaazbide büyüklere bunu kaldıralim denilince kızıyorlar.. benim babam kalp hastası , bize geldiğinde ilaçlar ortada baba bunları şöyle koyalım dediğimde gücenirdi... Neyseki kızımın küçüklükten beri ağzına bişey atmazdı yemeğe yüzü yok zaten
Ayyy onlar da pahalı yaa kötüsünü ben almak istemiyorum iyisini de ancak çocuklar için alabiliyoruzbizim bir aile dostumuz var kızlar, çocuğun şekeri çıktı aile bi anda sağlıklı beslenme moduna geçtiler .. günde 2 öğün bir minik ara ile beslendiler... şuan ailece zayıfladılar görmeniz lazım... ama bizim gibi yemek miktarları sınırlı değil... zararlı herşeyi ama herşeyi çıkardılar hayatlarından... et mi yenilecek doyana kadar yiyorlar.. tavuk mu bizim gibi gram hesabı yapmıyorlar yiyorlar.. bir yıl içinde incecik oldular karı koca ben bi gördüm şok oldum... bana hep diyorlar boşver gitme diyetisyene iki öğün birde ara öğün yap bak nasıl kilo veriyorsun diye... spor sadece yürüyüş yaptılar ailece.....
bize geldiklerinde yada biz onlara gittiğimizde ikramlar belli badem , ceviz , fındık, hurma , kayısı ,kuru üzüm ve çay başka hiç bir şey ikram edilmiyor.... ama nasıl sağlıklı besleniyorlar hayranım
Yürüyüş önemli tabii ama bırakın ailece yürümeyi benim yürüyüş yapmam bile olay oluyor bizim evdebizim bir aile dostumuz var kızlar, çocuğun şekeri çıktı aile bi anda sağlıklı beslenme moduna geçtiler .. günde 2 öğün bir minik ara ile beslendiler... şuan ailece zayıfladılar görmeniz lazım... ama bizim gibi yemek miktarları sınırlı değil... zararlı herşeyi ama herşeyi çıkardılar hayatlarından... et mi yenilecek doyana kadar yiyorlar.. tavuk mu bizim gibi gram hesabı yapmıyorlar yiyorlar.. bir yıl içinde incecik oldular karı koca ben bi gördüm şok oldum... bana hep diyorlar boşver gitme diyetisyene iki öğün birde ara öğün yap bak nasıl kilo veriyorsun diye... spor sadece yürüyüş yaptılar ailece.....
bize geldiklerinde yada biz onlara gittiğimizde ikramlar belli badem , ceviz , fındık, hurma , kayısı ,kuru üzüm ve çay başka hiç bir şey ikram edilmiyor.... ama nasıl sağlıklı besleniyorlar hayranım
İnsanın evi gibi olur mu hiç.Ah benim mantıktan biri daha:) ben kesinlikle rüzgarı olmayan bir yerde yaşayamam aşırı aşırı bunalıyorum. Günlerdir kayınvalidelerin evinde gece geç uyuyup sabaha kadar 184629459 defa kan ter içinde uyanıp sabah da en geç 7 de kalkıyorum oğlum da uyuyamıyor yorgun ve halsiz biçimde çoğu zaman da ağrılı biçimde güne başlıyorum.evimizi şimdiden özledik
Düzen olmayınca olmuyor .Çok mantıklı canım ben de pandemi döneminde hız vermiştim o yüzden iyi de oldu. Memlekette hareketimi artırdım ama yeme içme düzeni saatleri vs hiçbir şeyi bize uymuyor strese de giriyorum ama düzenlerini değiştiremüyoruz önümüze konulunca yiyoruz eve gidene kadar çok takılmamaya karar verdim. Düzen benim düzenim olmayınca maalesef olmuyor. İnş 1.5 haftaya kadar evime dönünce tekrar başlayacağım. İnsanların kıskanmayla karışık imrenen bakışlarını görmek çok güzel inş birlikte başaracağız sen daha da hızlı vereceksin. Şimdi yanında diyetisyen desteğin de var kim tutar seni:)
500 deyince çok geldi tabii kendimi düşündüm de ben de 5 kata inip çıkıyorum hiç saymamıştım ama normal olabilir dizim kötü tabii hele sol dizim inerken sızlıyo ağır bir şey çıkardıktan sonraDüzen olmayınca olmuyor .
Bu kilolar düzensizlik içinde geliyor. Ama gitmesi için düzen istiyor. Ahhh ahhh.
Bir vereyim almamak için herşeyi yapacağım.
İnşallah canım o imrenme bakışlarını ben de görürüm. Herşeyden önce sağlık için istiyorum.
Her artı kilonun dizlere etkisi çok fazla.
Ben günde 500 merdiven inip çıkıyorum. Dizlerime üzülüyorum bazen.
Kırk yaşındayım canım.50 ne yaa kaç yaşındasın bu arada
Çok geçmiş olsun çocuk için.bizim bir aile dostumuz var kızlar, çocuğun şekeri çıktı aile bi anda sağlıklı beslenme moduna geçtiler .. günde 2 öğün bir minik ara ile beslendiler... şuan ailece zayıfladılar görmeniz lazım... ama bizim gibi yemek miktarları sınırlı değil... zararlı herşeyi ama herşeyi çıkardılar hayatlarından... et mi yenilecek doyana kadar yiyorlar.. tavuk mu bizim gibi gram hesabı yapmıyorlar yiyorlar.. bir yıl içinde incecik oldular karı koca ben bi gördüm şok oldum... bana hep diyorlar boşver gitme diyetisyene iki öğün birde ara öğün yap bak nasıl kilo veriyorsun diye... spor sadece yürüyüş yaptılar ailece.....
Ada harika canım.Bugün menü
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı
12 badem
Akşam 16.45
1 karnı yarık
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3 lt su içildi...
Sabah spor
60 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
Akşam
2 saat dışarda tempolu yürüyüş yapıldı...
Menü de spor da Süper canım.Bugünkü menüm
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
Peynir,domates,salatalık
1 dilim acuka sürülmüş t.b ekmeği
Ara öğün 11.30; 8 tane çiğ fındık
Öğlen 12.30; 1 tabak z.y fasulye
Akşam 16.00; yulaf lapası
19.00; şekersiz filtre kahve
1 kuru kayısı
2.5 litre su
40 dk. Hitt kardiyo
Tam diyetisyen menüsü afiyet olsun canım çok güzel proğlanmışÇarşamba menü
Sabah 9.00
3 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
2 kayısı
2 ceviz
Öğlen 14.00
Haşlanmış tavuk but 2 adet
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 16.30
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma
Akşam 19.00
6 yemek kaşığı bamya
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
3 litre su
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?