Menü süper, spora diyecek bişey bulamıyorum artıkBugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı
Akşam 16.45
Kıymalı patlıcan yemeği 11 yk kaşığı
1 kızarmış form ekmek
1 kase cacık
3 lt su içildi
Sabah spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
Akşam
2 saat dışarda tempolu yürüyüş yapıldı...
Bağırsaklar için çok iyi geliyor canım.. aynı zamanda metabolizmayı hızlandırıyormuş diyetisyen önerdi 🖒🖒🖒Menü süper, spora diyecek bişey bulamıyorum artıkketen tohumu yağı ne işe yarıyo bu arada cnm merak ettim
Bende 7 de kalkıyorum ilk başlarda zor oluyordu ama artık hiç zorlanmıyorum çok açlık hissettiğimde bi avuç sarı leblebi yiyorum bol su içiyorum hiç sıkıntı olmuyor.çok güzel menü, en güzel beslenme 2 öğün aslında bende hafta sonları 2 öğün besleniyorum aralarda kahve kuruyemişle geçiştiriyorum, hafta içi 7 de kalktığım için 2 öğün zor oluyo malesef
İlk sayfadaki tanıtım formunu doldur canım .. kaptanımız gelince açıklama yapacaktırArkadaşlar benim 5 6 kilo fazlam var bir de kas kazanmam lazım. Ben bu gruba geleyim mi şimdi ne yapayım? Bildirim gelmiş de. Fitmişsiniz öyle duydum.
Sporun güzel canım 🖒🖒 kendi adıma şunu söyleye bilirim açken yapılan spor daha çok yağ yakıyor... ben sabahları kahvaltı öncesi spor yaparım... ama sana nasıl uyarsa yeter ki hayatımıza haraketlilik katalım ...Ben bisey sorucam haftada 4 5 gun spor yapiyorum ama sporu dogru sekilde yapiyomiyum bilmiyorum. Bugun ornegin 15 dk leslie sonrasinda 20 dk basen antremani 10 dk karin antremani yaptim antremanlar nike teaining uygulamasindan bayagi zorluyor bir iki cm inceldim bile bir iki haftadir yapiyorum. Ama kilo vermek icin dogrumu?
Hergün buraya gün içerisinde yediğimiz menüyü ve yaptığımız sporları yazıyoruz.. bir kaç sayfa geçmişte menü örnekleri görebilirsiniz...Yaptığınız egzersizleri, yeme içmeyi takip ettiğiniz bir uygulama var mı? Paylaşırsanız çok işime yarar.
Ben ac karma yapamam o yuzden kahvaltidan 1 saat sonra yapiyorum sabahlari. Orasi oyle ama iki aydir ciddi efor sarfediyorum yediklerime dikkat ediyorum ama giden iki kilo olunca canim sıkılıyor yani daha cok cabalamaliyim ama daha az yersem nasil ayakta kalicam bilmiyorumSporun güzel canım 🖒🖒 kendi adıma şunu söyleye bilirim açken yapılan spor daha çok yağ yakıyor... ben sabahları kahvaltı öncesi spor yaparım... ama sana nasıl uyarsa yeter ki hayatımıza haraketlilik katalım ...
Birde biz bu kiloları bi anda almadık sabırla ısrarla diyete ve spora devam etmek lazım...🖒🖒
Yazio diye bir uygulama var ben bazen kullaniyorum ama orda size verilen gunluk kalori hakkina aldanip nasilsa daha kalori alabilirim diyip yemeyecekseniz kullanin derim yaptigin sporu falanda ekliyorsun ictigin suyuda :)Yaptığınız egzersizleri, yeme içmeyi takip ettiğiniz bir uygulama var mı? Paylaşırsanız çok işime yarar.
Menülerini yaptığın sporu , ne kadar su içiyorsun gün içeriainde bi yaz canım bakalım nerde sıkıntı var birlikte bulalım.. az yemek vücudu kitler kilo veremeZsin..Ben ac karma yapamam o yuzden kahvaltidan 1 saat sonra yapiyorum sabahlari. Orasi oyle ama iki aydir ciddi efor sarfediyorum yediklerime dikkat ediyorum ama giden iki kilo olunca canim sıkılıyor yani daha cok cabalamaliyim ama daha az yersem nasil ayakta kalicam bilmiyorum
Tamamdir yarindan itibaren yazicamMenülerini yaptığın sporu , ne kadar su içiyorsun gün içeriainde bi yaz canım bakalım nerde sıkıntı var birlikte bulalım.. az yemek vücudu kitler kilo veremeZsin..
Az su mu içiyorsun? Sürekli hem susamışsken çay kahve içersen bir yandan yemek yersin.Evet çok doğru birde ekmeği çok seviyorum dün Antep pidelerinden 1 buçuk pide bitirdim akşamda 3 -4 tane taze tost ekmeği yedim iştah çok arttı çoook(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?