Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta, yarım domates ve salatalık, 5 adet zeytin ve beyaz peynir yiyorum. Bir bardak şekersiz çay içiyorum. 1 saat sonra türk kahvesi içiyorum ve yarım saat sonra egzersiz yapıyorum 1 saat kadar. Öğlen yemek yemiyorum atıştırma olarak siyah kuru üzüm, 5 adet badem- ceviz yiyorum. Kefir içiyorum yarım su bardağı kadar. 1 adet muz yiyorum gün içinde. Akşam yemeğinde çoban salata karpuz çorba ve (varsa)et yemeği yiyorum. Hiç ekmek tüketmiyorum.

Hoşgeldin canım.
Bol eksili bir kk olması dikeyiğle.

Hepinize basarilar dilemeye geldim
2,3 defadir bildirim geliyor

Vermek isteyenlerden almak isteyenlere,verdim,aldim ama hep boyle kalsam diyenlere hepinize basarilar diliyorummm hersey gonlunuzce olsun

Kilodur verilir alinir ennnn basta Allah hepinize saglik sihhat enerji versin

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı

Akşam 16.45
Kıymalı patlıcan yemeği 11 yk kaşığı
1 kızarmış form ekmek
1 kase cacık

3 lt su içildi
Sabah spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm

Akşam
2 saat dışarda tempolu yürüyüş yapıldı...

Ben canim istediğinde kg alıp istediğim zaman verenlerdenim. Bu aralar birazcık balik et takilmak istedim 5 kg aldım ama şimdi kıyafet sıkıntısı çekiyorum. Kg veresim var.

Su an ki durumum

Boy : 160

Kg : 60

Çocuk sayısı : 2

Kilo almak ve vermek isteyen de bana danisabilir.
En güzel hedefe ulaşma şartı : kararlılık.

Eger zayıflamak istersem ekmeği o gun itibarıyle keserim.bol sulu yemekler ve hazir gidasiz bir hayat. Yeşillik ve
Su .
Meyve.

Kilo almak istersem o gun en az 1 somun ekmek yerim .
Tatlılar pogacalar börekler hazir gidalar ve az su. Ha en onemlisi de az hareket bol uyku gelsin kilolar.

Siz hangisisiniz?

Adacığımmm
İyiyim çok şükür sen nasılsın
Kilo aldım yine ya. 71-72 falanım valla
Sen neler yapıyorsun senin kilon kaç
Olsun yine verirsin yeterki o motivasyon gelsin 🖒🖒
Bende en son 67leri görünce tekrar kürkçü dükkanına döndüm yine diyetisyene başladım şuan 63.900 lerdeyim... yine 5li rakamlara inmek istiyorum...
Gelsene takıma seni burada görmek güzel

Harikasın yaa maşallah senin azmine disiplinine hayranım zaten ben kurban sonuna erteledim canım ya. ıEmzirmeyi de bitirip öyle başlayacağım inşallah tekrar. Sohbete gelirim arada inşallah

Harikasın yaa maşallah senin azmine disiplinine hayranım zaten ben kurban sonuna erteledim canım ya. ıEmzirmeyi de bitirip öyle başlayacağım inşallah tekrar. Sohbete gelirim arada inşallah
Sağol canım yine sporun dibini vuruyorum bekleriz canım ne zaman istersen gel...

3/4 günlük saçma sapan beslenme düzeninden sonra eski günlerime döndüm bugün nihayet
Sabah 07.00; kayısılı yulaf lapası
Ara öğün 11.30; 1 avuç leblebi
Öğlen 13.00; ton balıklı salata
Akşam 18.30; 2 tane fırında baget
Ayran
Salata
2.5 litre su
45 dk. Hitt kardiyo

çok güzel menü, en güzel beslenme 2 öğün aslında bende hafta sonları 2 öğün besleniyorum aralarda kahve kuruyemişle geçiştiriyorum, hafta içi 7 de kalktığım için 2 öğün zor oluyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…