Hoşgeldin canım.Kullanıcı Adı :dahliadivin
İsim (İsteğe Bağlı ): dahlia :)
Mesleginiz: Modelist ama iki yildir calismiyorum
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 170
Kilonuz: 64.2
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Zamanla birkac kilo aldim en son pandemi doneminde 3 kilo daha aldim ikisini vermis halim bu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Kendimi oyle daha iyi hissedicem
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayir
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. Evet :)
Hosbulduk yerimde sayiyorum sizinle dususe gecicem insallah:)Hoşgeldin canım.
Bol eksili bir kk olması dikeyiğle.
Kesinlikle çok etkileyiciydi.🖒🖒🖒..
Kaç kilosun canım , takıma katıl istersen elimizden geldiğince destek olalım...Bende kilo vermek istiyorum olmuyor
Anka nasılsın ??Selam hepsi çıtır hepsi fit hepsi güzel 13. Takım
Nasılsınız
AdacığımmmAnka nasılsın ??geçen temizlik yapıyordum birden aklıma geldin ne yapıyor nasıl acaba kilo durumu nasıl diye düşündüm
Olsun yine verirsin yeterki o motivasyon gelsin 🖒🖒Adacığımmm
İyiyim çok şükür sen nasılsın
Kilo aldım yine ya. 71-72 falanım valla
Sen neler yapıyorsun senin kilon kaç
Harikasın yaa maşallah senin azmine disiplinine hayranım zatenOlsun yine verirsin yeterki o motivasyon gelsin 🖒🖒
Bende en son 67leri görünce tekrar kürkçü dükkanına döndümyine diyetisyene başladım şuan 63.900 lerdeyim... yine 5li rakamlara inmek istiyorum...
Gelsene takıma seni burada görmek güzel
Sağol canım yine sporun dibini vuruyorumHarikasın yaa maşallah senin azmine disiplinine hayranım zatenben kurban sonuna erteledim canım ya. ıEmzirmeyi de bitirip öyle başlayacağım inşallah tekrar. Sohbete gelirim arada inşallah
Sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta, yarım domates ve salatalık, 5 adet zeytin ve beyaz peynir yiyorum. Bir bardak şekersiz çay içiyorum. 1 saat sonra türk kahvesi içiyorum ve yarım saat sonra egzersiz yapıyorum 1 saat kadar. Öğlen yemek yemiyorum atıştırma olarak siyah kuru üzüm, 5 adet badem- ceviz yiyorum. Kefir içiyorum yarım su bardağı kadar. 1 adet muz yiyorum gün içinde. Akşam yemeğinde çoban salata karpuz çorba ve (varsa)et yemeği yiyorum. Hiç ekmek tüketmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?