Bizim normalde askeri kamplar falan oluyor çıktığında onlara gidiyoruz geçen yıl da sadece konakladığımız bir otel tatili yaptık tüm günler farklı plajlara tarihi yerlere gidip gezdik tek bir yerde kalamıyoruz gezmeyi seviyoruz ama ne bileyim bir duşu tuvaleti olsun istiyorum kaldığım yerin:) neyse evime bir döneyim de hayırlısıyla inş gezmeye gitmek istiyorum sinop konaklayacak yer bulamazsam zor olur da samsuna gidebilirim kurtarır orası da. 1.5 saat uzaklıkta.Deniz için Sinop'a git tabii ki ama kampta kalma çocuklarla. Ben seviyorum kamp hayatını. Hatta şimdiye kadar hiç tatil için otele gitmedim. Ama sevmeyen biri için çok zor olur. Orman kampı çok kalabalıktı. Normal yani pis olmasın.
Önceki zayıflama serüvenimde yürüyüşte 10 000 adım dan aşağı atmazdım İp atlarsam 3000 atlardım Leslie de yaptım severim leslie yi ama en etkilisi dediğim gibi ip atlama kolları bile incelttiği içinBen 168 boyundayım. Yola 70 kilo ile başladım ilk hurma diyeti yaptım 1 hafta ve sonrasında az kalorili diyete devam ederek 6 kilo verdim 1 buçuk ayda. 2 hafta kadar 64’te takılı kaldım ne yapsam gram gram inmeye başladı. Ama sonunda 63 ü görebildim. Devamı da gelir inşallahLesli’yi denemenizi öneririm hem evde yürüyüş yapmış oluyorsunuz hemde egzersiz yapıyorsunuz ve güzel kilo verdirip sıkılaştırıyor. İp atlamayı bıraktıysanız tekrar başlamanızı öneririm ben sabah yürüyüş yapıyorum sonra eve gelince önce Lesli sonra 5-10 dk ip atlama yapıyorum. Geçen hafta tam istediğim gibi yapamadım ama bu hafta tam istediğim gibi oldu. Bana doktorum kahvaltıyı 9 dan sonraya bırakma ve akşam 7 den sonra bir şey yeme dedi ben 7-8 gibi kahvaltımı yapıyorum akşam değişebiliyor eşime göre ama kalori olarak dikkat ettiğim için sorun olmuyor.
Ayy İnşallah yaa inatla yeni kıyafet almıyorum kilo vericem diye 3 yazdır aynı kıyafetler eskimeye başladılar artık
Ben yine kilo veremedim hiç kaçamak yok aslında
91. 8 kilom
Bıktım bu 90 li kilolardan
İnşallah diyetisyen ölçtü 3.5 kilo ödem varmış bende onları versem zaten 80 li kilolar ama olmuyor birturluPes etmek yok. Bu hafta olmazsa haftaya. Az kaldı 9 lara veda etmeye
Ben de almıyorum canım.Ayy İnşallah yaa inatla yeni kıyafet almıyorum kilo vericem diye 3 yazdır aynı kıyafetler eskimeye başladılar artık
Bravo kaptan ya.Deniz için Sinop'a git tabii ki ama kampta kalma çocuklarla. Ben seviyorum kamp hayatını. Hatta şimdiye kadar hiç tatil için otele gitmedim. Ama sevmeyen biri için çok zor olur. Orman kampı çok kalabalıktı. Normal yani pis olmasın.
Ayy ne kötüBravo kaptan ya.
Bana göre de değil kamp hayatı.
Alışayım diyorum. Kamp alanlarına günübirlik gittim bir iki sefer yok alışamıyoru .
Oteli de sevmiyorum.
Ev benim için en güzel tatil.
Nereye gidersem günübirlik gitmem gerek. Eşim nefret ediyor bu huyundan
İp ve yürüyüş vazgeçilmezim yaÖnceki zayıflama serüvenimde yürüyüşte 10 000 adım dan aşağı atmazdım İp atlarsam 3000 atlardım Leslie de yaptım severim leslie yi ama en etkilisi dediğim gibi ip atlama kolları bile incelttiği için
Cansın yaa çok sağol
Aslında doğumdan sonra bu kadar kalmamıştı ama emzirme döneminde önüne geçemedim.Artık bebiş büyüdügü gibi gidişata dur dedim.İnşallah bende de kalmazHoşgeldin sen de çok almışsın kiloyu ben de 2 gebeliğimde 20 şer kilo aldım ama ilkinde verince kalmadı fazla
Sabah 57.5kg gördüm neden mi çünkü regl geliyo daha gelmeden şişkinliği geldi.Bi de midem feci.Lavabo sorunu yaşıyorum.Yani çıkamıyorum.Ama 1haftadir spor yapmadım.Yürüyüş yaptım sadece bol bol.Bir de sürekli hareket halindeydim.Malum bayram temizliği kaptanım.@Aysegul 6666dira90 @krtp86 kızlar sizlerden de kilo bildirimi bekliyorum. Mezun oldunuz diye benden kurtulamayacaksınız
Geçenmiraycan84 canım sen bildirim yapmadın mı?
Hiç takma insanın evi gibisi yok çocuklu da çocuksuz da evde rahatım neden çünkü haftanın 5 günü zaten dışarda olunca ömür boyu evde kalmak en güzel ödül oluyor insanaBravo kaptan ya.
Bana göre de değil kamp hayatı.
Alışayım diyorum. Kamp alanlarına günübirlik gittim bir iki sefer yok alışamıyoru .
Oteli de sevmiyorum.
Ev benim için en güzel tatil.
Nereye gidersem günübirlik gitmem gerek. Eşim nefret ediyor bu huyundan
İlginç neden yapma dedi acaba olmuyo tabiii örnek ben 1 ay düzenli yürüdüm 3 kilo kadar verdim bırakınca 3 kilo olmasa da aldım tabiiBu hafta diyetisyeni dinledim spor yapmadım ama sporsuz olmuyor bence ay bilemedim ki herkesten az yiyorum benimle yiyenler kilo veriyor ben aynıyım doktora mı gitsem acaba beni engelleyen ne takıldım 92 91 kiloya
Olur mu göbek kalça kollar tişörtün kolu hafif kısalınca çok kötü görünüyoİp ve yürüyüş vazgeçilmezim yagöbeğimi götürsün yeter bana
Ben de 57,50 olmak istiyoruuuum şaka maka 68.50 ydim bu sabah çok kötü yaaa gitse de gram gram gidiyo resmenSabah 57.5kg gördüm neden mi çünkü regl geliyo daha gelmeden şişkinliği geldi.Bi de midem feci.Lavabo sorunu yaşıyorum.Yani çıkamıyorum.Ama 1haftadir spor yapmadım.Yürüyüş yaptım sadece bol bol.Bir de sürekli hareket halindeydim.Malum bayram temizliği kaptanım.
68.50 yim sabah yazmıştım da hangi mesajdı ben de bulamadımmiraycan84 canım sen bildirim yapmadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?