Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin sen de çok almışsın kiloyu ben de 2 gebeliğimde 20 şer kilo aldım ama ilkinde verince kalmadı fazla

Merhaba sadece kilo bildirimi yapiyoruz degilmi?
kilom pazartesi gunu 64.2 İdi bu sabah 63.8 gordugum sonuctan memnunum ama ger hafta cuma bu rakami gorup haftasonu koruyamiyorum insa Bu hafta koruycam yuzde hesabi nasil yapiliyordu bilemedim :)

İyi aklıma getirdin ben de yapıyım öğlen gidince muzlu süt çocuklarda içsin

İp atlama en çok kalori harcatan spor 50 li kilolarda kilo zor verilir ama ayda 5 kilo vermişliğim var

O kurabiyeler yok mu kurabiyeler çocuklar yesin diye yapa yapa beni bu hale getirdi

İp atlama en çok kalori harcatan spor 50 li kilolarda kilo zor verilir ama ayda 5 kilo vermişliğim var
İnşallah bende öyle yapabilirim 64.6 ile başlamıştım buraya bu sabah 63.9 geldim. İnşallah daha da verebilirim. Önceden 5dk atlıyordum ip ama artık arttırmaya çalışıyorum ki kaslar alışmasın. Her gün dk olarak farklı yapmaya çalışıyorum bu yüzden. 50 li kiloları görebilirim inşallah. Hala kan ilacı kullanmaya devam ediyorum ve tekrar verdiğim kiloları almaktan korkuyorum.

Merhaba M merve_eymen
164 boya 49 kilo muuu
Gözlerime inanamadım tekrar tekrar baktım
İdeal kiloda olduğunuzu cidden düşünüyormusunuz? Bence boyunuza göre minimum ideal kilo 55 kilodur

normalde bende öyle düşünüp kilo almaya çok çalıştım olmadı hamile kaldım 48kiloyla 1 sene geçmedi 48 kiloya düştüm şimdi 49 oldum.. kilo alamıyorum ve öyle çok çok zayıf görünmüyorum o yüzden bende bıraktım önemli olan sağlıklı dinç olabilmek diye düşünüyorum.. o yüzden olursa burada olucam

Merhaba sadece kilo bildirimi yapiyoruz degilmi?
kilom pazartesi gunu 64.2 İdi bu sabah 63.8 gordugum sonuctan memnunum ama ger hafta cuma bu rakami gorup haftasonu koruyamiyorum insa Bu hafta koruycam yuzde hesabi nasil yapiliyordu bilemedim :)
Maaaalesef ben de hafta sonu her türlü alanlardanım bilmem boğazımı tutamadığımdan bilmem yürüyüş yapamadığımdan söz ben de dikkat edeceğim bu hafta sonu

Benim boyum 1,53 5 yıl önce 64 lü kilolarda başladım ip atlamaya karnım kalçalar bacaklar sıkıştığı gibi kollarım bile sıkılaşmıştı 52 kiloyu gördüm 2015 in sonbaharında sonra 2. gebelik emzirme derken 68 de takıldım oğlum 3 buçuk yaşında hala veremedim

Maaaalesef ben de hafta sonu her türlü alanlardanım bilmem boğazımı tutamadığımdan bilmem yürüyüş yapamadığımdan söz ben de dikkat edeceğim bu hafta sonu
Haftasonu diyetimizi uygulayabilsek saten biticek bu is boyle suruncemede kaliyo hadi bu hafta cok dikkat edelim :)

İp atlama hic aklima gelmemisti evet cok etkili bugun bende leslie ve ip atlama yapayim ozaman hem cesitlilik olur her gun ayni sporu yapmamis olurum :)

kiz sen 3 çocuk için inanılmaz kilodasin hiç takma

Canım süper Tebrikler.
Hadi hep birlikte vereceğiz inşallah.

Hoşgeldin canım.
Bol eksili bir kk olması dileyiğle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…