- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Yaa tamam çocuklar yiyor da bu makarnayı biz niye yiyoruz yaaa
Ben 168 boyundayım. Yola 70 kilo ile başladım ilk hurma diyeti yaptım 1 hafta ve sonrasında az kalorili diyete devam ederek 6 kilo verdim 1 buçuk ayda. 2 hafta kadar 64’te takılı kaldım ne yapsam gram gram inmeye başladı. Ama sonunda 63 ü görebildim. Devamı da gelir inşallahBenim boyum 1,53 5 yıl önce 64 lü kilolarda başladım ip atlamaya karnım kalçalar bacaklar sıkıştığı gibi kollarım bile sıkılaşmıştı 52 kiloyu gördüm 2015 in sonbaharında sonra 2. gebelik emzirme derken 68 de takıldım oğlum 3 buçuk yaşında hala veremedim
Benim boyum 1,53 5 yıl önce 64 lü kilolarda başladım ip atlamaya karnım kalçalar bacaklar sıkıştığı gibi kollarım bile sıkılaşmıştı 52 kiloyu gördüm 2015 in sonbaharında sonra 2. gebelik emzirme derken 68 de takıldım oğlum 3 buçuk yaşında hala veremedim
İyiyim canım sen nasılsın? Bu hafta yolvculuk nereye bakalım? diyet ve spor anlamında bu hafta hiçbir şey yapamıyorum salı ya da çarşamba döneceğiz evimize inş toparlanacağım. Tartı düzgün tartmıyor o yüzden net rakamımı da bilmiyorum hiç.pessinus canım sende ne var ne yok nasıl gidiyor?
İyiyim canım sen nasılsın? Bu hafta yolvculuk nereye bakalım? diyet ve spor anlamında bu hafta hiçbir şey yapamıyorum salı ya da çarşamba döneceğiz evimize inş toparlanacağım. Tartı düzgün tartmıyor o yüzden net rakamımı da bilmiyorum hiç.
İyi yolculuklar diliyorum canım güzergah çok güzel kazasız belasız gidin gelin. Kaz dağlarına bayılmıştım bandırmaya yakın olunca o taraflara gidebilmiştik şimdi iki küçük çocukla insanın gözü kesmiyor. Ahh sen gezip dolaştıkça hatıralarım canlanıyor. Ben yeşilin her tonunu çok seviyorum hele bir de mavi varsa o yeşillikte bayılıyorum. Eşim haftaya sinop a kampa gidelim diyor ama çocuklarla olur mu bilmiyorum hiç. Ne dersin siz nerede konaklamıştınız? Eşimlerin gittiği kamp alanında lavabolar berbat durumdaymış öyle bir ortam istemiyorum ben de. Ne tavsiye edersinSenelik izne ayrıldım canım bayrama kadar. Bu gece sabaha karşı yola çıkacağız. Yarın kahvaltıya Bursa'dayız inşallah. Ardından Balıkesir, Çanakkale, Kaz dağları derken yaklaşık 1 hafta yollarda olacağız. Sonrasında İzmir'deyiz inşallah. Bayram bitmeden de eve döneceğiz. Ben tatilde de dikkat edeceğim artık 0 kaçamakla yola devam etmeye karar verdim. En son Sinop kaçamağından sonra ipin ucu kaçtı biraz
İyi yolculuklar diliyorum canım güzergah çok güzel kazasız belasız gidin gelin. Kaz dağlarına bayılmıştım bandırmaya yakın olunca o taraflara gidebilmiştik şimdi iki küçük çocukla insanın gözü kesmiyor. Ahh sen gezip dolaştıkça hatıralarım canlanıyor. Ben yeşilin her tonunu çok seviyorum hele bir de mavi varsa o yeşillikte bayılıyorum. Eşim haftaya sinop a kampa gidelim diyor ama çocuklarla olur mu bilmiyorum hiç. Ne dersin siz nerede konaklamıştınız? Eşimlerin gittiği kamp alanında lavabolar berbat durumdaymış öyle bir ortam istemiyorum ben de. Ne tavsiye edersin
Daha önce gitmiştik canım orduevinde kalmıştık o zaman hatta eşim de arkadaşlarıyla kampa gitmişti orman kampındaydılar sanırım tuvaletler çok kötüydü dedi. Kamp yaşamı pek bana göre değil de işte:):) hiç yapamazsam samsuna günübirlik gidip geleceğim deniz görmem lazım çok bunaldım resmenCanım bizim kaldığımız yer Akgöl Sinop'a uzak bir yer ayrıca tek aile için çok uygun değil. Biraz kalabalık olmak lazım. Biz dört ayrı ekiptik. Orada buluştuk. Gece sadece konakladık. Genel anlamda Sinop çok kalabalık geldi bana. Orman kampında kaldı arkadaşlar ikinci gece. Acayip sinek vardı. Vedalaşmak için uğradık orası da çok kalabalıktı. Açıkçası çocuklarla şu aralar sana çok tavsiye etmem. Ama Sinop mutlaka gidilip görülmesi gereken bir yer. Çok güzel çünkü.
Ayy İnşallah yaa inatla yeni kıyafet almıyorum kilo vericem diye 3 yazdır aynı kıyafetler eskimeye başladılar artıkVeremedim diye umutsuzluğa kapılıp beynine yanlış mesaj yollama. Vereceğiz mutlaka unutma bunu
Daha önce gitmiştik canım orduevinde kalmıştık o zaman hatta eşim de arkadaşlarıyla kampa gitmişti orman kampındaydılar sanırım tuvaletler çok kötüydü dedi. Kamp yaşamı pek bana göre değil de işte:):) hiç yapamazsam samsuna günübirlik gidip geleceğim deniz görmem lazım çok bunaldım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?