Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım? Evime döndüm sonunda dün akşam itibariyle. İnsanın evi gibisi yok. Çocuklar bile deli özlemişler evi. Neyse tartı bildirimi yapayım ama gerçekçi rakamlar olmayacaktır yolculuktan sonra
68.6 sabah gördüğüm rakam. Üç hafta önce 66.6 ile yola çıkmıştım. Kilo aldım bu bir gerçek ama ödemi de hesaba katıyorum. Bakalım artık tekrardan başlayacağım dikkat etmeye eylüle kadar gidecek kilolar

Tamam kaptanım anlaştık artık bırakmak yok ben de bu durumdan müzdaribim çok gerçekten balıkesir'e gittiğimde bile bırakmayacağım 14 ağustostan sonra 1 ay balıkesirde olucam.. ayşegülün dediği gibi kaçamaksız kaçamak olsa bile ardını getirmeden dengeli bir şekilde her hafta kilo vererek ilerlemek istiyorum.

*** 13. Takım 684. Etap ***

Kiloverenbiri (83///%)
berceste_ (91.8///%)
Ilaymilya (65.1///%)
Elifff80 (89.6///%)
candy_candy (119.8///%)
UZAYIM (84///%) Bildirim yapmadı.

13. Takım ortalaması: %

Yiyeceğin içeceğin her şeyin bana fotoğrafını atmanı istiyorum. Whatsaptan atabilirsin. Tamam mı? Ben seni özel olarak kontrol edeceğim.

Yiyeceğin içeceğin her şeyin bana fotoğrafını atmanı istiyorum. Whatsaptan atabilirsin. Tamam mı? Ben seni özel olarak kontrol edeceğim.

ay canım benım yaa canım kaptanım

anlık whatsapptan atarım menü bildiriminde de gruba atarım yalnız kameram bozuk ön kameradan çekiyorum biraz yamuk yumuk olabilir idare et

ay canım benım yaa canım kaptanım

anlık whatsapptan atarım menü bildiriminde de gruba atarım yalnız kameram bozuk ön kameradan çekiyorum biraz yamuk yumuk olabilir idare et

Benim için görüntünün kalitesi önemli değil canım ne yediğin önemli. Yemeden önce fotoğraflayacağını düşünürsen ona göre yemek istediklerinden vazgeçersin diye düşünüyorum. Bence güzel olacak

Kiloverenbiri (83/82.2/0.8/%0.96)
berceste_ (91.8///%)
Ilaymilya (65.1///%)
Elifff80 (89.6/89.5/0.1/%0.11)
candy_candy (119.8/123/-3.2/%-2.67)

Evet canım bu salmaca olayı bende çok var. Bir de yarın başlıyorumculuk da var yarın başlıyorum diyince bugün ne yersem kar diyorum ama yarın olunca başlamıyorum ve tekrar yarın başlıyorum diyorum
Yarın diyete başlayacağım bugun ne yersem kardır düşüncesi yerine, bugun ne kadar az yersem bundan sonrası için o kadar kârdır diye düşünmek lazım..

Bi de diyetteyim az yemem lazım dedikçe psikolojik olarak sıkışmış hissedip belli bi süre sonra boşluyoruz. Diyetteyim az yicem düşüncesini at, artık sağlıklı ve dengeli beslenme dönemindeyim, yeteri kadar beslenip aç kalmadan zayıflayacağım de ve zihnini buna yoğunlaştır..

Çünkü diyetteyim düşüncesi aç kalıcam düşüncesini tetikleyerek daha çok yemeye yönetiyor zihnimizi.

Kiloverenbiri (83/82.2/0.8/%0.96)
berceste_ (91.8///%)
Ilaymilya (65.1///%)
Elifff80 (89.6/89.5/0.1/%0.11)
candy_candy (119.8/123/-3.2/%-2.67)

Bisey sorabilirmiym bildirim geldiginden beri kilo ve menu paylasimi yapiyorum ama muhattap alip takima dahil edildimmi edilmedimmi bisey soylemiyosunuz farkindamisiniz? Kendi kendime biseyler yazip duruyorum gibi oluyor bu sekilde. Ayni kisilerle devam ediyosaniz ben bosu bosuna buraya her gun ne yaptigimi yazmayayim

Canım, 2 hafta deneme sürecinden sonra ana listeye girebiliyoruz, o süreç boyunca ve sonrasında da menü su ve spor bildirimi yapmaya devam ediyoruz. Elimizden geldiğince birbirimizin menülerini yorumlamaya fikir paylaşmaya çalışıyoruz. Bazen yoğunluktan dönemeyebiliyoruz.
Kaptanımız ana listeye girişinle ilgili sanacevap yazacaktır.
Aynı kişilerle devam etme durumu yok tabiki, mezun olup ayrılanlar da var, listeye yeni giren ve girecek olanlar da, ana listede adı olmadığı halde free listeden takıma devam edenlerde

83.5 ile geldim ama yine geç kaldım. Napçam ben böyle. Annemlere geldim . Koşuşturma derken telefonu elime bile alamıyorum .

Anladim iki hafta deneme suresini biliyorum bu benim ikinci kilo bildirimi yaptigim hafta aslinda o yuzden yazdim

Anladim iki hafta deneme suresini biliyorum bu benim ikinci kilo bildirimi yaptigim hafta aslinda o yuzden yazdim
Buraya yazmaya başlayalı 14 gün olduysa, kaptanım duruma bakıp ilk fırsatta ana listeye almaya çalışacaktır canım
Ben de mezun oldum takımdan aslında ama takımımı sevdiğim için ve kilomu korumak adına kopmadım. Yaz tatilinde olduğumuz için herkesin farklı yoğunlukları olabiliyor, ben de müsait oldukça yazabildim, bazı günler uğrayamadım buraya. O yüzden geçmişte yazdıklarının bi kısmını görmedim canım.

Güncel kilom 91.3 izne çıkmak istiyorum LAydLiNe canım çok zor tatilde girmem diyete devam ama burada bildirim yapamıyorum dön anda aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…