3gun hareket bile etmeden yat dedi.Pazartesi belli olacakmis canım.Igne verdi düşük için.Cok teşekkürler.Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Sıkıntı yok di mi?
Geçen hafta 67.5Net rakamları yazsana canım. Kaç kilosun? Free liste de yapacağım.
Tamam kaptanım anlaştıkartık bırakmak yok ben de bu durumdan müzdaribim çok gerçekten balıkesir'e gittiğimde bile bırakmayacağım 14 ağustostan sonra 1 ay balıkesirde olucam.. ayşegülün dediği gibi kaçamaksız kaçamak olsa bile ardını getirmeden dengeli bir şekilde her hafta kilo vererek ilerlemek istiyorum.
3gun hareket bile etmeden yat dedi.Pazartesi belli olacakmis canım.Igne verdi düşük için.Cok teşekkürler.
Yiyeceğin içeceğin her şeyin bana fotoğrafını atmanı istiyorum. Whatsaptan atabilirsin. Tamam mı? Ben seni özel olarak kontrol edeceğim.
ay canım benım yaa canım kaptanım
anlık whatsapptan atarım menü bildiriminde de gruba atarım yalnız kameram bozuk ön kameradan çekiyorum biraz yamuk yumuk olabilir idare et
Yarın diyete başlayacağım bugun ne yersem kardır düşüncesi yerine, bugun ne kadar az yersem bundan sonrası için o kadar kârdır diye düşünmek lazım..Evet canım bu salmaca olayı bende çok var. Bir de yarın başlıyorumculuk da var yarın başlıyorum diyince bugün ne yersem kar diyorum ama yarın olunca başlamıyorum ve tekrar yarın başlıyorum diyorum
Bisey sorabilirmiym bildirim geldiginden beri kilo ve menu paylasimi yapiyorum ama muhattap alip takima dahil edildimmi edilmedimmi bisey soylemiyosunuz farkindamisiniz? Kendi kendime biseyler yazip duruyorum gibi oluyor bu sekilde. Ayni kisilerle devam ediyosaniz ben bosu bosuna buraya her gun ne yaptigimi yazmayayim*** 13. Takım 684. Etap ***
Kiloverenbiri (83/82.2/0.8/%0.96)
berceste_ (91.8///%)
Ilaymilya (65.1///%)
Elifff80 (89.6/89.5/0.1/%0.11)
candy_candy (119.8/123/-3.2/%-2.67)
UZAYIM (84///%) Bildirim yapmadı.
13. Takım ortalaması: %
Canım, 2 hafta deneme sürecinden sonra ana listeye girebiliyoruz, o süreç boyunca ve sonrasında da menü su ve spor bildirimi yapmaya devam ediyoruz. Elimizden geldiğince birbirimizin menülerini yorumlamaya fikir paylaşmaya çalışıyoruz. Bazen yoğunluktan dönemeyebiliyoruz.Bisey sorabilirmiym bildirim geldiginden beri kilo ve menu paylasimi yapiyorum ama muhattap alip takima dahil edildimmi edilmedimmi bisey soylemiyosunuz farkindamisiniz? Kendi kendime biseyler yazip duruyorum gibi oluyor bu sekilde. Ayni kisilerle devam ediyosaniz ben bosu bosuna buraya her gun ne yaptigimi yazmayayim
Anladim iki hafta deneme suresini biliyorum bu benim ikinci kilo bildirimi yaptigim hafta aslinda o yuzden yazdimCanım, 2 hafta deneme sürecinden sonra ana listeye girebiliyoruz, o süreç boyunca ve sonrasında da menü su ve spor bildirimi yapmaya devam ediyoruz. Elimizden geldiğince birbirimizin menülerini yorumlamaya fikir paylaşmaya çalışıyoruz. Bazen yoğunluktan dönemeyebiliyoruz.
Kaptanımız ana listeye girişinle ilgili sanacevap yazacaktır.
Aynı kişilerle devam etme durumu yok tabiki, mezun olup ayrılanlar da var, listeye yeni giren ve girecek olanlar da, ana listede adı olmadığı halde free listeden takıma devam edenlerde
Canım geçen cuma ki kilonu, bu haftakini, ve farkı da yazarsan iyi olur83.5 ile geldim ama yine geç kaldım. Napçam ben böyle. Annemlere geldim . Koşuşturma derken telefonu elime bile alamıyorum .
Buraya yazmaya başlayalı 14 gün olduysa, kaptanım duruma bakıp ilk fırsatta ana listeye almaya çalışacaktır canımAnladim iki hafta deneme suresini biliyorum bu benim ikinci kilo bildirimi yaptigim hafta aslinda o yuzden yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?