Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlar.
Geçen cuma : 89.6 kg
Bu cuma : 89.5 kg
Fark : 100 gram.
Çok az ama en azından artı çıkmafım ona seviniyorum. Çünkü bu hafta motivasyon olarak çok da iyi değildim.
Bu alerji tüm hayat konforumu yok ediyor.
Sinirlerim bozuluyor artık. Nefes alamıyorum.
Sürekli bir burun akıntısı ve hapşırık.
Rabbim beterinden korusun yine de.

ortim sana özelden mesaj atmıştım niye dönmüyon benim mesajlarıma

Günaydın kızlar, geçen haftayı hatırlamıyorum bugün 52.7, 53 sınırına tehlikeli bi şekilde yaklaşıyorum bu hafta 400/500 gram kilo verme hedefi koydum kendime, spora da ağırlık vericem 1 hafta boyunca

Kilo bildirimim berbat maalesef

sizi bir daha böyle bir sonuçla yüz yüze getirmeyeceğime söz veriyorum sevgili takımım.. fazla kilolu olduğumdan alınca da çok fazla alıyorum.. kızımın doğumgünü ile başlayan maceram bu hafta bi türlü bitmedi ve önüme geleni yedim gelmeyeni getirtip yedim vermekle ilgili ise ilk günlerde çabalarım oldu ama son iki gün artık olmayacağını anlayınca bıraktım önümüzdeki hafta hedefim artıyı eritmek ve bir düzene girmek

geçen hafta: 119,8
bu hafta: 123,0
fark: +3,2
yüzde hesabını tam bilmiyorum ama kontrol edersin kaptanım: %-2,67

Ne harika bir şey başardın dimi canım farkındasın? 96 nerde 67 nerde

Cidden bayağı abartmışsın. Yediklerinin ne olduğu çok önemli değil bu dönemde de miktar bayağı önemli. Senin acilen karbonhidrat olayına çözüm bulman gerekiyor.

Ne harika bir şey başardın dimi canım farkındasın? 96 nerde 67 nerde
Evet kaptanım, ben kendimi göre göre verdiğim kilo normalmiş gibi geliyordu bana ama eski halimden sonra ilk defa görenler şok oluyor. İnşallah korumakta da başarılı olurum.
Sen naptın, nasılsın? Gezi nasıl geçti? Anlat gördüğün yerleri biraz

Normal gezi bitti şu an İzmir'deyim. Dün akşam geldik. Yorgunluğu atamadım henüz ama tatil asıl şimdi başlıyor. Çeşme taraflarına kaçacağız deniz için. Arkasından bayram geliyor. Bayramdan sonra da dönmüş olacağım çünkü izin bitiyor maalesef. Şu liste olayını bir halledeyim anlatırım ne var ne yok. Harika yerler gezdim. Çok güzel bir gezi oldu. Seyahat halinde olmak çok kötü oluyor benim için çünkü çok ödemim oluyor. Ayaklarım davul gibi oldu arabada. Kilo aldığımı düşünmüyorum ama vermemişimdir de. Gezi esnasında sadece miktarlara dikkat ettim. Mesela ayvalık tostu yedim. Normalde bir taneyle doymam. Doymadım da ama ikinciyi istemedim. Lor tatlısı yedik. Çok lezzetliydi. Sadece bir taneyle yetindim. Her şeyin tadına baktım ama miktarını minumum tuttum. Bursa'da iskender değil de pideli köfte yedim. Ama aynı zamanda da günlük 17 bin adımın altına inmedim. Asıl olay izmir'de burada dikkat etmem lazım. Kayınvalidem güzel yemek yapar sağolsun. Eeeee dışarıda da tehlikeli yiyecekler var. Yine tadımlık yemeye özen göstereceğim. Hedefim eve kilo almadan dönebilmek.

Canım, senin hatan benim gördüğüm kadarıyla bi kaçamak yaptığında, nasılsa bozdum düşüncesiyle kendini bırakıp kaçamaklara devam etmen..

Halbuki zararın neresinden dönersek kardır, yanlış bi şey yediğimizde devamını getirmezsek o yanlışın telafisi daha kolay olur. Sen de lütfen böyle düşün, diyetini bozmamaya kaçamak yapmamaya çalış, bi kaçamaktan sonra onu telafi için kendine ceza ver ve uygula.

Ben diyet döneminde yanlış bi şey yediğimde sonra kendime kızıp, "sen bu yediğinin kilosunu vermek için dün 1 saat yürüyüş bandında hemstırlık yapmıştın, bak bunu yedin o terlerin boşa gitti" deyip o kaçamağın telafisi için ek olarak o gün ya daha fazla yürüyüş yapardım, yada diğer öğünde ve ertesi günde çok hafif yiyerek dengelemeye çalışırdım. Başka bi kaçamak yapmadan önce de bunları yapmak zorunda olduğumu düşünerek kendimi frenlerdim.

Sen de kaçamaktan sonra bunları yapmak zorunda olduğunu şart koşarsan kendine, kaçamaklardan daha uzak kalırsın bence. Aslında bir müddet diyetine dikkat etsen, gördüğün güzel sonuçla daha motive olup devamının geleceğine inanıyorum canım

Ben de listede değilim, mezunum ama koruma adına ben de bildirim yapayım.
Geçen cuma mezuniyet kiloma göre +1800 Gr dım.
Bu hafta +1000 Gr a düşürebildim şükür
Fark: - 800 Gr..

Net rakamları yazsana canım. Kaç kilosun? Free liste de yapacağım.

Evet canım bu salmaca olayı bende çok var. Bir de yarın başlıyorumculuk da var yarın başlıyorum diyince bugün ne yersem kar diyorum ama yarın olunca başlamıyorum ve tekrar yarın başlıyorum diyorum

kaptanım kaptan yardımcısı belirlemeyi teklif ediyorum hazır cuma bugün herkes gelecek isteyenler adaylıklarını acıklasın ikiden fazla aday olursa oylama yaparız olma mı

Bence hiç sakıncası yok. Olmak isteyeni değerlendirebilirim. Var mı gönüllü?

Seninle acil olarak bu konuyu çözmemiz lazım canım. Takım için değil senin kendi beden ve ruh sağlığın için konuşmamız lazım. Bizim artık her hafta düzenli olarak az ya da çok önemli değil kilo vermemiz lazım. Ve senin artık hiç kaçamak yapmaman lazım. Bu konuyu birlikte çözmemiz lazım. Anlaştık mı?

Evet canım bu salmaca olayı bende çok var. Bir de yarın başlıyorumculuk da var yarın başlıyorum diyince bugün ne yersem kar diyorum ama yarın olunca başlamıyorum ve tekrar yarın başlıyorum diyorum

Bu çok kötü bişey. Yarın başlıyorum diye yemek. Bunu hemen düzeltmen lazım. Tamam mı? Artık hiç yarın yok hiç başlamak yok çünkü bırakmak yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…