Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba canım, hoşgeldin..
Aynen öyle, evin gibi yok ben de bayramdan hemen sonra dönücem inşallah
O rakamın bi kısmı ödemdir, gerisini de verirsin sen merak etme

canım ama sen de kimsenin menüsüne yorum yazmıyorsun ki sadece menü yazıp çıkıyorsun hiçbir kimseyle muhattap olmuyorsun hiçbir sohbete katıldığını görmedim buradaki mesajları okuyor musun hiç diğerlerinin menülerini? sadece menü yazıp kilo bildirip çıkmak değil ki biraz aramıza katıl bütün hafta boyu yazdım takıma hiç bana cevap verdiğini bir yorum yaptığını görmedim ben ve kimseye de öyle.. boş olan takıma bir huhu yazsın kızlar

sabah gel günaydın de, gece gel menünü yaz, gününü anlat, arada kendinden bahset.. yavaş yavaş ısınacaksın merak etme iki haftalık deneme süresinde takımın bir parçası olmaya çalış

öpüyorum gözlerinden

83.5 ile geldim ama yine geç kaldım. Napçam ben böyle. Annemlere geldim . Koşuşturma derken telefonu elime bile alamıyorum .

uzayım koptun gittin sen de yaa.. tatilde misin sen de nerelere kayboldun cumadan cumaya uğruyorsun onu da tutturamadın bir

ama erkencisin bu sefer yetiştin merak etme

bundan sonra tam motivasyon ve odakla bu konuyu hallediyorum bu söylediklerini de kulağıma küpe ediyorum

Bakis aciniz okadar garipki ne desem bilemedim :) farkindaysaniz ben yabanciyim buraya siz birbirinizi zaten taniyosunuz ilk gunler birileriyle konustum biseyler sordum danistim zaten. Sizin bir takim olarak size katilmak isteyenlere yardimci olup araniza katmaniz gerekirdi. Ben zorla buraya dahil olmaya calisamam kimse bisey sormadan ben kendimi anlatayim tabi kendi kendime sohbet edeyim falan filan degilmi nekadar da mantikli konustunuz :) sohbet dediginiz zaten birbirini taniyan insanlarin diyaloglari ben nasil katilabilirim ?
Neyse cokta onemli degil ben kimse muhabbet etmiyor kimse benimle demedim sadece takima girdimmi girmedimmi bunu sordum siz olayi yanlis anladiniz

Ben buraya yazdigim icin yediklerime daha cok dikkat etmeye basladim bu hosuma gittigi icin uzerine düştüm. Herkese yetisemezsiniz zaten herkesin isi gücü var biliyorum sadece herhangi bisey soylenmedi bende bosna yazmayayim ozaman diye düşündüm

Evet canım, buraya yazmak kendimizi kontrol ve motive açısından da çok iyi oluyor, ben de mezun olduktan sonra memleketime geldim, koşturmacadan yazamadım, baktımki +2 kilo olmuşumelimden geldiğince buraya uğramaya çalışıyorum artık.
Sen yazmaya devam et, boşuna yazmıyorsun merak etme. Bazı günler burası biraz sakin olsa da en azından kendimizi kontrol için menü yazmak faydalı oluyor. Dediğim gibi kaptanım LAydLiNe , duruma bakıp ana listeye girme konusunda sana dönüş yapacaktır.

Tamam cok teşekkürler cevaplariniz icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…