- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Çok yakışmış cnm ❤Eki Görüntüle 2667161 Eki Görüntüle 2667162 Eki Görüntüle 2667163
Kızlar gözlük yaptım bennasıl olmuş yeni tarzım iki gündür takıyorum
Geçen hafta kaçtın cnmSelam kızlar 2 gündür oldukça yoğunum işyerinde menü yazamadım bari kilo bildirimi yapayım
Bu sabah kilom;68.80
67 yi göremedim
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine, Allahın izniyle pazartesi keseyi görürsün inşallah ❤Evdeyim canım.Pazartesi kontrolüm var.Ogune kadar dikkat edip.insallah keseyi görürse tamamdır.
Çok teşekkürler canım.InsallahGeçmiş olsun cnm dikkat et kendine, Allahın izniyle pazartesi keseyi görürsün inşallah ❤
Bisey sorabilirmiym bildirim geldiginden beri kilo ve menu paylasimi yapiyorum ama muhattap alip takima dahil edildimmi edilmedimmi bisey soylemiyosunuz farkindamisiniz? Kendi kendime biseyler yazip duruyorum gibi oluyor bu sekilde. Ayni kisilerle devam ediyosaniz ben bosu bosuna buraya her gun ne yaptigimi yazmayayim
Peki sorun degil ben yazmaya devam ediyorum ozaman :)Hiç olur mu öyle şey canım. Deneme süremiz var. En az iki hafta ama iki haftadan da uzun sürebiliyor bu durum. Takıma merhaba yazdığın an takıma kabul edilmişsin demektir. Takımda olan herkes uygun zamanlarda listeye alınır. Senin tek şanssızlığın benim izin dönemimde takıma gelmiş olman. Takımdaki hiç kimseyle ve özellikle yeni gelenlerle tam anlamıyla ilgilenemedim. Kusuruma bakma lütfen.
Gözlüksüz halini bilmiyorum ama bence böyle çok şekerEki Görüntüle 2667161 Eki Görüntüle 2667162 Eki Görüntüle 2667163
Kızlar gözlük yaptım bennasıl olmuş yeni tarzım iki gündür takıyorum
İyi akşamlar herkese
09.00
Çeyrek ekmeğin yarısı
2 kaşık domates soslu kabak biber patlıcan kızartması
1 kase salata
12.00
Yarım dilim karpuz -1 salatalık
14.30
1.5 kase kabak yemeği
Çeyrek ekmeğin yarısı
3 kaşık salata
17.30
1 Maraş çöreği ( 1 açma kadar)
2-3 kuru pasta
Çay
20.30
2 şeftali
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
Merhaba
Kahvalti 9.00
Bir yumurta cirpilmis cok az salatalik peynir bir dilim yam bugday ekmegi
Oglen 13.00
Bir kase misir gevregi
16.00
Can sıkıntisindan bir cornetto
Aksam yemegi 19.00
Disardaydim bir adana ve yarim lahmacun yedim
spor yapmadim zaten tartida -gordugum gun bir özgüven geliyor biraz fazla yiyorum
Oyle tabiki benim zaten vericek az kilom kaldi bir iki kacamak yaptimmi o hafta bosuna cabalamis oluyorum adananin pidelerini falan yemedim ama bulgur pilavini yedim. Boyum 170. Canim gunduz cok sıkıldi yapacak isim yoktu yedim ama yememeliyidm tabikihep sonradan pisman oluyorum. Canim sıkıldiginda yemek yemem en kötü aliskanligimKornet hiç olmamış. Boyun kaçtı canım? Adana kebap bence sağlıklı bir yemek yenilebilir ama pideleri yenmemeli. Lahmacun da yenilebilir çünkü hamuru çok ince. Genel anlamda kornet dışında bir sıkıntı yok menüde ama tabii bunda boyun da önemli. Eğer ideal kilona yakınsan bu yediklerin oldukça etkiler kilonu. Boyunu yazdıktan sonra yeniden yorumlarım. O özgüveni sen bana sor. Aslında o özgüven değil de şımarıklık bence. Çok yapıyorum aynı şeyi. Ama oldukça zararlı bizim için. Nasılsa verebiliyorum diyerek ipin ucu kaçıyor. Sonra aldıklarını ve tekrar al derken kısır döngü oluyor. Bu dönemde zararlı olan hiçbir yiyeceği yememeliyiz bence.
Oyle tabiki benim zaten vericek az kilom kaldi bir iki kacamak yaptimmi o hafta bosuna cabalamis oluyorum adananin pidelerini falan yemedim ama bulgur pilavini yedim. Boyum 170. Canim gunduz cok sıkıldi yapacak isim yoktu yedim ama yememeliyidm tabikihep sonradan pisman oluyorum. Canim sıkıldiginda yemek yemem en kötü aliskanligim
Zaten cok alistim az yemeye canimda pek bisey istemiyor. Aksam cayin yaninda biseyler yemeyi cok zor biraktim ama biraktim simdi canim sıkıldiginda yeme olayinida cozunce insallah biticek bu kilolar :) spor da haftada 4 gun falan yapiyorum sıkılaşma sart aynen. Basenim yokda biraz göbek diyelim inceltebilirsem sonra kilomu korumak icinde buralarda olmam gerekiyor onu beceremiyorum benİdeal kilona çok az kalmış canım. Senin kendini bırakmadan kaçamaksız devam etmen gerekiyor bu dönem. Diyet düşüncesini hiç aklına sokma çünkü artık sağlıklı beslenmen gerekiyor. Üzerine de spor mutlaka şart sıkılaşman için. Boyuna göre şu an oldukça ideal bir görüntün vardır. Eğer bölgesel kilo sıkıntın yoksa. Can sıkıntısından yeme işini çözersek eğer bence kısa zamanda istediğin kiloya inersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?