Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hiç olur mu öyle şey canım. Deneme süremiz var. En az iki hafta ama iki haftadan da uzun sürebiliyor bu durum. Takıma merhaba yazdığın an takıma kabul edilmişsin demektir. Takımda olan herkes uygun zamanlarda listeye alınır. Senin tek şanssızlığın benim izin dönemimde takıma gelmiş olman. Takımdaki hiç kimseyle ve özellikle yeni gelenlerle tam anlamıyla ilgilenemedim. Kusuruma bakma lütfen.

*** 13. Takım 684. Etap ***

Kiloverenbiri (83/82.2/0.8/%0.96)
berceste_ (91.8/91.3/0.5/%0.54) İzne ayrılmak istiyor.
Ilaymilya (65.1/65.4/-0.3/%-0.46)
Elifff80 (89.6/89.5/0.1/%0.11)
candy_candy (119.8/123/-3.2/%-2.67)
UZAYIM (84/83.5/0.25/%0.30) Geçen hafta bildirim yapmayan üyenin kilosu 2'ye bölündü. İzne ayrılmak istiyor.

13. Takım ortalaması: % -0.203

Peki sorun degil ben yazmaya devam ediyorum ozaman :)

İyi akşamlar herkese

09.00
Çeyrek ekmeğin yarısı
2 kaşık domates soslu kabak biber patlıcan kızartması
1 kase salata

12.00
Yarım dilim karpuz -1 salatalık

14.30
1.5 kase kabak yemeği
Çeyrek ekmeğin yarısı
3 kaşık salata

17.30
1 Maraş çöreği ( 1 açma kadar)
2-3 kuru pasta
Çay

20.30
2 şeftali

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş

Merhaba
Kahvalti 9.00
Bir yumurta cirpilmis cok az salatalik peynir bir dilim yam bugday ekmegi
Oglen 13.00
Bir kase misir gevregi
16.00
Can sıkıntisindan bir cornetto
Aksam yemegi 19.00
Disardaydim bir adana ve yarim lahmacun yedim

spor yapmadim zaten tartida -gordugum gun bir özgüven geliyor biraz fazla yiyorum

İyi geceler

Sabah 8.00: Geceden beklemiş bir bardak kiraz saplı su

Kahvaltı 9.00: 1 haşlanmış yumurta - 5 zeytin - bir dilim peynir - domates - salatalık - yeşillik

Ara 11.30: 1 bardak yeşil çay + 8 badem

Öğlen 13.45 : Yeşillikli salata + haşlanmış tavuk

Ara 16.00: Bir bardak kefir + 5 adet grissini

Akşam 19.00:5-6 yk taze fasulye + salata

21.00 : Bir bardak mısır püsküllü kiraz sapı çayı

1.5 lt detoks suyu + 1 lt su

1 saat 30 dakika yürüyüş

Akşamki şeftaliler de olmamış. Ama zaten yürüyüşle dengelemişsin. Bugünü sıfır kaçamakla geçirirsen yediklerin uçar gider.

Kornet hiç olmamış. Boyun kaçtı canım? Adana kebap bence sağlıklı bir yemek yenilebilir ama pideleri yenmemeli. Lahmacun da yenilebilir çünkü hamuru çok ince. Genel anlamda kornet dışında bir sıkıntı yok menüde ama tabii bunda boyun da önemli. Eğer ideal kilona yakınsan bu yediklerin oldukça etkiler kilonu. Boyunu yazdıktan sonra yeniden yorumlarım. O özgüveni sen bana sor. Aslında o özgüven değil de şımarıklık bence. Çok yapıyorum aynı şeyi. Ama oldukça zararlı bizim için. Nasılsa verebiliyorum diyerek ipin ucu kaçıyor. Sonra aldıklarını ve tekrar al derken kısır döngü oluyor. Bu dönemde zararlı olan hiçbir yiyeceği yememeliyiz bence.

Oyle tabiki benim zaten vericek az kilom kaldi bir iki kacamak yaptimmi o hafta bosuna cabalamis oluyorum adananin pidelerini falan yemedim ama bulgur pilavini yedim. Boyum 170. Canim gunduz cok sıkıldi yapacak isim yoktu yedim ama yememeliyidm tabikihep sonradan pisman oluyorum. Canim sıkıldiginda yemek yemem en kötü aliskanligim

İdeal kilona çok az kalmış canım. Senin kendini bırakmadan kaçamaksız devam etmen gerekiyor bu dönem. Diyet düşüncesini hiç aklına sokma çünkü artık sağlıklı beslenmen gerekiyor. Üzerine de spor mutlaka şart sıkılaşman için. Boyuna göre şu an oldukça ideal bir görüntün vardır. Eğer bölgesel kilo sıkıntın yoksa. Can sıkıntısından yeme işini çözersek eğer bence kısa zamanda istediğin kiloya inersin

Zaten cok alistim az yemeye canimda pek bisey istemiyor. Aksam cayin yaninda biseyler yemeyi cok zor biraktim ama biraktim simdi canim sıkıldiginda yeme olayinida cozunce insallah biticek bu kilolar :) spor da haftada 4 gun falan yapiyorum sıkılaşma sart aynen. Basenim yokda biraz göbek diyelim inceltebilirsem sonra kilomu korumak icinde buralarda olmam gerekiyor onu beceremiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…