Menü güzel spor güzel.İyi akşamlar kızlar
Sabah 7:15
Haşlanmış yumurta
Çeyrek simit
5 adet biber dolgulu zeytin
Yarım domates ve salatalık
1 dilim beyaz peynir
11:30
1 adet muz ve 1 su bardağı sade kefir
15:00 tam buğday ekmekli karışık tost
Akşam 18:00
Bezelye yemeği (1 kepçe)
Ezogelin çorbası(1 kepçe)
Çoban salata
gün içinde 2 litreyi geçkin su 1 sade maden suyu 30 dk yürüyüş 5 dk ip atlama 1 fincan türk kahvesi
Hayrola moralin niye bozuk canım.İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
10.00
Sucuklu omlet,5 zeytin,domates,salatalık,2 wasa,8 gr ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi
14.30
Küçük kase ezogelin çorbası
16.30
1 büyük kupa sütlü kahve
18.15
1 kase ezogelin çorbası,1 tabağa yakın tazr fasulye yemeği,1.5 ince dilim tam buğday ekmeği
Su 3.5 lt. Spor henüz yok bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum biraz moralim bozuk eğer yapabilirsem çocukları uyuttuktan sonra yapacağım
Gayet güzel menü.İyi akşamlar
Sabah 09.00; 2 tane yulaftan yapılmış poğaça
Maydanoz,roka,domates
Öğlen; 1 kase ayran aşı çorbası
Ara öğün 16.00; 1 avuç leblebi
Akşam 19.00; 1.5 lahmacun
1 bardak ayran
Su 1.5 litre
Eşimin muhtemel gidebileceği bir görevle ilgili canım sıkıldı canım gün boyu toparlayamadım panik atak yaşadım resmen. Riskli olduğu için değil aslında da çocuklarla nasıl yapacağım noktası zihnimi meşgul etti annem gelemez kayınvalidemler koronadan karantinada of offHayrola moralin niye bozuk canım.
Menü güzel.
Hayırlısı olsun canım.Eşimin muhtemel gidebileceği bir görevle ilgili canım sıkıldı canım gün boyu toparlayamadım panik atak yaşadım resmen. Riskli olduğu için değil aslında da çocuklarla nasıl yapacağım noktası zihnimi meşgul etti annem gelemez kayınvalidemler koronadan karantinada of off
Haklısın canım ben de hiç sevmiyorum ama acil bir şey olursa evde çocukları emanet edebileceğim birinin olması düşüncesi iyi hissettiriyor. Huy değişimi konusunda haklısın kesinlikle çocuklarda değişim oluyor evdeki ekstra kişiyleHayırlısı olsun canım.
Sıkma canını.
İnşallah gitmez ama gitse de sen çok rahat yapabilirsin bence canım.
Birisinin gelmesi de evdeki düzeni özellikle de çocuklarda huy değiştirmeye sebep oluyor.
O yüzden ben hiç sevmem evde çekirdek aile haricinde biri.
Senin çocuklar ufak ama yinede kendi düzenin her zaman daha iyi.
İnşallah veririm kaptanım.Menün oldukça güzel. Üzerine bir de taşınma telaşı eklenirse o da ekstradan hareket getirir. Güzel kilo verirsin inşallah. Seni ana listeye almıyorum o zaman bu hafta. Taşınma işin bitip, yerleştiğin zaman alayım. Ama her gün gelir menü yazarım dersen alabilirim. İlla ki sohbete katılmana gerek yok ama günlük menü istiyorum herkesten. Ne dersin?
Menü çok güzel de geçmiş olsun ne oldu canım parmağına?Günaydın arkadaşlar
Dünkü menüm ;
Sabah 8.00: Zencefilli su
Kahvaltı 9.00: 2 kayısı - peynir - domates - salatalık - 10 fındık
Ara 11.30: 1 bardak yeşil çay
Öğlen 14.00: Bir tabak sebze yemeği kabaklı patlıcanlı + bir bardak kefir
Ara : 1 yk dut kurusu + 1 avuç leblebi + beyaz çay
Akşam: 2 yumurtalı hazırlanmiş yağsiz melemen 1 ince dilim tb ekmeği
3 lt su 40 dk yuruyuş.
Sol elimin yüzük parmağına 5 dikiş atıldı. Hiç iyi olmadı bi
Kaptanım ben izindeydim ya hatırlamıyorum kilomu ne yapacağız?Günaydın 13. Takımın güzel kadınları
Dün kamp hazırlıkları vardı akşam giremedim. Bugün de öğleden sonra yola çıkacağım. O yüzden 11:00 den önce herkesin bildirimini yapması lazım ki. Listeyi yayınlayayım. Aklım burada kalmasın.HatueL canım seni de alıyorum inşallah listeye. Kızlar bu hafta etap başlangıç kilosu olarak 24 Temmuzdaki kiloları alacağız. Herkes biliyor di mi o tarihteki kilosunu?
İki gün önce çiğköfte yedim ben de dün ellerim bile şişmişti bakalım bugün ne söyleyecek tartıDünkü menüm
Kahvaltı (08:00)
1 dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği
5 tane siyah zeytin
Öğle (12:00)
1 servis kaşığı et sote
1 kepçe soğuk ayran aşı
1 servis kaşığı salata (sossuz, limonlu)
Akşam (18:30)
2 servis kaşığı kısır
1 kutu ayran
1 dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği
5 tane siyah zeytin
2,5 lt su spor yok maalesef
Nasılsa listede değilim diye kısır yedim perşembe akşamı. Siz sakın ola cumaya yakın olan günlerde bulgur ve türevlerini tüketmeyin
Kaptanım ben izindeydim ya hatırlamıyorum kilomu ne yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?