Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
10.00
Sucuklu omlet,5 zeytin,domates,salatalık,2 wasa,8 gr ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi
14.30
Küçük kase ezogelin çorbası
16.30
1 büyük kupa sütlü kahve
18.15
1 kase ezogelin çorbası,1 tabağa yakın tazr fasulye yemeği,1.5 ince dilim tam buğday ekmeği
Su 3.5 lt. Spor henüz yok bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum biraz moralim bozuk eğer yapabilirsem çocukları uyuttuktan sonra yapacağım

Perşembe menü
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
4 parça çeçil
Domates- salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 11.00
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen 14.00
1 kase yoğurt
1 salatalık

Ara 16.00
Şekersiz nescafe

Akşam 18.00
2 parça fırın tavuk but
1 kase havuçlu yoğurt

2 litre su
30 dk Leslie

Menü güzel spor güzel.
Afiyet olsun

Hayrola moralin niye bozuk canım.
Menü güzel.

Hayrola moralin niye bozuk canım.
Menü güzel.
Eşimin muhtemel gidebileceği bir görevle ilgili canım sıkıldı canım gün boyu toparlayamadım panik atak yaşadım resmen. Riskli olduğu için değil aslında da çocuklarla nasıl yapacağım noktası zihnimi meşgul etti annem gelemez kayınvalidemler koronadan karantinada of off

Hayırlısı olsun canım.
Sıkma canını.
İnşallah gitmez ama gitse de sen çok rahat yapabilirsin bence canım.
Birisinin gelmesi de evdeki düzeni özellikle de çocuklarda huy değiştirmeye sebep oluyor.
O yüzden ben hiç sevmem evde çekirdek aile haricinde biri.
Senin çocuklar ufak ama yinede kendi düzenin her zaman daha iyi.

Haklısın canım ben de hiç sevmiyorum ama acil bir şey olursa evde çocukları emanet edebileceğim birinin olması düşüncesi iyi hissettiriyor. Huy değişimi konusunda haklısın kesinlikle çocuklarda değişim oluyor evdeki ekstra kişiyle

Merhaba hanımlar iki haftadır Sinoptaydım sabah İstanbula döndüm artık düzenli olarak yazacağım menülerimi bugün kaçamaksız güzel geçti

17.00
2 tam+1 yumurta akı ile menemen(içinde peynirde vardı)
2 salatalık
7 siyah zeytin
köy ekmeği 1 dilim
20.00
1 yeşil elma(tarçın döktüm)
2 bardak yeşilçay
23.00
1 sade kahve(bugün uyku düzenimi oluşturmak için uyumayacağım)

2 lt su
spor yok
özlemişim yeşilçayı ve kahveyi Sinopta düzgün beslenmedim çok iyi geldi bu yüzden kahvaltım çok sağlamdı başka yemek yemeye gerek duymadım ama 2 öğün yapmak istiyorum

İnşallah veririm kaptanım.
Al beni listeye ki daha azimli olabileyim.Her gün gelmesem de bir gün arayla gelip iki gün menü eklemeye çalışırım.

Günaydın arkadaşlar

Dünkü menüm ;
Sabah 8.00: Zencefilli su

Kahvaltı 9.00: 2 kayısı - peynir - domates - salatalık - 10 fındık

Ara 11.30: 1 bardak yeşil çay

Öğlen 14.00: Bir tabak sebze yemeği kabaklı patlıcanlı + bir bardak kefir

Ara : 1 yk dut kurusu + 1 avuç leblebi + beyaz çay

Akşam: 2 yumurtalı hazırlanmiş yağsiz melemen 1 ince dilim tb ekmeği

3 lt su 40 dk yuruyuş.

Sol elimin yüzük parmağına 5 dikiş atıldı. Hiç iyi olmadı bi

Hazır girmişken bu haftanın ilk kilo bildirimini yapayım.Araya bayram ve operasyonum girmese çok daha iyi olabilirdim.

2 hafta önce 101.8 kg
Bugün 98.7 kg
Fark - 3.100

Menü çok güzel de geçmiş olsun ne oldu canım parmağına?

Günaydın 13. Takımın güzel kadınları

Dün kamp hazırlıkları vardı akşam giremedim. Bugün de öğleden sonra yola çıkacağım. O yüzden 11:00 den önce herkesin bildirimini yapması lazım ki. Listeyi yayınlayayım. Aklım burada kalmasın. HatueL canım seni de alıyorum inşallah listeye. Kızlar bu hafta etap başlangıç kilosu olarak 24 Temmuzdaki kiloları alacağız. Herkes biliyor di mi o tarihteki kilosunu?

Dünkü menüm

Kahvaltı (08:00)
1 dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği
5 tane siyah zeytin

Öğle (12:00)
1 servis kaşığı et sote
1 kepçe soğuk ayran aşı
1 servis kaşığı salata (sossuz, limonlu)

Akşam (18:30)
2 servis kaşığı kısır
1 kutu ayran
1 dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği
5 tane siyah zeytin

2,5 lt su spor yok maalesef

Nasılsa listede değilim diye kısır yedim perşembe akşamı. Siz sakın ola cumaya yakın olan günlerde bulgur ve türevlerini tüketmeyin

Kaptanım ben izindeydim ya hatırlamıyorum kilomu ne yapacağız?

İki gün önce çiğköfte yedim ben de dün ellerim bile şişmişti bakalım bugün ne söyleyecek tartı

Kilom 74.5 (Kısır yediğimi düşünürsek son iki gün eğer daha da aşağıda bu kilo büyük ihtimal )

Kaptanım ben izindeydim ya hatırlamıyorum kilomu ne yapacağız?

İzne ayrıldığın kilonun altında değilsen zaten listeye alamayacağım canım seni. Ben de giremiyorum listeye. Haftaya azmedelim birlikte girelim listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…