Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Listemizi paylaştım. Bu saatten sonra yapılan bildirimleri değerlendirmeye almayacağım. Sürekli sürekli erken bildirim yapın demekten gerçekten çok yoruldum. Bütün işimi gücümü buraya göre ayarlıyorum ve bu geç bildirimler gereksiz bir strese neden oluyor bende. O yüzden artık saat 11:00 den sonra yapılan bildirimler geçersiz. Ben aksi bir saat söylemediğim sürece. Lütfen dikkat edin bu duruma. Çünkü belli sayıda bir bildirim yapmama durumunda diskalifiye olacaksınız. Kimseyi diskalifiye etmek istemiyorum.

Ben birazdan çıkıyorum. Saat 20:00 olmadan yine kontrol ederim paylaşım alanını yalnız telefonun çekmeme ihtimaline karşı bir sorun olduğunda 4. Takım kardeş takımımız. Oranın kaptanı Yawrukush kaptanıma, ona ulaşamazsanız da paylaşım alanındaki herhangi bir kaptan arkadaşa sorunu bildirebilirsiniz. Telefon numaram herkeste var neredeyse. Eğer çekiyorsa oradan da bana ulaşabilirsiniz. Öpüyorum kocaman sizi. Hafta sonu kampta olacağım için gelemeyeceğim maalesef. Ama dönüşte herkesin menülerini kontrol edeceğim. Haberiniz olsun Kaçamaksız güzel bir hafta sonu bekliyorum herkesten.

İyi eğlenceler diliyorum ebrucuğum bildirimler konusunda haklısın çalışıyorsun sonuçta tüm enerjini buna ayıramazsın başka yerlere de bildirim yapıyorsun sana hak veriyorum. Kendine dikkat et canım ben de öpüyorum:)

Canım sen daha önce başka bir takımda yarış mıydın? Yoksa sadece listeye girmeden kilo vermek için mi bizimleydin? Kusura bakma gelişin benim tatil dönemime denk geldiği için takibini yapamadım.
Daha önce hiçbir takımda değildim. Kilo vermek için motive amaçlı katıldım bu yüzden listeye alınabilirim daha iyi motive olmak için

Canım sen daha önce başka bir takımda yarış mıydın? Yoksa sadece listeye girmeden kilo vermek için mi bizimleydin? Kusura bakma gelişin benim tatil dönemime denk geldiği için takibini yapamadım.
İnternetim olmadığı için yeni gördüm mesajınızı. İki hafta önce 63,7 ydi kilom yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi 62.9 geldim sabah tartıldığımda 800 gram vermişim iki haftada

Ben Haziran’ın ortasında en son bildirim yaptım heralde ve izne ayrıldım o zaman kilom 64 dü galiba şimdi 62,5
-1,5 kg
Bende listeye geri dönmek istiyorum LAydLiNe
Gerçi hala bodrumdayız ama dikkat ediyorum

@Elifff80 canım sakın üzme kendini olan olmuş biten bitmiş. Önemli olan bundan sonrası. Artık bırakmak yok anlaştık mı?
Kesinlikle anlaştık kaptanım.
Takımı kötü etkiledim diye daha çok üzüldüm.
Ama dediğim gibi artık artı görmek yok.
Söz verdim kendi kendime
Geriye değil önüme bakacağım.

Ben bugün tartılamadım unuttum ya listede olmayınca bi rahatlık çöktü üstüme allah sonumu hayır etsin kilo verirken bu kadar zorlanmamıştım ya korumaya çalışmak çok sinir bozucu

Kaptanım güzel bir kamp geçirmen dileyiğle.
Harikasın yeni yerler keşfetme konusında.

geçen hafta:82.2
bu hafta:82.7
otobüsle geldim onun etkisi de olabilir pek düzgün beslenmedim ama çok hareket ettim sanmıyorum kilo aldığımı kusura bakmayın uyumamayı deniyordum bugün uykumu düzenlemek için uyuyakalmışım yeni uyandım

Uykusuzluk da ödem yapıyor canım.
Gider o kadarcık artı ne ki
Toparlarsın canım.
Sıkma canını.

Gitmedin mi sen memlekete?
Yok canım gitmedik malatyada korona çok artmış korktum gitmedik babam geldi... günü birlik denize gittik gitgimiz yer güzeldi randevu ile alıyorlar kalabalık değildi güzel vakit geçirdik...
Diyette çok dağıldım , misafirimin gitmesini beklşyorum sonra tekrar hızlı bi şekilde başlayacam.. karpuz delisi oldum ben ki meyve pek sevmezdim hergün karpuz yiyorum

Son düzenleme:
Kaptanim kusura bakma uzun zamandır çok yogunum giremedim girdigimde de pek aktif olmadığı için yazasım gelmedi bugünden sonra aktif olacağım çünkü salınca daha kötü oluyor tabi cıkarılmasıysam listeden geçmişi okuyamadım herkes nasıl nasıl gidiyor

İyi akşamlar kızlar
sabah 7:30
Haşlanmış yumurta
5 adet siyah zeytin
Yarım domates ve salatalık
1 dilim beyaz peynir
1 karton bardak çay

1 saat sonra 1 fincan şekersiz türk kahvesi ve sade soda

Saat 11:00
1 adet muz
Saat 14:00
Tam buğday ekmekli karışık tost
1 karton bardak çay
Saat 17:30
1 su bardağı sade kefir

Akşam saat 19:30
1 kepçe kuru fasulye
2 yk bulgur pilavı
1 kepçe mercimek çorbası
Çoban salata
3 çatal Tavuk eti

2 litre su 5 dk ip atlama 5 dk oryantal 30 dk yürüyüş

kendimize gelmemiz lazım artık
güzel bir gün olmuş

Yasak ya adacım çoğu. Tatlı geliyor bize.
İstediğiniz kadar yiyebilirsin deseler ağızımıza sürmeyiz.
Diyet yapmak garip birşey

Cuma menü
Sabah 9.00
4 parça çeçil peyniri
Domates - salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 11.00
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen 14.00
1 kase yayla çorbası
Bol salata
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 15.30
Sade Nescafe
1 tane bol Cevizli kurabiye

Akşam 18.00
1 yemek kaşığı zeytinyağ ile 4 biber sote üstüne 1 domates doğradım.
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

2.5 litre su
30 dk Leslie

iyi akşamlar hanımlar
15.00
2 küçük armut+1 orta boy şeftali
18.30
2 kase mercimek çorbası
1 tabak siyez bulguru pilavı(tadı normal bulgur pilavı gibi aynısı hatta)
1 küçük kase yoğurt
maden suyu
21.00
yeşilçay

3 lt su+100 ip atlama ayrıyeten yürüyüş 8000 adım
birazdan sade kahve içeceğim

Kızlar ben etap sonuncusu olmuşum
Çok utanç verici
Ne yapmam gerekir.
Sanki bir yerlere birşeyler yazıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…