İyi eğlenceler diliyorum ebrucuğum bildirimler konusunda haklısın çalışıyorsun sonuçta tüm enerjini buna ayıramazsın başka yerlere de bildirim yapıyorsun sana hak veriyorum. Kendine dikkat et canım ben de öpüyorum:)Ben birazdan çıkıyorum. Saat 20:00 olmadan yine kontrol ederim paylaşım alanını yalnız telefonun çekmeme ihtimaline karşı bir sorun olduğunda 4. Takım kardeş takımımız. Oranın kaptanıYawrukush kaptanıma, ona ulaşamazsanız da paylaşım alanındaki herhangi bir kaptan arkadaşa sorunu bildirebilirsiniz. Telefon numaram herkeste var neredeyse. Eğer çekiyorsa oradan da bana ulaşabilirsiniz. Öpüyorum kocaman sizi. Hafta sonu kampta olacağım için gelemeyeceğim maalesef. Ama dönüşte herkesin menülerini kontrol edeceğim. Haberiniz olsun Kaçamaksız güzel bir hafta sonu bekliyorum herkesten.
Daha önce hiçbir takımda değildim. Kilo vermek için motive amaçlı katıldım bu yüzden listeye alınabilirim daha iyi motive olmak içinCanım sen daha önce başka bir takımda yarış mıydın? Yoksa sadece listeye girmeden kilo vermek için mi bizimleydin? Kusura bakma gelişin benim tatil dönemime denk geldiği için takibini yapamadım.
İnternetim olmadığı için yeni gördüm mesajınızı. İki hafta önce 63,7 ydi kilom yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi 62.9 geldim sabah tartıldığımdaCanım sen daha önce başka bir takımda yarış mıydın? Yoksa sadece listeye girmeden kilo vermek için mi bizimleydin? Kusura bakma gelişin benim tatil dönemime denk geldiği için takibini yapamadım.
Kesinlikle anlaştık kaptanım.@Elifff80 canım sakın üzme kendini olan olmuş biten bitmiş. Önemli olan bundan sonrası. Artık bırakmak yok anlaştık mı?
Kaptanım güzel bir kamp geçirmen dileyiğle.Ben birazdan çıkıyorum. Saat 20:00 olmadan yine kontrol ederim paylaşım alanını yalnız telefonun çekmeme ihtimaline karşı bir sorun olduğunda 4. Takım kardeş takımımız. Oranın kaptanıYawrukush kaptanıma, ona ulaşamazsanız da paylaşım alanındaki herhangi bir kaptan arkadaşa sorunu bildirebilirsiniz. Telefon numaram herkeste var neredeyse. Eğer çekiyorsa oradan da bana ulaşabilirsiniz. Öpüyorum kocaman sizi. Hafta sonu kampta olacağım için gelemeyeceğim maalesef. Ama dönüşte herkesin menülerini kontrol edeceğim. Haberiniz olsun Kaçamaksız güzel bir hafta sonu bekliyorum herkesten.
Uykusuzluk da ödem yapıyor canım.geçen hafta:82.2
bu hafta:82.7
otobüsle geldim onun etkisi de olabilir pek düzgün beslenmedim ama çok hareket ettim sanmıyorum kilo aldığımı kusura bakmayın uyumamayı deniyordum bugün uykumu düzenlemek için uyuyakalmışım yeni uyandım
Yok canım gitmedik malatyada korona çok artmış korktum gitmedik babam geldi... günü birlik denize gittik gitgimiz yer güzeldi randevu ile alıyorlar kalabalık değildi güzel vakit geçirdik...Gitmedin mi sen memlekete?
kendimize gelmemiz lazım artıkKaptanim kusura bakma uzun zamandır çok yogunum giremedim girdigimde de pek aktif olmadığı için yazasım gelmedibugünden sonra aktif olacağım çünkü salınca daha kötü oluyor tabi cıkarılmasıysam listeden geçmişi okuyamadım herkes nasıl nasıl gidiyor
güzel bir gün olmuşİyi akşamlar kızlar☺
sabah 7:30
Haşlanmış yumurta
5 adet siyah zeytin
Yarım domates ve salatalık
1 dilim beyaz peynir
1 karton bardak çay
1 saat sonra 1 fincan şekersiz türk kahvesi ve sade soda
Saat 11:00
1 adet muz
Saat 14:00
Tam buğday ekmekli karışık tost
1 karton bardak çay
Saat 17:30
1 su bardağı sade kefir
Akşam saat 19:30
1 kepçe kuru fasulye
2 yk bulgur pilavı
1 kepçe mercimek çorbası
Çoban salata
3 çatal Tavuk eti
2 litre su 5 dk ip atlama 5 dk oryantal30 dk yürüyüş
Yasak ya adacım çoğu. Tatlı geliyor bize.Yok canım gitmedik malatyada korona çok artmış korktum gitmedik babam geldi... günü birlik denize gittik gitgimiz yer güzeldi randevu ile alıyorlar kalabalık değildi güzel vakit geçirdik...
Diyette çok dağıldım , misafirimin gitmesini beklşyorum sonra tekrar hızlı bi şekilde başlayacam.. karpuz delisi oldum ben ki meyve pek sevmezdim hergün karpuz yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?