Günaydınlar herkeseGünaydın kızlar
kaptanım bugün sınırlarımı zorlayıp kahvaltımı ettim valla servise resmen koştum beş dk sabah sporu da sayılırsırf kahvaltımı yapmış olmak için
İlk güne göre menün gayet başarılı. Çiğ köfte dürüm, lahmacun ve simit benim şahsi fikrime göre zayıflama sürecinde yenilebiliyor. Bir tane bile yiyebilirdin. Menündeki tek sıkıntı mozaik pasta. O da ilk günün nazar boncuğu olsun. Su ne kadar içtin?Sabah kahvaltısı:
3 adet az yağlı az unlu beyaz peynirli mücver
Öğle yemeği: (pikniğe gittik)
Bol salatalı yarım çiğ köfte dürüm
Ev yapımı az yağlı ince bir dilim mozaik pasta
1 Bardak Ayran
Akşam Yemeği
1,5 tavuk but + fırın sebze
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 Bardak Ayran
Menü gayet güzel. 53' te kalacak mısın biraz daha inecek misin?İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00 ; 1 tane yulaftan ekmek
1 h.yumurta
Peynir
Domates,salatalık
Öğlen 12.30; 15 tane minik sarma (bulgurlu)
5 kaşık taze fasulye
Ara öğün 16.30; 1 avuç leblebi
Akşam 19.00; 5 tane köfte
1 kase yoğurt
20.30; 3 tane irmik topları (şekersiz)
Su 2 litre
Çok şükür canım.Iyi gidiyor.Kontrollere gidip geliyorum.Tek sorun bisey yiyemiyorum.Mide bulantısı yüzünden.
İyi akşamlar
Bugün menümü yeniledim.Bir hafta böyle uygulayacağım inşallah.
Bu aralar pek uğrayamayacağım.Taşınma işimiz var.Ama haftadan haftaya listemi ve kilomu paylaşmaya calişacağım.
Sabah 8.30: Geceden hazirlanmiş zencefilli su
Kahvaltı 9.30: 2 kayisi bir dilim peynie domates salatalik yeşillik 2 ceviz
Ara 11.30: 1 bardak yeşil çay + 1 hurma
Öğlen 13.30: Sebze yemeği + 1 bardak kefir
Ara 16.00: 10 adet leblebi
Akşam 19.00: Bol yeşillikli salata + 4 köfte
3 lt su + yarım saat spor
Ortim ne korona dinliyorlar ne başka bir şey.Ortim sen yapma o zaman misafire ikram.
bı çay bı kahve yanına kuruyemiş ver gitsinler ay kusura bakmayın yapamadım de
çok ağırlıyorsun ondan geliyorlar sürekli eşine de valla ikramlık yapmaya ne cep dayanıyor artık ne ben de gitsin
O kılona laf söyleyenlerin de şimdiden şaka yollu ağızlarına lafları yapıştır gitsin ilerde kilo verdi de değişti demesinlerşimdiden tersle hep kilon ya da kilo verme caban hakkında yorum yapanları
İkramlık da valla yapma ortim bu dünyaya hizmet etmeye mi geldik ya.. inan ben de senin gibiydim Allah'tan bu Corona çıktı da ayakları kesildiseninkiler maşallah virüs de dinlemiyor valla şimdi gelene tövbe yapmam
Ahh ortim ben de kahveyi çok seviyorum.kahve bana hiçbir zaman fazla gelmez bütün gün her öğün kahve içsem gık demem uyurum daakşam da 10'da uyudum hatta ama normalde iki fincan neskafe 1 fincan türk kahvesi içerim starbuksa falan gidersem neskafe içmem ama işte dün hem çok dengesiz bir gün oldu benim için kahvaltının eksikliğinden öğleden önceyi kahve ile geçiştirdim hem de starbuksta bi alana bi bedava vardı
bu smileyi boşuna budaben ismiyle kaydetmedim
Günaydın kaptanımHarikasın
Ortim harikasın.kaptanım bugün sınırlarımı zorlayıp kahvaltımı ettim valla servise resmen koştum beş dk sabah sporu da sayılırsırf kahvaltımı yapmış olmak için
Kaptanım ben aktif edemedim rozeti
Döndüm döndüm kaptanım.
Nasıl yaptın ortim.heh oldu gördüm ben de şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?