İki gün önce çiğköfte yedim ben de dün ellerim bile şişmişti bakalım bugün ne söyleyecek tartı
Inşallah canım ya.Aman sağlıklı olsunda bulantı da geçer bi şekilde napalim.Ya ilkinde ne heyecan yaşıyorsam aynı şeyleri yine yaşıyoruz.Başladık dr kontrolüne bakalım.Maraton gibi.Kalp atışı,cinsiyet öğrenme falan derken bi bakmışız doğum gelir yine.
Anladım kaptanım bu hafta giremem o zaman. Söylemiştim ya bu ara hep 68 lerde çıkıyorum ben ayrıldığım zaman 67.2 ydim. Az dah varmış bana:)Umarım izne ayrıldığın kilonun altındasındır da bu hafta alırım seni listeye. Senin bildiriminde tarihin önemi yok. Sen sadece bu haftanın kilosunu yazsan yeter.
İyi akşamlar
Sabah 09.00; 2 tane yulaftan yapılmış poğaça
Maydanoz,roka,domates
Öğlen; 1 kase ayran aşı çorbası
Ara öğün 16.00; 1 avuç leblebi
Akşam 19.00; 1.5 lahmacun
1 bardak ayran
Su 1.5 litre
Neden olumsuz düşünüyorsunuz. Allahın izniyle hiçbir sıkıntı çıkmaz siz yeter ki olumlu düşününHaklısın canım ben de hiç sevmiyorum ama acil bir şey olursa evde çocukları emanet edebileceğim birinin olması düşüncesi iyi hissettiriyor. Huy değişimi konusunda haklısın kesinlikle çocuklarda değişim oluyor evdeki ekstra kişiyle
Perşembe menü
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
4 parça çeçil
Domates- salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 11.00
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen 14.00
1 kase yoğurt
1 salatalık
Ara 16.00
Şekersiz nescafe
Akşam 18.00
2 parça fırın tavuk but
1 kase havuçlu yoğurt
2 litre su
30 dk Leslie
Teşekkür ederim kaptanım.Harika bir menü ama suyu biraz daha çoğaltman lazım canım. Kiloya göre içmek gerekiyor aslında suyu. Senin 3 lt içmen lazım. Yavaş yavaş çoğaltmaya çalış lütfen.
Tebrikler harika kilo vermişsin canımHazır girmişken bu haftanın ilk kilo bildirimini yapayım.Araya bayram ve operasyonum girmese çok daha iyi olabilirdim.
2 hafta önce 101.8 kg
Bugün 98.7 kg
Fark - 3.100
Merhabalar, dün gece yoğunluktan menümü yazamadım. Şöyle ekleyeyim:
Sabah:
1 adet beyaz peynirli domatesli, 2 dilim tam buğday ekmeğine tost
Akşam
Fırında, 1 ızgaralık tavuk ve 2,5 kanat
Yarım kase az yağlı patates püresi
Yarım dilim ekmek
Gün içi atıştırmalıklar
4 hurma
6-7 tane kiraz
1 avuç yer fıstığı
Kullanıcı Adı :Suhas
İsim (İsteğe Bağlı ): suhas
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 168
Kilonuz: 64.2
Hedef kilonuz : 58
Kullandığım kan ilaçlarından dolayı kilo aldım ama bir buçuk aydır yaptığım diyetle 6 kilo verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?