LAydLiNe kaptanım 52 de olur 53 de valla sabitliyim kilomu yeterki bide bi türlü gitmeyen bi alt göbeğim var onu yok etsem yeter
Kaptanım ben aktif edemedim rozeti
Nasıl yaptın ortim.
Ni anlat
2-2,5 litre kadar içmişimdir.İlk güne göre menün gayet başarılı. Çiğ köfte dürüm, lahmacun ve simit benim şahsi fikrime göre zayıflama sürecinde yenilebiliyor. Bir tane bile yiyebilirdin. Menündeki tek sıkıntı mozaik pasta. O da ilk günün nazar boncuğu olsun. Su ne kadar içtin?
Menü gayet güzel. 53' te kalacak mısın biraz daha inecek misin?
Sağlıklı ol da canım o bulantılarda geçecek inşallah
Bu aralar pek spor yapmasamda yaptığım dönem baya göbeğe yönelik hareketlerde yapıyodum ama banamısın demedi vucut tipim ayva göbekli benim galibaMekik çekmen lazım onun için bol bol
Cep telefonundan kaptanımCanım cep telefonundan mı giriyorsun normal bilgisiyardan mı?
Teşekkür ederim ortim.canım profiline tıklayınca altta profil mesajları diye başlayan çubuğun sonunda rozetler varEki Görüntüle 2671762
oraya tıklayınca altında 13.takım yazacak yanındaki megafon işaretine tıklayacaksın sende belli belirsiz pembemsi bi renk tıklayınca siyah olacakEki Görüntüle 2671763
Olmuş cnm resminin üstüne tıklayınca görünüyorTeşekkür ederim ortim.
Uğraşayım bakalım.
Yapabilecek miyim
Inşallah canım ya.Aman sağlıklı olsunda bulantı da geçer bi şekilde napalim.Ya ilkinde ne heyecan yaşıyorsam aynı şeyleri yine yaşıyoruz.Başladık dr kontrolüne bakalım.Maraton gibi.Kalp atışı,cinsiyet öğrenme falan derken bi bakmışız doğum gelir yine.İnşallah bir süre sonra toparlarsın canım sürekli bulantıyla geçirmek biraz yorucu oluyor. Hayırlısıyla gelsin inşallah bebeğin. Hamilelik tarifi olmayan bir durum içinde sana ait bir parçanın an be an büyümesi. Hele bir de tekmelemeler başlayınca ben buradayım diye kendini hissettirmesi...
O zaman öyle hızlı geçiyor ki hele bir de bir çocuk daha olunca evde insan pek bir şey anlayamadan geçiyor. Tatlı heyecanlar:)Inşallah canım ya.Aman sağlıklı olsunda bulantı da geçer bi şekilde napalim.Ya ilkinde ne heyecan yaşıyorsam aynı şeyleri yine yaşıyoruz.Başladık dr kontrolüne bakalım.Maraton gibi.Kalp atışı,cinsiyet öğrenme falan derken bi bakmışız doğum gelir yine.
Teşekkür ederim canımOlmuş cnm resminin üstüne tıklayınca görünüyor
Hayırlısı ile tüm süreçleri atlatırsın inşallah.Inşallah canım ya.Aman sağlıklı olsunda bulantı da geçer bi şekilde napalim.Ya ilkinde ne heyecan yaşıyorsam aynı şeyleri yine yaşıyoruz.Başladık dr kontrolüne bakalım.Maraton gibi.Kalp atışı,cinsiyet öğrenme falan derken bi bakmışız doğum gelir yine.
Ya biraz da özlemişim sanki.Ama evdeki yaramaz sağolsun pek anlayamiyorum hamile olduğumu.Boyle boyle geçer artik zaman.O zaman öyle hızlı geçiyor ki hele bir de bir çocuk daha olunca evde insan pek bir şey anlayamadan geçiyor. Tatlı heyecanlar:)
Inşallah canım.3.5 yaşında oğlum.Hayırlısı ile tüm süreçleri atlatırsın inşallah.
Bebekler çok tatlı.
Ben de özledim bebek ama sadece sevmeyi koklamayı.
İlk çocuğun kaç yaşında canım.
Maşallah Allah bağışlasın.Inşallah canım.3.5 yaşında oğlum.
Sağol canım.Kocaman oldu.Yardım bile ediyor bana.Maşallah Allah bağışlasın.
Maşallah büyümüş yakışıklı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?