Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nasıl yaptın ortim.
Ni anlat

canım profiline tıklayınca altta profil mesajları diye başlayan çubuğun sonunda rozetler var

oraya tıklayınca altında 13.takım yazacak yanındaki megafon işaretine tıklayacaksın sende belli belirsiz pembemsi bi renk tıklayınca siyah olacak

2-2,5 litre kadar içmişimdir.

Inşallah canım ya.Aman sağlıklı olsunda bulantı da geçer bi şekilde napalim.Ya ilkinde ne heyecan yaşıyorsam aynı şeyleri yine yaşıyoruz.Başladık dr kontrolüne bakalım.Maraton gibi.Kalp atışı,cinsiyet öğrenme falan derken bi bakmışız doğum gelir yine.

O zaman öyle hızlı geçiyor ki hele bir de bir çocuk daha olunca evde insan pek bir şey anlayamadan geçiyor. Tatlı heyecanlar:)

Hayırlısı ile tüm süreçleri atlatırsın inşallah.
Bebekler çok tatlı.
Ben de özledim bebek ama sadece sevmeyi koklamayı.
İlk çocuğun kaç yaşında canım.

O zaman öyle hızlı geçiyor ki hele bir de bir çocuk daha olunca evde insan pek bir şey anlayamadan geçiyor. Tatlı heyecanlar:)
Ya biraz da özlemişim sanki.Ama evdeki yaramaz sağolsun pek anlayamiyorum hamile olduğumu.Boyle boyle geçer artik zaman.

İyi akşamlar kızlar
Sabah 7:15
Haşlanmış yumurta
Çeyrek simit
5 adet biber dolgulu zeytin
Yarım domates ve salatalık
1 dilim beyaz peynir

11:30
1 adet muz ve 1 su bardağı sade kefir

15:00 tam buğday ekmekli karışık tost

Akşam 18:00
Bezelye yemeği (1 kepçe)
Ezogelin çorbası(1 kepçe)
Çoban salata

gün içinde 2 litreyi geçkin su 1 sade maden suyu 30 dk yürüyüş 5 dk ip atlama 1 fincan türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…