Kolay gelsin kaptanım sen de kendine dikkat et. Haftaya da bizim seminerler var bakalım bizi neler bekliyorYine çok yoğunum kızlar yaaaaa bu hafta da tek çalışıyorum. Ara ara bakmaya çalışıyorum ama henüz geçmişi bile okuyamadım.
Bu arada hastalık çok ama çok çoğaldı. Lütfen dikkat edin kendinize.
Kolay gelsin kaptanım sen de kendine dikkat et. Haftaya da bizim seminerler var bakalım bizi neler bekliyor
Valla burada da vakalar artmış düşün küçük bir ilçede yüze yakın vaka varmış. Yakın arkadaşım ve komşum hemşire o da söylüyor hastane çalışanlarından da var bir sürü hasta diye. Dışarı gidip gelince öyle bir haldeyiz ki çocuklar eve girdiği gibi banyoya koşuyor ellerini yüzlerini yıkamak için ve bütün kıyafetler temizleniyor. Elimizden geldiğince korunmaya çalışıyoruz ama ne menem bir hastalıksa tam olarak nasıl ve nerden ne kadar sürede bulaştığını bilmiyoruz. Arkadaşım diyor ki iki hemşire aynı odada nöbet gününü geçirmişler birinde çıkmış hastalık diğerinde hiçbir şey yok böylesi de var kısacık temasla hasta olanı da. Akıl sağlığımızı korumaya çalışarak zamanı geçirmeye çalışıyoruz gerisi kısmetAllah hepimizin yardımcısı olsun canım. Cidden tehlikeli bir hastalık. Artık büyük küçük, genç yaşlı dinlemiyor. Hastane de her gün yeni vaka haberi alıyoruz. Çalışanlara bulaşmaya başladı artık. Umarım bir an önce şu aşı bulunur da kurtuluruz. Yoksa hastalığın biteceği yok. Bir kez geçiren bağışıklık geçirse yine kurtuluruz ama maalesef nasıl bir hastalıksa ikinci kez geçirme riskin var. Ve sadece hasta etmekle bırakmıyor vücutta kalıntıları da kalıyor. Umarım hiç bulaşmadan kurtuluruz bu hastalıktan. Mutlaka maske kullanın. Ellerinizi sık sık dezenfekte edip, yıkayın.
Birileri bensiz yarış mı yapıyorGünaydın hanımlar bol eksili bir hafta diliyorumrakibem LAydLiNe nerelerdesin yoksun yine kaçamaklar mı yaptın yoksa hafta sonu:)
İyiyiz canım ev işleriyle boğuşuyorum ben de. Valla misafirlik durumları sıkıntı oluyor amaama çok coşmamıştır herhalde senin. Tartıya çıkmadın mı hiç tartı ne diyor?Kızlar, herkese merabaHerkes iyidir umarım.
Benim menüler iyice coştu misafirden dolayı... Ama bi o kadar da çok hareketliyim, bi kaç gün sonra misafirlerim gidecek ve ben yine tartıyla başbaşa kalıp yüzleşeceğim
Öpüyorum hepinizi
kolay gelsin kaptanım , evet hastalıklar çok arttı Rabbim korusunYine çok yoğunum kızlar yaaaaa bu hafta da tek çalışıyorum. Ara ara bakmaya çalışıyorum ama henüz geçmişi bile okuyamadım.
Bu arada hastalık çok ama çok çoğaldı. Lütfen dikkat edin kendinize.
bi tarafım okullar açılsına artık diyor bi tarafım korkuyorKolay gelsin kaptanım sen de kendine dikkat et. Haftaya da bizim seminerler var bakalım bizi neler bekliyor
bende şekere çok alışmışım bugün bıraktım şekersiz beslenmeye geçtim ama resmen şuan savaşıyorumİyiyiz canım ev işleriyle boğuşuyorum ben de. Valla misafirlik durumları sıkıntı oluyor amaama çok coşmamıştır herhalde senin. Tartıya çıkmadın mı hiç tartı ne diyor?
hadi dön de kapışalım bende listeye girecemmmmmKızlar, herkese merabaHerkes iyidir umarım.
Benim menüler iyice coştu misafirden dolayı... Ama bi o kadar da çok hareketliyim, bi kaç gün sonra misafirlerim gidecek ve ben yine tartıyla başbaşa kalıp yüzleşeceğim
Öpüyorum hepinizi
böyle çok vaka duydum bende çevremde anne ve çocuğa geçiyor ama evdeki diğer iki çocuğa geçmiyor.... nasıl iş bende anlamıyorumValla burada da vakalar artmış düşün küçük bir ilçede yüze yakın vaka varmış. Yakın arkadaşım ve komşum hemşire o da söylüyor hastane çalışanlarından da var bir sürü hasta diye. Dışarı gidip gelince öyle bir haldeyiz ki çocuklar eve girdiği gibi banyoya koşuyor ellerini yüzlerini yıkamak için ve bütün kıyafetler temizleniyor. Elimizden geldiğince korunmaya çalışıyoruz ama ne menem bir hastalıksa tam olarak nasıl ve nerden ne kadar sürede bulaştığını bilmiyoruz. Arkadaşım diyor ki iki hemşire aynı odada nöbet gününü geçirmişler birinde çıkmış hastalık diğerinde hiçbir şey yok böylesi de var kısacık temasla hasta olanı da. Akıl sağlığımızı korumaya çalışarak zamanı geçirmeye çalışıyoruz gerisi kısmet
vucudda 2 ay antikor oluyormuş sonra tekrar bu hastalığa yakalanabiliyormuşuz... Rabbim korusun hasar çok bırakıyormuşAllah hepimizin yardımcısı olsun canım. Cidden tehlikeli bir hastalık. Artık büyük küçük, genç yaşlı dinlemiyor. Hastane de her gün yeni vaka haberi alıyoruz. Çalışanlara bulaşmaya başladı artık. Umarım bir an önce şu aşı bulunur da kurtuluruz. Yoksa hastalığın biteceği yok. Bir kez geçiren bağışıklık geçirse yine kurtuluruz ama maalesef nasıl bir hastalıksa ikinci kez geçirme riskin var. Ve sadece hasta etmekle bırakmıyor vücutta kalıntıları da kalıyor. Umarım hiç bulaşmadan kurtuluruz bu hastalıktan. Mutlaka maske kullanın. Ellerinizi sık sık dezenfekte edip, yıkayın.
Şeker bir bağımlılık canım ben de bağımlıyım bırakınca yoksunluk belirtileri sergiliyor insan stres baş ağrısı sürekli bir şeyler yeme isteği vs. Başa çıkabilirsin umarımbende şekere çok alışmışım bugün bıraktım şekersiz beslenmeye geçtim ama resmen şuan savaşıyorum
Dün sabah 66.8 geldim, inanamadım, 300 Gr vermişimİyiyiz canım ev işleriyle boğuşuyorum ben de. Valla misafirlik durumları sıkıntı oluyor amaama çok coşmamıştır herhalde senin. Tartıya çıkmadın mı hiç tartı ne diyor?
Burda ben de duydum, aynı evden bi kişi koronodan hastenede tedaviye alınmış, evdeki diğer 3 kişiye bulaşmamış,böyle çok vaka duydum bende çevremde anne ve çocuğa geçiyor ama evdeki diğer iki çocuğa geçmiyor.... nasıl iş bende anlamıyorum
Sanırım direnç ve bağışıklıkla alakalıböyle çok vaka duydum bende çevremde anne ve çocuğa geçiyor ama evdeki diğer iki çocuğa geçmiyor.... nasıl iş bende anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?