Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın canlar
Sabah 8:30
Haşlanmış yumurta
Menemen ve 2 dilim tb ekmek
1 adet közlenmiş kırmızı biber
7 adet biber dolgulu zeytin
3 küçük dilim kaşar peyniri ( kibrit kutusunun 3te biri kadar)
3 küçük dilim hellim peyniri
Çay
Öğle 14:00
Sabahtan kalan menemenden 2 çatal
2 dilim peynir küçük dilim
Çay
Akşam18:00
Mercimek çorbası
Markette satılan pizzalardan 1 küçük dilim

ilerleyen saatlerde 2 yk süt mısır ve menengiç kahvesi şekersiz

Spor olarak bolca ev temizliği ve arada müzikle dans, çok az yürüyüş su 3 litre civarında

Listem kabarık biliyorum ama iyice yer leş ene kadar bi düzen oturmam çok zor kızlar. Hiç bilmediğim bi yerdeyim ve şu an bulunduğum yerde karantina olduğu için alışveriş yapamıyorum spor yapamıyorum. Haftaya her şey düzelecek inşallah öyle ümit ediyorum

Yok canım kaçamak yapmıyorum da yoğunluktan yorgunluktan gelemiyorum. Bu cuma için çok iddialıyım al gardını

Sen bal kaymak yemeye devam et

Menum
Sabah 11.15
Muzlu tarcinli yulaf lapasi

Ara 15.00
1 sb sut 10 findik

Aksam 19.20
2 adet kabaktan kabak sandal

Su 2.5 lt

Yarin ilk haftam bitiyor yarindan itibaren listem degisti ketojenik beslenme uygulayacak diyetisyenim

Kabak sandan tarifini verirmisin canım bir ara ben de yapayım. Dün kabak pişirdim. Aklıma gelseydi kabak sandal yapardım. Canım listen diyetisyen listesi ama bana çok az geldi. Spor yapıyor musun?

Yok canım kaçamak yapmıyorum da yoğunluktan yorgunluktan gelemiyorum. Bu cuma için çok iddialıyım al gardını
Hadi bakalım ben o kadar iddialı değilim maalesef kabızlık sorunu yaşıyorum bu arane beklemem gerektiğini bilmiyorum o yüzden.

Allahım menünün güzelliğine bak Ege işte yaaaaaaaa

Ah valla süper olur günün ennn sevdiğim öğünü menülerimden de belli olduğu üzere:):)

Ayvalık'ta bir kahvaltı yaptım anlatamam. Şimdiye kadar yaptığım en güzel kahvaltıydı. Yolunuz o tarafa düşerse isim vereyim. Muhteşem bir kahvaltıydı.

Kaptan ne yaptın sen? Ben şimdiden pes ediyorum

Pes etmek yookkkkk yarışıyoruz unutma. Ben sen gaza gel diye söyledim. Biliyorsun geçen hafta çok ödemim vardı. Regl olmuştum. Bu hafta da dikkat edince hepsi gitti birden. Üç gündür de akşamları yürüyorum. Hareketin çok etkisi oluyor.

Ben zaten hareketi artırdım kaptan dün 9000 adım atmışım sabah ayrı akşam ayrı yürüdüm evde hiç boş durmuyorum ama nasıl bir halse çok rahatsızım sindirim durdu her şey üst üste yığıldı yoksa dün iyi bir rakam görmüştüm ben de. Neyse cumaya gider umarım bugün öğünlerimi değiştireceğim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…