LAydLiNe kaptanım rakibem nerelerdesin? Menü paylaşımı da yapmıyorsun kaçamaklar mı yapıyorsun yoksa:) bak ben sabah sabah yürüyüşümü de yaptım geldim bir saat. Tabi o arada market alışverişimi de yaptım uzaklardaki marketlere gittim yürüyüş olsun diye:)
İyi akşamlar kızlar
10.00
1 omlet,tam buğday ekmeğinden domates,beyaz peynir ve kaşarlı tost,1 wasa 10 gr kaymak,10 gr kadar bal
15.00
1 kupa sütlü kahve,30 gr galeta
17.30 1 kaseye yakın tavuk suyu çorba,2 kaşık zeytinyağlı bamya,2 dilim tam buğday ekmeği,salata,2 kaşık yoğurt
Su 2.5 lt,spor 30 dk pilates,1.5 saat temizlik
Menum
Sabah 11.15
Muzlu tarcinli yulaf lapasi
Ara 15.00
1 sb sut 10 findik
Aksam 19.20
2 adet kabaktan kabak sandal
Su 2.5 lt
Yarin ilk haftam bitiyor yarindan itibaren listem degisti ketojenik beslenme uygulayacak diyetisyenim
vazgeçtim kaptan vazgeçtim
yarından itibaren menümde kaçamak görürsen at beni takımdan
Hadi bakalım ben o kadar iddialı değilim maalesef kabızlık sorunu yaşıyorum bu araYok canım kaçamak yapmıyorum da yoğunluktan yorgunluktan gelemiyorum. Bu cuma için çok iddialıyım al gardını
Kaptan öyle bir manda kaymağı yapmışım ki burada olsan sen de dayanamazdın:):)Sen bal kaymak yemeye devam et
İyi akşamlar kızlar uzun bi aradan sonra menülerimle geri döndüm
Sabah 07.00 ; 1 h.yumurta
1 dilim peynir
Domates,salatalık,biber,maydanoz
Öğlen 12.30; kavrulmuş ege otları (cibez,karakavuk vb.)
Yoğurt
3 kaşık barbunya
Ara öğün 16.00; süt
1 avuç çiğ kuruyemiş
Akşam 19.00; 1 kase kadar taze börülce
1 dilim t.b ekmeği
3 kaşık patlıcan yemeği
2 litre su
Spor yapamadım, 1 saatten fazla oldu ütü yapıyorum pestilim çıktı
Kaptan öyle bir manda kaymağı yapmışım ki burada olsan sen de dayanamazdın:):)
Ah valla süper olur günün ennn sevdiğim öğünü menülerimden de belli olduğu üzere:):)Zayıflayalım da bi buluşma ayarlayıp güzel bi kahvaltı yapalım
Ah valla süper olur günün ennn sevdiğim öğünü menülerimden de belli olduğu üzere:):)
Neden olmasın alayım ismini:) internetten bakarım hiç olmazsaAyvalık'ta bir kahvaltı yaptım anlatamam. Şimdiye kadar yaptığım en güzel kahvaltıydı. Yolunuz o tarafa düşerse isim vereyim. Muhteşem bir kahvaltıydı.
Neden olmasın alayım ismini:) internetten bakarım hiç olmazsa
Kaptan ne yaptın sen? Ben şimdiden pes ediyorum
Bakayım kaptan nasıl bir yermişAres Kafe diye bir yer. Biz de internetten bakıp gitmiştik. İyi ki gitmişiz. Hem ortamı muhteşem hem kahvaltısı.
Kaptan ne yaptın sen? Ben şimdiden pes ediyorum
Bakayım kaptan nasıl bir yermiş
Ben zaten hareketi artırdım kaptan dün 9000 adım atmışım sabah ayrı akşam ayrı yürüdüm evde hiç boş durmuyorum ama nasıl bir halse çok rahatsızım sindirim durdu her şey üst üste yığıldı yoksa dün iyi bir rakam görmüştüm ben de. Neyse cumaya gider umarım bugün öğünlerimi değiştireceğim birazPes etmek yookkkkk yarışıyoruz unutma. Ben sen gaza gel diye söyledim. Biliyorsun geçen hafta çok ödemim vardı. Regl olmuştum. Bu hafta da dikkat edince hepsi gitti birden. Üç gündür de akşamları yürüyorum. Hareketin çok etkisi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?